✉️ Saņem šito visu e-pastā. Tā vietā, lai palaistu garām kaut ko no tā, ko es rakstu savā blogā, tagad vari pierakstīties un saņemt e-pastā visu, ko es te rakstu. Tas nav bieži.

Tu atbildi augstāk redzamajam komentāram. Atcelt

Gravatar Mr.SergE

2005. gada 18. martā, plkst. 15:56

Es par to biedu arī tā īsti neiebraucu...

Gravatar mik

2005. gada 18. martā, plkst. 16:35

Mūsdienās ir stilīgi baidīties no Google. Un baidīt citus...

Gravatar Papuass

2005. gada 18. martā, plkst. 16:42

Google for world domination, new Microsoft.

Gravatar enter

2005. gada 18. martā, plkst. 16:44

biedē labā vai sliktā nozīmē :)

Gravatar laacz

2005. gada 18. martā, plkst. 18:36

Vai tad biedēt var labā nozīmē? Būtībā, es (nezinu, kā jūs) nemīlu būt atkarīgs no viena liela pasākuma.

Teiksim, meklēju es ar Google (gan Internetā, gan uz sava datora), meilus lasu Googlee, grupas pārlūkoju Googlee, u.t.t. Un bez meklētāja es savu dzīvi vairs nespēju iedomāties bez Googles.

Pie kam, Googles meklēšanas rezultāti tiek uztverti kā autoritatīvi. T.i. - Googlē pirmais rezultāts arī ir tas populārākais, pareizākais un labākais. Un nevienam no lielum lielā vairuma neienāk ne prātā, ka varētu būt citādi.

Google dotajā brīdī ir izaugusi par konsorciju, kurš spēj pakļaut sev visu. Lai ko viņi taisītu, viņiem tas sanāk vislabāk. Lai ko viņi taisītu, viņi kļūst par nr. 1 visā pasaulē.

Aizvien biežāk atmiņā nāk fantastikas grāmatas par to, ka pasaulē reāli valda viena liela korporācija, kura tieši vai netieši Tevi apkalpo visās dzīves jomās.

Gravatar gg

2005. gada 18. martā, plkst. 20:08

bet, kas vistrakākais. brīžiem nevar saprast kā viņi spēj sevi, lielu, ar vēzienu un visai dārgu organizāciju, uzturēt. jā, viņi jau saka, ka maksas pakalpojumi meklēšanā lielajos korporatīvajos tīklos un tās txt reklāmas.. jā... bet nu bāaa. vai tiešām var ģenerēt šitādus apjomus? tā vien brīžiem gribas padomāt, ka tas ir kādu superbagātu un nezināmu onkuļu superprojekts pēc pasaules dominances :))))

Gravatar resident evil

2005. gada 18. martā, plkst. 20:17

Umbrella corporation is rising!

Gravatar sekvojs

2005. gada 19. martā, plkst. 00:32

Noteikti, ka aiz guugles stāv kaut kas liels. Taču labrīt! Reliģija savu nozīmi jau zaudēja pagājušajā gadsimtā, tad nāca televīzija. Gudri ļaudis skatās nākotnē un "piemet", ka TV arī nebūs mūžīga, vismaz tādā ziņā cik ļoti tā spēs turpināt skalot mūsu smadzenes. New order - planet google.com! Jau tagad google zina par mums daudz, sevišķi, kad ir iespējas analizēt mūsu meilus. Uzmanies, Tevi vēro!

Gravatar mik

2005. gada 19. martā, plkst. 09:22

Tas viss ir konkrēta "karsta" diršana. Google ir "labs". Vismaz patreiz. Kad paliks slikts - tad varēsim arī baidīties.

Gravatar Maita

2005. gada 19. martā, plkst. 11:07

//You can make money without doing evil. -- Google, Corporate Information: Our Philosophy//

Gravatar Arnx

2005. gada 19. martā, plkst. 14:48

Šito lapu es arī ar gugli uzgāju, ja kas. Un mana lapa ir http://arnx.from.lv

Gravatar Pēcis

2005. gada 20. martā, plkst. 19:49

Ja godīgi, piekrītu Maitam. Slashā nesen bija raksts - nu neplāno Google iekarot pasauli. Tāpēc ka akciju turētāju vairākums joprojām ir divi tehniskie džeki, kuri nav TIK ļoti apmāti ar naudu UN varu - divas lietas, kāpēc korporācijas rīkojas tā, kā viņas rīkojas. Tāpēc jau google arī NEKAD netirgos akcijas pa 100%, tikai daļu, kas nav būtiska virziena mainīšanai. Google praktiski ir otrā lieta aiz Yahoo, ka varēja notikt ar Webu. Paldies dievam, ka ir tādi keksi.

Starp citu, google meklēšanas ziņā nav tik perfekts un attīstīties vieta ir vēl kur - bet labākais starp esošajiem pagaidām viņš ir joprojām.