✉️ Saņem šito visu e-pastā. Tā vietā, lai palaistu garām kaut ko no tā, ko es rakstu savā blogā, tagad vari pierakstīties un saņemt e-pastā visu, ko es te rakstu. Tas nav bieži.

← Uz sākumu

Filma: Blade: Trinity

2005. gada 25. martā, 5 komentāri

Filma nu tāda. Nekāda.

Scenārijs - absolūta nulle. Humora daudzums ir apgriezti proporcionāls lamuvārdu skaitam.

Vietām pārāk garlaicīgs, lai būtu kārtējais bezbašennijs non-stop bojeviks.

Bet, jāatzīst, vietām cīņu ainas izveidotas no tiesas daiļi. Kaut vai tajā brīdī, kad Bleids sāka savu ceļu augšup pie Drakulas filmas finālā.

P.S. Skatoties filmu brīžiem radās tāda kā atsevišķa filmas momenta nepabeigtības sajūta. Haltūra, tā teikt.

P.P.S. Viens no patīkamākajiem filmas elementiem bija Abigelas lomas atveidotāja Jessica Biel, kas, iespējams, nespīžo ar savu aktrises talantu, taču vizuālo iespaidu atstāj.

Tu atbildi augstāk redzamajam komentāram. Atcelt

Gravatar ppp

2005. gada 25. martā, plkst. 23:20

This page was primary made for fans like you. You won't find any annoying pop-ups or banner-ads here, this site is 100% Jessica Biel.

http://www.jessica-biel.at/

Gravatar ziicks

2005. gada 26. martā, plkst. 19:50

Nu principā, skatoties šo filmu, nespēju wiņu baudīt, jo man galvā visu laiku tinās atpakļ iepriekšējo divu filmu norises gaitas.. :( Šai filmai manuprāt kā iepriekšējo divu turpinājumam bija ļoti vājš sižets (nu vispār jau tas sākās ar otrodaļu jau), bet nu tas ir un paliek tikai un vienīgi mans viedoklis, jo pirmā pati filma, manuprāt, bija tiešām kaut kas tam laikam oriģināls, bet otrā jau bija visnotaļ līdzīga, un tāpēc zaudēja savu šarmu, bet nu trešā ... . . nu jā tas nu nebūtu viss bet nu lai būtu

Gravatar Armagedons

2005. gada 27. martā, plkst. 17:52

Man taa filma nenopietna kljuva tajaa briidii, kad es ieraudziiju to aktieri, kas bija teelojis Venu Vailderu :) Nevareeja neizraisiit smaidu...

Gravatar pods

2005. gada 28. martā, plkst. 13:02

man patika suniitis-vampiirs :)

Gravatar gta sik

2005. gada 17. decembrī, plkst. 21:11

normaala filma ko dirshat?