✉️ Saņem šito visu e-pastā. Tā vietā, lai palaistu garām kaut ko no tā, ko es rakstu savā blogā, tagad vari pierakstīties un saņemt e-pastā visu, ko es te rakstu. Tas nav bieži.

← Uz sākumu

Zigmara Liepiņa notis un ieraksti

2005. gada 28. martā, 17 komentāri

Lai jūs nemulsina tas, ka viņa lapas nosaukumā ir sieviešu dzimtes īpašvārds un īpašuzvārds (Zigmara Liepiņa:). Lapā ir melodijas nošveidā un, kas nav mazsvarīgi mūsu laikā, kad pirātisms zeļ un plaukst, ir aŗi MP3 formātā pieejami pilna garuma oriģināli.

Taisnības labad gan jāmin, ka kvalitāte ir no slikts, līdz ļoti slikts. Bet ko mums vēl vairāk vajag, kā dzirdēt kādu vecu un sirdij tuvu dziesmu ar platei raksturīgo ritmisko čerkstoņu fonā?

Saiti izraku kādā nenormāli haotiskā tīmekļa vietnē pie Latvijas mūzikas topu fanātiķa Raita Sameša :)

Tu atbildi augstāk redzamajam komentāram. Atcelt

Gravatar Mef

2005. gada 28. martā, plkst. 00:15

IMHO šī saite bija minēta vienā no retajām intervijām ar Zigmaru Liepiņu presē, ja interesē varu nepaslinkot un pameklēt :)

Gravatar Mef

2005. gada 28. martā, plkst. 00:15

atrast precīzi ja interesē

Gravatar pzrk

2005. gada 28. martā, plkst. 00:43

imho, haotiska tā lapa liekas tikai pirmajā brīdī, pieradušam pie Cibas standarta hronoloģiskā izkārtojuma

bet Z.Liepiņa gājiens ir tiešām varens!

Gravatar Didulis

2005. gada 28. martā, plkst. 05:07

Kristaps (a.k.a. Neonz)par šo rakstīja salīdzinoši nesen. http://kristaps.netparks.lv/?id=2005/03/22/241

Gravatar pods

2005. gada 28. martā, plkst. 12:40

oo, teenx. atradu muuziku izraadei "momo". ar to man iipashas attieciibas. veel biju domaajis, ka zigmaars muuziku rakstiija arii suunu ciema zeeniem, bet laikam jau tur bija cits autors...

Gravatar ai

2005. gada 28. martā, plkst. 13:14

samesha lapas labaakais citaats: Patstāvīgi apguvu PC "word", "bitmap", "excell") un interneta sērfotāja iemaņas. ātri visu mācos.

Gravatar xexe

2005. gada 28. martā, plkst. 14:36

labais tagd velku nost skanjdarbus no dziemsu cikla "teika", kvalitaate ariii ir ok, uhghh kas par atminjaaam par shiem dziesmu sveetkiem, tieshaaam super

Gravatar uks

2005. gada 28. martā, plkst. 19:08

laacz, shame on you, runājot par kvalitāti. Paskaties, kuri tur gadi! Ok, es nerunāju par 90 gadiem un uz augšu, bet ar to, kas tolaik bija pieejams, tā kvalitāte ir ļoti laba. Pasaciņa, piemēram. Protams, ka tu vari vēlēties, lai tur visi gabali būtu iekš wav, vai vismaz flac, bet nu 256 kbps tomēr ir pieņemami priekš šāda mērķa lapas. Var, protams, gari un ilgi diskutēt par to kvalitāti, jo 85 gada un uz augšu gabali ir taisīti uz viena tolaik pasaulē ļoti populāra verķa Yamaha DX 7, bet tie, kas ir agrāk - uz vecajiem padomju Estradin, RMIF un vēl kaut kā, kas ir tīri analogs un dod pat elektriskā lauka (fona) pieskaņu jeb kam, kas caur to tiek spēlēts. Un tas nošu formāts vispār galīgi kreiss. Mūsdienās izmanto Midi 1, nevis kaut kādu tur Sibeliusa nezin ko, ar kura skaņu var iet biedēt mazus bērnus. Izskatās, ka tas neizmanto Midi skaņas bankas.

Gravatar Aivis

2005. gada 28. martā, plkst. 22:27

uks - aizmirsi vēl piebilst par kvantu molekulārā superpārveidotāja uz molekulāri vestibilārās svārstības rezonansi, kas 1985. gadā skaitījās pēdējais modes kliedziens.

Gravatar uks

2005. gada 28. martā, plkst. 23:33

Nē, mīļumiņ, modes kliedziens tajā gadā bija FM sintēze, bļe.

Gravatar Aivis

2005. gada 29. martā, plkst. 00:22

Nū - tikai nevajag liet ūdeni tautai acīs. Kā tad ar sinhromagnētisko polaritāti ko? Un ja velkam visu netīro veļu ārā, tad grēks nepieminēt knuta-runges teorēmas par atmosfēriskās gravitātes uzbūves īpatnību ietekmi uz latviešu mūziku.

Tu man, vecam vīram, puikiņ - глазки нестрой!

Gravatar Inesiic :)

2005. gada 29. martā, plkst. 12:59

Es arī šobrīd priecājos, ka BEIDZOT BEIDZOT ir iespējams kaut kur dabūt Z. Liepiņa "Teiku" tāda nostaļģija pēc dziesmu svētkiem..... Žēl tik ka labākajam gabalam - "Zaelta kauss" kvalitāte....:(

Gravatar muzīkas mīļotājs

2005. gada 29. martā, plkst. 13:35

par kvalitāti: materiāla ir daudz. Citēšu Guntaru Raču par manām pretenzijām uz MicRec izdevumiem un to gala kvalitāti: "Taatad te ir jautaajums, vai neizdot vispaar, vai dariit to shadaa veidaa."

tā kā šī lapa ir bezmaksas, tad neviens neies nopūlēties ar kvalitāti. jo - galvenais ir materiāls. komponistam - dziesma, notis. un ieraksts "ir tikai ieskats" dziesmas skanējumā. skaidrs, ka vismaz puse šo ierakstu kaut kur ir krietni labākā kvalitātē (piemēram RSIS). Pilnīgi droši! Runa tātad ir par tiem gabaliem, kas Zigmara lapā atrodami, no platēm rakstīti.

starpcitu, ja runā par muzicēšanu un notīm, tad jāteic, ka tie ieraksti, kas ir no platēm rakstīti, visi ir par ātru (aptuveni 3%). un tas nozīmē, ka augstums nav tāds kā notīs. bass ir augstāks un neiedarbojās uz īstajām vietām :)

bet materiāls ir. un ja prasmīgi padarbojās, kaut ko var tomēr izslīpet. es, piemēram apstrādāju 20 visādu apsvērumu dēļ pieņemamākos gabalus un ieguvu diezgan klausāmu izlasīti. par kuru laacz nez vai teiktu "no slikts, līdz ļoti slikts". ne viss ir tā, kā pirmajā brīdī izskatās. ha.

Gravatar ulzha

2005. gada 29. martā, plkst. 14:58

Par to "Teiku" es ar... Koncerta ierakstā masa ir, bet baigais bardaks, šitajā atkal sterils bez gala... Kaut ko pa vidu gribas... Un vēl gribas iemocīt to Scorch iekš wine, bet neizdodas...

Gravatar Kool

2005. gada 26. oktobrī, plkst. 10:27

Šāds piedāvājums ir vairāk nekā labs - notīs ir kļūdiņas, taču pats par sevi šāds piegājiens ir unikāls. Neviens par brīvu nedala ne notis, ne midi failus - vairs ne. Kas attiecas uz muzikāli spējīgiem cilvēkiem, tad viņiem tās notis ir vai nav, tā nav liela bēda. Ņem un noraksta.