✉️ Saņem šito visu e-pastā. Tā vietā, lai palaistu garām kaut ko no tā, ko es rakstu savā blogā, tagad vari pierakstīties un saņemt e-pastā visu, ko es te rakstu. Tas nav bieži.

← Uz sākumu

The Bat!

2005. gada 14. martā, 7 komentāri

Vai kāds nevarētu padalīties ar info (ja ir:), kādā veidā es varētu no The Bat! lokālās meilu storāges visu pārvietot uz kādu IMAP kontu? Faktiski, man pietiktu ar The Bat! mailboxu formāta virspusēju aprakstu, lai nomigrētu (īzī pīzī skripts).

Problēma ir iekš tā, ka līdz šim es izmantoju Terminal Services, lai lasītu meilu uz darba kompja arī no mājām. Diemžēl, izskatās, ka tuvākajā laikā šāda iespēja varētu zust. Līdz ar to, ir vēlme kaut kādā veidā tomēr no mājām arī lasīt pastu. Un, kas pats galvenais, sinhroni. T.i. - lai nebūtu, atnākot uz darbu, vēlreiz jāmarķē visas izlasītās vēstules kā lasītas un vice versa :)

Tu atbildi augstāk redzamajam komentāram. Atcelt

Gravatar bljaaviens

2005. gada 14. martā, plkst. 11:21

a piekljuve IMAP realajiem diska folderiem tev ir? jeb tu gribi mailus tur "kautkaa iepumpeet" ?

Gravatar laacz

2005. gada 14. martā, plkst. 14:06

Ir piekļuve arī reālajiem failiem (Cyrus)

Gravatar bljaaviens

2005. gada 14. martā, plkst. 16:48

nu tada gadijuma, piem, es njemtu talkaa kadu FARa pluginu (varbut pietiek ar iebuvetam TheBat export iespejam), ar ko saglabatu messages kaa rfc822 tipa .msg failus, kurus pec tam iekopetu atbilstoshajos IMAP folderos zem vajadzigajiem nosaukumiem ("message_uid.") pectam atliek atjaunot cyrus indexu failus ar "reconstruct", vobshem, lasi pats - http://asg.web.cmu.edu/cyrus/download/imapd/overview.html#recovery lai gan, iespejams, tada veida visas messages raadisies kaa nelasiitas...

Gravatar CaptSolo

2005. gada 14. martā, plkst. 19:38

Nu gan Tu esi daudz saspamojis šajās dienās. :) Kādu brīdi es lasīju mailus iekš TB (caur POP3 gan) vienkārši pasakot 'leave on server for x days' un saņemot tos gan mājās, gan darbā. Tas gan neatbilst tavai prasībai lai e-maili nebūtu jālasa 2x.

Turpinot TB tēmu - uzvaicāju iekš Google Desktop plugin development listes par pluginu priekš TheBat!: http://tinyurl.com/4osw3 Šobrīd gan atbildes ir tikai "es ar' gribu" un "slikti, ka TB nav API, caur ko to izveikt".

Gravatar [cx]

2005. gada 15. martā, plkst. 04:36

Vai kaads vareetu ... nevis nevareetu :]]

Gravatar Kirils

2005. gada 15. martā, plkst. 22:44

laaci, iesaki kaadu freeware alternatiivu the bat! HTML parseris (lasi: web browseris) iekljauts mail clientaa ir NEveelams.

Gravatar andoid

2005. gada 16. martā, plkst. 09:27

Kiril, kautkad iznaaks Ximian evolution ports win32, ja zini linux tad noteikti zini kas tas ir. Taa vareetu buut laba bezmaksas alternatiiva Outlook. Nu ja ir iznaacis jau un es esmu palaidis kautko garaam, tad informeejiet, bet zem shii linka neko veel neatradu. http://evolution-win32.sourceforge.net