✉️ Saņem šito visu e-pastā. Tā vietā, lai palaistu garām kaut ko no tā, ko es rakstu savā blogā, tagad vari pierakstīties un saņemt e-pastā visu, ko es te rakstu. Tas nav bieži.

← Uz sākumu

Google Desktop Search

2005. gada 7. martā, 6 komentāri

Google Desktop Search ir izaudzis no beta stadijas un kļuvis par reāli lietojamu produktu. Indeksē (papildus jau betā pieejamajiem) arī uz Mozilla bāzes veidoto produktu (Firefox, Thunderbird) datus, PDF'us, mūziku un bildes.

Ja ar to vēl nepietiek, var pameklēt jau esošajos pluginos, vai arī uzrakstīt savu.

Produkta gala versijā bez jauniem atbalstāmo faliu formātiem klāt ir nākušas daudz papildus iespējas. Piemēram, meklējot e-pasta vēstules, ir iespējams apskatīt tās konversāciju veidā (a la Gmail). Visu ij neaprakstīsi. Pamēģini pats :)

Starp citu, gauži patīkami, ka šī gala versija vairs neprotestē, ja datorā ir uzinstalēta kāda programma, kura tai varētu nepatikt.

Tu atbildi augstāk redzamajam komentāram. Atcelt

Gravatar Avellano

2005. gada 7. martā, plkst. 21:57

Šodien pat jau darbā uzinstalēju. Tikai nesapratu, ko viņš darīs ar txt, html, php un līdzīgiem failiem. It kā Google piedāvā atsevišķu pluginu šādiem failiem, bet pēc tam norāda, ka meklēs arī bez plugina. Un vēl - ideāli būtu, ja toolbar parādītos, uzklikšķinot uz system tray ikonas.

Gravatar Zupa

2005. gada 7. martā, plkst. 22:04

Plugins mekleeshanai TheBat mboxos ir?

Gravatar Avellano

2005. gada 8. martā, plkst. 08:23

Un vēl - es kaut kā neatradu, vai var indeksēt arī lokālo tīklu. Tā manā gadījumā varētu būt galvenā Google Desktop Search iespēja.

Gravatar laacz

2005. gada 8. martā, plkst. 08:27

Avellano: izlasi vēlreiz produkta nosaukumu: "Google desktop search". Tevis meklētais produkts saucās "Google Search Appliance" un ir iegādājams par dažādām naudiņām (for more information see http://www.google.com/enterprise/)

Gravatar Avellano

2005. gada 8. martā, plkst. 08:41

tnx par atbildi. Bet cerība bija :)

Gravatar Kristaps Kaupe

2005. gada 8. martā, plkst. 15:56

Būtu arī Linux versija - pamēģinātu, bet pagaidām diemžēl nāksies palikt gribot.