✉️ Saņem šito visu e-pastā. Tā vietā, lai palaistu garām kaut ko no tā, ko es rakstu savā blogā, tagad vari pierakstīties un saņemt e-pastā visu, ko es te rakstu. Tas nav bieži.

← Uz sākumu

IE7 beta 1 detaļas

2005. gada 23. aprīlī, 11 komentāri

Tas ir vairāk nekā priekšlaicīgi - nolikt IE7, pirms tā ievērtēšanas, sakot, ka Microsoft atkal izgāzīsies. Ja ticēt tēzei, ka vēsturei ir tendence atkārtoties, tad nākamā Internet Explorer versija varētu ieviest diezgan daudz jauna (un patīkama) ne tikai ikdienas IE lietotājam, bet arī izstrādātājiem.

Turpinot audzēt pozitīvu attieksmi pret IE kā produktu un tā komandu, kā izstrādātājiem, viņi ir paziņojuši, ka ir laboti daži veci bugi, kā arī beidzot IE apsavedīsies ar PNG alpha kanāla atbalstu.

Pieņemu tas nebūt nav vienīgais, ko viņi ir izdarījuši. Tieši tāpat tas nebūt nav vienīgais, ko mēs dzirdēsim pirms vēl septītā eksplorera versija nonāks līdz mūsu kārajām roķelēm. Un gan jau ka ne viena vien laba lieta tiks pataupīta beigām. Brīdim, kad pārlūks tiks laists tautās oficiāli.

Inspired by.

Tu atbildi augstāk redzamajam komentāram. Atcelt

Gravatar Piu

2005. gada 23. aprīlī, plkst. 16:04

beidzot PNG caurspīdīgi rādīs!!! :D sen jau vaidzēja ((:

Gravatar Kaklz

2005. gada 23. aprīlī, plkst. 18:49

Jautājums vēl ir par to, cik % no pašreizējiem IE lietotājiem reāli nomainīs savu veco IE pret jauno.

Gravatar Piu

2005. gada 23. aprīlī, plkst. 19:43

Es domāju, ka tas notiksies pietiekami ātri. Nu kāda pus gada laikā noteikti procenti 80 nomainīs. Datori tomēr ir jālabo, jāpārinstalē. Reti kuram nūģim pīslis iet ilgi bez reinstala. Ja nu vienīgi kaut kādām vecām tjotjām, kas neko vairāk par wordu un solitair vaļā never...

Gravatar Mukadillij_doo

2005. gada 23. aprīlī, plkst. 20:04

Diez internacionaalo deomeenvaardu atbalsts ar buus?. IE vieniigais no populaaraakajiem browseriem, kam jaaaakstaas un jaavelk kaukt kaads plugins..

Gravatar laacz

2005. gada 23. aprīlī, plkst. 21:39

Kaklz: Tev nebūs variantu. Jamais visticamākais, nāks kā windows apdeita sastāvdaļa. Jo, cik man zināms, Microsoft neplāno lividēt IE kā OS sastāvdaļu. Pat ja tā būtu, nekas neliedz viņiem apdeitos ielikt IE7, ja cilvēkam jau ir uzlikts IE6. :)

Gravatar Maita

2005. gada 23. aprīlī, plkst. 23:11

Pui, griežas ilgi, ja ir kompetents administrātors. Jā, bet tāds arī atjaunos pārlūka versiju.

Gravatar Kāds

2005. gada 23. aprīlī, plkst. 23:13

.. Jūs laikam aizmirsāt par to, ka ne visi izmanto apdeitus ..

Cik reizes man nācies lamāties, ieraugot to, ka Windows XP vispār nav apdeitots!

Un neaizmirsīsim arī par ~15% .lv interneta lietotāju, kuri lieto Windows 98. No viņiem tikai kāda puse lieto atjaunotu IE ..

Gravatar Maita

2005. gada 23. aprīlī, plkst. 23:14

Ak jā, viņs noteikti zinās arī labāku alternatīvu. ;) Un to, ka IE7 būs Longhorn'am [?], respektīvi iznāks līdz ar jauno OSi.

Gravatar Maita

2005. gada 23. aprīlī, plkst. 23:17

Kāds, ir taču situācijas, kur XP ar SP2 nav ieteicams atjaunot. Jā, protams, tad esam tādā kā 'lockout' situācijā. Un, "it brakes things"!

Gravatar laacz

2005. gada 23. aprīlī, plkst. 23:23

Mīlīši. Tie procenti, kuri neatjauno savus logus, vai dzīvo uz vecām opsistēmām, jau tagad dzīvo ar NE 6. exploreri.

Gravatar c_m

2005. gada 24. aprīlī, plkst. 04:56

Mulķības par to logu apdeitu, savā mūžā nekad neesmu apdetojis nevienu no saviem logiem un nav bijušas nekādas būtiskas problēmas. Tagad ar jau kādu pusgadu dzīvoju uz sava XP ar vienu vienīgu zonealarm ieslēgtu routerim un katram klienta datoram papildus kontrolei un drošībai, lietoju FF, un dzīvoju mierīgi, nemaz nerunājot, ka viens no šiem klientdatoriem, uz kura es bieži strādāju, ir vecais labais P3. Ik pa reizei palaižu gan kādu Spybot'u, bet tas ar viss. Skaties laa, kad izsaki savas varbūtības!