✉️ Saņem šito visu e-pastā. Tā vietā, lai palaistu garām kaut ko no tā, ko es rakstu savā blogā, tagad vari pierakstīties un saņemt e-pastā visu, ko es te rakstu. Tas nav bieži.

← Uz sākumu

Around the web in 80 days #7.5

2005. gada 27. aprīlī, 4 komentāri

IE7 Transparent PNG Implementation
Kas, kā un kāpēc tika darīts, lai iemācītu IE7 saprast PNG attēlos esošo per-pixel transparency. Atrunāšanās, bet varbūt kādu interesēs. Es ļoti ceru, ka viņi tagad neuzrakstīs to pašu par tiem dažiem CSS bugiem šādus pašus rakstiņus un laidīs jauno standartiem atbilstošo IE tautās.

Writing Secure PHP
Īsi par galveno.

JavaScript Shell
Veca ziņa, taču manta ir ļoti spēcīga.

The inbox makeover
Kārtējais apkopojums GTD e-pasta konekstā.

IP TV bid confirmed
LTK triple-play plāniņam sāk veidoties aprises.

Tu atbildi augstāk redzamajam komentāram. Atcelt

Gravatar Pecis

2005. gada 30. aprīlī, plkst. 12:33

laacz: bet es tur neko tādu nemanu tajā IE7, nu taisnojās džeks, ka transparency PNG nebija izveidota tāpēc, ka mainīgie pēc noklusējuma izmantojās ne tādi. Dabuja pārtaisīt attēlu/objektu funkcijas - pārakstīt reālu kodu. Vismaz apsveicami, jo IE jau nekur nepazudīs. Bet vismaz Microsoft ir spiests sākt domāt par savu produktu kvalitāti - kas nav maz.

Gravatar Pecis

2005. gada 1. maijā, plkst. 23:31

Starp citu, iesaku palasīt IE bloga komentārus - lai arī kā sauktu atvērtā koda fanātus, tur daži komentētāji vienkārši ar kaujas sacieniem uz lūpām - mēs Firefoxam neatdosim ne procentu! Lai iet ieskrieties! Nekādi standarti!

Gravatar Knagis

2005. gada 5. maijā, plkst. 12:42

Pecis, cik esmu lasiijis, tur taadus fanaatus neredz. Lai nu kaa bet tajaa blogaa visi ljoti mieriigi un kaartiigi diskutee par subjektu, nevis kaa lv webaa.