✉️ Saņem šito visu e-pastā. Tā vietā, lai palaistu garām kaut ko no tā, ko es rakstu savā blogā, tagad vari pierakstīties un saņemt e-pastā visu, ko es te rakstu. Tas nav bieži.

Tu atbildi augstāk redzamajam komentāram. Atcelt

Gravatar bubu

2005. gada 19. maijā, plkst. 13:01

Manuprāt baigās perversijas. Vai nav labāk rakstīt atsevišķi XHTML un atsevišķi WAP? Tak parasti WAP būs daudz šaurāka funkcionalitāte nekā XHTML lapai. Vai vismaz nu lapas struktūra būs primitīvāka. Kautkagan, ja dažādi devaisi katrs uztur WML standartu pa savam, tb ne vienādi, tad gan noderīga lieta.

Gravatar laacz

2005. gada 19. maijā, plkst. 13:27

bubu: Ne tikai. Dažiem devaisiem ir daži paplašinājumi. Vieni devaisi uztur WML templeitus, citi neuztur. Vieni uztur dažus XHTML tegus, citi neuztur. Negribās atstāt novārtā tos, kas neuztur, bet negribās arī tos, kas uztur.

Gravatar Delfins

2005. gada 19. maijā, plkst. 14:04

laba lieta - ja lapaa nav JS un etc perversiju.

teiksim nu - vajag parādīt līdzigu tvnet smagu(kontenta ziņā) starta-lapu(kas iekš pc browser ir ok) - nu vai tad uz mobiļnika tu visu tur skrolēsi? :)

tomēr palieku pie tā, ka WAP-lapa jātaisa atsevišķi :)

Gravatar laacz

2005. gada 19. maijā, plkst. 14:09

Delfins: Nu, taisīt atsevišķi ir dubults darbs. Un galu galā, šis laibrārijs ir domāts kā reizi //wireless// devaisiem. Nevis parastiem browseriem.

Gravatar misame

2005. gada 19. maijā, plkst. 14:25

Patīkami redzēt, ka ir arī .lv cilvēki, kas nevis tik muti virina, bet arī kaut ko dara lietas labā.

Gravatar Gacha

2005. gada 6. oktobrī, plkst. 23:05

Tiešām viens no retajiem LV projektiem, tiešām apsveicami un noderīgi.

Gravatar Genādijs

2005. gada 13. oktobrī, plkst. 10:11

Nu kā jau visi uuber programmētāji - arī es izkliegšu savu w0w un "cieņu tev". Tikai jautājums - kas tā ir par huiņu?

Gravatar mullen

2005. gada 8. novembrī, plkst. 17:29

nu labi nevar neko rupju teikt? neteiksu neko!

Gravatar RaPiD

2005. gada 21. novembrī, plkst. 17:14

Nu pSc kaada es laame... Devaisiem.. Visp kas tas ir? :D

Gravatar melene

2006. gada 15. janvārī, plkst. 19:51

man irsingi varteikt ir visur iznemot intimajas vietas !!! tas nemaz nau tik superigi!!! es sev atstaju tikai Deguna, mele ,naba as ir vis normalakas vietas:)

Gravatar Galīgi jau

2006. gada 19. martā, plkst. 15:45

jo jo jo jo jo jo

Gravatar kabom

2006. gada 16. maijā, plkst. 18:06

laba manta, no vienas puses zheel ka tik ierobezhots, no otras - skaidri zinaams ka ies uz visiem aparaatiem :) notesteeju un cerams, ka driizumaa buus iespeeja arii pilniibaa paarlikt esosho wapu

Gravatar mudaks

2006. gada 28. jūnijā, plkst. 18:16

iesakiet ludzu mudakam ka uzlikt uz tira komja vispiemerotako OS un webserveri, bet vislabak iesakiet mudakam kadu riktigu specu pa OSiem un serveriem... Vislabak ja vebserverim butu labs admin panelis - kauko atradu piemerotu ar nosaukumu DirectAdmin > http://www.directadmin.com/

Gravatar Chunchuks

2007. gada 8. februārī, plkst. 15:12

Man patīk - šad tad ienāku palasīt jaunumus...šis projekts ir viens no labākaiejiem,ko esmu redzējusi....un redzējusi esmu daudz...tiem kam nepatīk,lai neskatās un nelasa...

Gravatar NoeX

2007. gada 27. februārī, plkst. 16:21

Cepuri nost! ideāli būs kad pabeigsi! Var teikt pat perfekts projekts!

Gravatar es

2007. gada 14. martā, plkst. 20:38

Hmm nu manupraat "projekts" ir lielisks...:).. Amm.. ja nav nosleepums, tad cik tev videeji dienaaa apmekleetaaju?

Gravatar duudinj

2007. gada 7. jūnijā, plkst. 11:47

nju ko lai saka.. tomeer blondiinei par sarezhgjiitu.. =]

Gravatar sev inevēlas dēvēt

2007. gada 15. jūnijā, plkst. 15:39

Nu manuprāt jau WML ir dienas skaitas un to vairs reti kur izmanto bet nu ja ir vēlme ar to čakarēties tad tik uz priekšu

Gravatar azisnomarsa

2007. gada 27. jūnijā, plkst. 22:53

Pat ja wml tiek zimantots arvien retāk tā vēljoprojām paliek diezgan ietekmīga markup valoda, tādēļ aizmirst un norakstīt to nevajadzētu.

Gravatar Jūlija

2009. gada 14. maijā, plkst. 13:25

Te vajag viesu grāmatu, lai es varu ielikt savu svarīgo vēsti par tādām lietām kā sadaļiņu "Ženerāli", tas pirmām kārtām. Otrām kārtām par "Ženerāli" runājot, tas nav īsti latviski, paklau, tas skan tā interesanti, nudien, bet.. vai nevajadzētu nedaudz nopietnāk? Saprotu, ka nav gudri paziņot par skabarguTavā/Jūsu (nezinu, kā vajadzētu uzrunāt autoru, paties!) acī, kamēr pašai baļķis pa acs ābolu peldās. Bet pēc "ženerāli" mans iekšējais sašutums nolēma iznākt ārā pastaigāties. Ā, un ko es vēl gribēju teikt, nekad neesmu sapratusi - kamdēļ vajadzīga tā garā desa ar tā un tā gada mēneša ierakstiem, tā un tā gada mēneša ierakstiem, jo es jau īsti neatceros vis, vai par traktoriem un Tautas partijas darbībām (šis gan bija piemērs, tāds raksts diez vai ka eksistē) autors ir rakstījis iekš September 2002 vai nē. Ā, tā sadaļa saucās Archivs, tikko paskatījos. Vēl būtu interesanti uzzināt, cik ilgi šis blogs jau tiek lolots un lutināts, vai būtu liela bēda, ja tāds nozustu no zemes virsas? Tāda tīri nevainīga interese. Nu, vai skatījumu skaits dienā un pievienoto komentāru skaits, kas baro egoismu (tā ir, vismaz man), vai tas ir ļotiļoti būtisks? Gribētos uzzināt tendences par tiem, kas izveidojuši savas interneta istabiņas, vitiņas, brīvības oāzes, cik ļoti viņi tajā ir iekšā, moderni izsakoties. Jā, un kopumā jau forša lapa. Bildē autors arī tā neko. Ai nu, apnika te klabināt klavieri, un šķiet, esmu runājusi. Jauku jums dienu!

Gravatar Blondīne :)

2010. gada 2. jūnijā, plkst. 20:55

Sveiciens visiem :) Sakiet, vai kāds var parekomendēt labu hakeri, Rīgā? Nepieciešama tāda cilvēka palīdzība :) Ja kāds zin, būšu pateicīga par telefona numuriņu vai e-pastu. Lai jauks vakars :)