✉️ Saņem šito visu e-pastā. Tā vietā, lai palaistu garām kaut ko no tā, ko es rakstu savā blogā, tagad vari pierakstīties un saņemt e-pastā visu, ko es te rakstu. Tas nav bieži.

← Uz sākumu

Konference ceļotājiem laikā

2005. gada 2. maijā, 6 komentāri

The Time Traveler Convention.

Technically, you would only need one time traveler convention. Time travelers from all eras could meet at a specific place at a specific time, and they could make as many repeat visits as they wanted. We are hosting the first and only Time Traveler Convention at MIT in one week, and WE NEED YOUR HELP!

Labs. No tiesas labs. Esmu sajūsmā :)

Tu atbildi augstāk redzamajam komentāram. Atcelt

Gravatar TrZ

2005. gada 2. maijā, plkst. 13:18

Laikā ceļotāju biedrības sanāksme notiks aizvakar plkst. 18...

Gravatar hmm

2005. gada 2. maijā, plkst. 13:55

vispār laba ideja, atliek tikai pagaidīt lidz 7 maijam un mēs uzzināsim vai var ceļot laikā! problēma vienīgi tā ka tā varētu būt krāpniecība dēļ tām donācijām kas tur apakšā...

Gravatar Piu

2005. gada 2. maijā, plkst. 22:48

Atkāpe no tēmas - girbēju tev pievienoties nākamajā rakstā, bet "Komentāru pievienošanas / lasīšanas iespēja ir liegta." :?

Negribi ielaisties politiskās diskusijās?? :DD

Gravatar E00THc

2005. gada 3. maijā, plkst. 13:28

Jā, bija/būs labs. Nupat atgriezos un tur satiku sevi vēl trīs kopijās. Vispār baigais bars bija novācies. Nākamo konferenci sarunājām pie Nerona Romā. Viens asprātis bija jamam aizšāvis pakaļ un tas ir/bija/būs stāvā sajūsmā. Jēzum gan esot bail, bet pastāv maza iespēja, ka Mozus viņu pierunās. Vienīgi baigais čakars ar to degošo krūmu- aizdegās pāris laika mašīnas un tagad man jāšauj atpakaļ nākotnē un jāaizved rezerves daļas.

Gravatar ledusledus

2005. gada 4. maijā, plkst. 12:44

vieniigaa probleema vareetu buut, ka celjot laikaa vareetu buut iespeejams uz priekshu vai uz vietu, kur celjoshana laikaa ir izdomaata. Nu kaut kaa taa.

Gravatar Mr.Venom

2005. gada 5. maijā, plkst. 07:50

varbūt uzreiz iekš tā Milliways, tR@tEotU?