✉️ Saņem šito visu e-pastā. Tā vietā, lai palaistu garām kaut ko no tā, ko es rakstu savā blogā, tagad vari pierakstīties un saņemt e-pastā visu, ko es te rakstu. Tas nav bieži.

← Uz sākumu

Bradsoft no more

2005. gada 19. maijā, 5 komentāri

Vot ķe i na. Savulaik kāds nevienam nezināms programmētājs vārdā Niks un uzvārdā kā fantastam (Bredberijs) saņēmās un uzrakstīja manuprāt visu laiku vienu no izcilākajiem koda redaktoriem tīmekļa programmētājiem - Homesite. Pēcāk to no viņa nopirka nevienam nezināmā firmiņa Allaire, kura uz tā bāzes izveidoja Coldfusion Studio, kas bija tās visai izcilā web'a RAD produkta Coldfusion koda redaktors.

Tagad jau sen nebūtībā aizgājušas tās dienas, kad kompāniju Allaire iegādājās mazpazīstamais pagrīdes kantoris Macromedia. Dotajā brīdī var teikt, ka kādreizējā Homesite ir uzlabota un ir integrēta Dreamweaver pakā kā šī produkta noklusētais koda redaktors.

Laiki gāja un mazpazīstamais programmētājs bija jau attīstījis savu kārtējo produktu Topstyle. Tas sākotnēji bija (un, iespējams, vēl aizvien ir) labākais CSS redaktors. Pēcāk tas kļuva par izcilu HTML koda redaktoru. Tagad ar to var arī olas izcept.

Viņam kļuva garlaicīgi. Un nāca Feeddemon laiki. Labākais (un, faktiski, vienīgais pieņemamais) RSS un Atom agregators.

Šodien viān privāto kantori Bradbury Software ir iegādājusies kompānija, kura vistiešākajā veidā ir saistīta ar satura sindikācijas pirmssākumiem - NewsGator Online.

Tas tā. Fakts, IMHO bija worth mentioning. Ceru, ka nekur mana vecā deliriozā galva nav piekāsusi manus pirkstus un samelojusi.

Tu atbildi augstāk redzamajam komentāram. Atcelt

Gravatar r21vo

2005. gada 19. maijā, plkst. 23:54

tīri interesants džeks, kaut kas līdzīgs kā ar Justin Frankel.

Gravatar RameX

2005. gada 19. maijā, plkst. 23:59

man kautkā vārds Gator asocējas ar interneta spyware zarazu vienu

Gravatar CooLynX

2005. gada 20. maijā, plkst. 10:54

Topstyle, manuprāt, joprojām ir labākais CSS redaktors. Škrobe, ja kārtējo reizi sačakarēs labu produktu. :(

Gravatar Maita

2005. gada 20. maijā, plkst. 13:20

Coolynx,viņa blogā var palasīt par produktu nākotni: http://nick.typepad.com/

Gravatar zigiz

2005. gada 20. maijā, plkst. 14:33

mjā..tiešām worth mentioning..džeks jau gan ar labi pareizu domāšanu!