✉️ Saņem šito visu e-pastā. Tā vietā, lai palaistu garām kaut ko no tā, ko es rakstu savā blogā, tagad vari pierakstīties un saņemt e-pastā visu, ko es te rakstu. Tas nav bieži.

← Uz sākumu

Karogs

2005. gada 6. maijā, 24 komentāri

Vai uz tām dažām minūtēm, kuras mūsu prezidente pavadīja iekš Air Force One, būtībā atrodoties ASV teritorijā un pametot mūsu valsti, prezidenta pils tornī karogs tika nolaists, vai netika, kā ierasts, valsts galvenajai amatpersonai atstājot Latviju?

Tu atbildi augstāk redzamajam komentāram. Atcelt

Gravatar Raikons

2005. gada 6. maijā, plkst. 22:53

Tik tālu no savas mājas neredzu

Gravatar bēdīgais

2005. gada 6. maijā, plkst. 22:57

ja visu šo tik tiešām pārraidīja arī BBC + entie kanāli...tad man konkrēti ir kauns par savu valsti. Nepietiek ar to, ka prezidente kāpa pa trepēm uz AF1, lai 50 sekundes tur pagozētos, tai vietā lai sagaidīdu viņu lejā un paspiestu roku + lietišķā etiķete aprunājoties. Tad arī tas fakts, ka viņa nebrauca ar ASV prezidentu, pirmo lēdiju un Kondiju vienā limuzīnā, bet gan pastāvēja, atvadījās un iekāpa parastā autobusā, kāds kursē pa rīgas ielām..man vispār lika notraust kādu asariņu... :(

Gravatar Qued

2005. gada 6. maijā, plkst. 23:00

bēdīgais nelej, tas buss bija lidostas buss, galīgi ne tāds, kādi pa ielām braukā. Bet - tiesa, aizbraukšana ar busu bija necila.

Gravatar Shadowbird

2005. gada 6. maijā, plkst. 23:03

Prezidente akli neseko līdz sīkumiem vispārpieņemtiem standartiem, taču nekļūst skandaloza vai rupja. Visu cieņu.

Gravatar Sandra

2005. gada 6. maijā, plkst. 23:05

Es arī gribu ierakstīt. Nav jau tā, ka es sekoju vai zinu, kas notiek, bet, ja tic bēdīgajam, man liels prieks, ka prezidente brauc ar autobusu. Jā.

Gravatar kukuks

2005. gada 6. maijā, plkst. 23:05

Ne BBC, ne CNN, ne EuroNews nerādīja šito nosēšanos.

Gravatar Qued

2005. gada 6. maijā, plkst. 23:07

kukuks ja? Tikko ziņās teica, ka CNN rādīja tiešraidē.

Gravatar bēdīgais

2005. gada 6. maijā, plkst. 23:09

Qued > nu labi - pieņemsim ka tas bija lidostas buss - BBC filmē, a mūsu prezidene iekāpj busā???? forši, ne? Vai tad nevarēja savu mersi piedzīt ar miesassargiem nu vismaz skatam...??? tak nē - tagad jau rodas iespaids, ka esam sliktāka par trešo pasaules valsti un vēl - moš vācieši, angļi vai vēl sazin kas lūko un atsūtīs vēl humāno palīdzību... uhhh - jārubī nost nets, lai rīt nerastos vēlme iečekot ārzemju lapas...

Gravatar Alma

2005. gada 6. maijā, plkst. 23:16

CNN rādīja, kā Bušs ar Vairu nokāpa pa trepītēm. To, kā Bušs iesēdās limuzīnā, vairs nerādīja.

Gravatar Qued

2005. gada 6. maijā, plkst. 23:27

bēdīgais nu, kā to pasniedz. Tāpat to var pasniegt kā faktu, ka mūsu prezidente ir dikti demokrātiska un viņai nav svarīgi piebraukt ar limuzīnu tieši pie lidmašīnās. Ne jau visiem pakazuha ir svarīgākā lieta pasaulē - sevisķi, ja runājam par ārzemniekiem.

Gravatar wiiiiii

2005. gada 6. maijā, plkst. 23:27

beediigais, es ceru, tu saproti, ka tu neko nerubii un tev nav ne jausmas par iespeejamajiem tieshi shaada notikumu scenaarija iemesliem? tev ir tikai tavi patizlie mineejumi bez jebkaadas veertiibas.

ja prezidente uzkaapa uz AF1 klaaja, tad man tomeer gribeetos ticeet, ka vinja to nedariija ar domu "a vot uzkaapshu un pieliidiishu tagad ASV prezidentam!!! yeah!!!111!!!11oneonoenone!!!" bet taapeec, ka bushs vinju tur uzaicinaaja un atteikt nevareeja.

taalaak - par limuziinu. imho, kad asv droshiibas dienests domaaja marshrutu vinji nedadomaajaas liidz tam, ka vareetu vot izmest mazu liikuminju un aizvest muusu vvf liidz pilij. vinjiem arii nebija pienaakums liidz tam dadomaaties.

vot par autobusu piekriitu, bet es ticu, ka arii tam ir logjisks izskaidrojums.

Gravatar bēdīgais

2005. gada 6. maijā, plkst. 23:34

ok - tie tik tiešām ir mani personīgie minējumi, bet galveno domu jūs laikam jau sapratāt... + vēl tas hokejs... ehhh vispar čau rasma :(

Gravatar PheliX

2005. gada 7. maijā, plkst. 00:02

prezidente lai dara savu darbu un juus dariet saveejo...

Gravatar suspends

2005. gada 7. maijā, plkst. 00:18

pa CNN raadijaa atkaartojumaa, kaa VVF kopaa kaapj no lidmashiinas ar lielo W., radot iespaidu, ka jamie ir kopaa atlidojushi un apmeklee Latviju :))

Gravatar UL

2005. gada 7. maijā, plkst. 01:21

Ņjā, man te pāri būdai ik pa brīdim atskan u-ū-u-žžššss .. tie iznīcinātāji toč gasī šurpu turpu pār Latviju un (ja ņem vērā jamo lidošanas augstumu un ātrumu) laikam tad taisa 8niekus kā reizi maršrutā Valmiera - Tukums :)

Gravatar TrZ

2005. gada 7. maijā, plkst. 01:39

Man domāt, ka pa to īso brīdi karogu nevar paspēt nolaist ;)

Gravatar Benvenuto

2005. gada 7. maijā, plkst. 11:22

tas, ka iekaapa busaa, ir lieliski. vara tuvaak tautai! arii vaira ir vienkaasha sieviete, kam autobuss ir ierasta lieta! lai dziivo darba cilveeki!

Gravatar Livingston

2005. gada 7. maijā, plkst. 14:04

Varētu padomāt, ka tas kāds jauniešu tusiņš un par visu domā pēdējā brīdī - kurš ar kuru vienā mašīnā brauks utt. Smieklīgi komentāri.

Gravatar Kirils

2005. gada 7. maijā, plkst. 14:12

ar karogiem ir gauzhi interesanti. kopsh kura laika pienjemts, ka ielaas tiek izkaart cieminja valsts karogi, kad viesojas prezidents?

tachu autobuss nebija parasts, bet gan "noriikujumaa".

Gravatar bush

2005. gada 7. maijā, plkst. 14:21

kirils : visur ir pieņemts, ka izkar tās valsts karogus, kuras prezidents atrodas valstī valsts vizītē.

Gravatar zhee

2005. gada 7. maijā, plkst. 18:24

UL: vo vo, man Jūrmalā tas pats, un tik skaļi, ka traucēja man miegu!!!

Gravatar mieris

2005. gada 7. maijā, plkst. 18:59

Kamēr kāpa tornī karogu nolaist, Vaira jau atgriezās Latvijā ;-)

Gravatar Vistu Zaglis

2005. gada 8. maijā, plkst. 03:09

bēdīgais+ un sekojošie: Par prezidentes kāpšanu lidmašīnā - kā vakarā piezīmēja arī mūsu vēstnieks TajāZemē - pēc diplomātu savdabīgās etiķetes, tas ir žests, ka starp valstīm (prezidentiem) ir īpaši tuvas attiecības un tas esot bijis amīšu piedāvājums, ko būtu tikai stulbi atteikt.

Tā ka pirms ņerkstēšanas noskaidrojam, kas un kā.

Aber jautājums par karogu pilī - vietā, piezīmēšu! :)

Gravatar Es

2005. gada 9. maijā, plkst. 09:31

Prezidente iekapjot citas valsts kugi, lidmasina, vai ieejot citas valsts vestnieciba joprojam atrodas Latvijas teritorija. Ja, tiri juridiski ta varbut ir cita teritorija, bet atrasanas vieta joprojam ir Latvija.