✉️ Saņem šito visu e-pastā. Tā vietā, lai palaistu garām kaut ko no tā, ko es rakstu savā blogā, tagad vari pierakstīties un saņemt e-pastā visu, ko es te rakstu. Tas nav bieži.

← Uz sākumu

Garlaicīgi nav

2005. gada 31. maijā, 21 komentārs

Māmiņa un meitiņa guļ, esmu apdarījis mājas darbus un pārkārtojis lielo istabu. Smagākais bija vilkt vadus zem kājlīstēm un grīdlīstēm. Bet tas arī ir sekmīgi “done”. Esmu sapratis, ka jāiegādājas cits skrūvgriežņu komplekts. Šī lētā galviņas ir iz diezgan mīksta metāla. Viens uzgalis nu ir spiests doties labākos medību laukos.

Pēkšņi atskārtu, ka šodien neesmu ēdis. Derētu to kaut kā labot.

Visā visumā bērns mājās nav nekāda izprieca, lai vai ko teiktu. Protams, ka nu jau par mišelinu kļūstošais bēbis ir mīļš un gaidīts. Bet brīžiem ir grūti. Un būs vēl trakāk :) Bet tas viss piederās pie lietas. Pagaidām mums iet vieglāk nekā es biju gaidījis.

Braucot ar ratiem esmu sapratis, ka trotuāri jelgavā nebūt nav labākā stāvoklī par ielu braucamajām daļām.

Pērkot ūdeni veikalā (krāna ūdens Jelgavā ir kritisks, un man bail to izmantot pat sterilizācijas vajadzībām) esmu sapratis, ka liela daļa no tur esošajiem produktiem ir vēl diktāki nekā pa krānu nākošais. Nez, jātaisa saraksts un jāsūta kopā ar oficiālu vēstuli kādai institūcijai?

Tad un pagaidām. “cu l8r”

Tu atbildi augstāk redzamajam komentāram. Atcelt

Gravatar Piu

2005. gada 31. maijā, plkst. 15:16

Par ielām tev ir pilnīga taisnība! Bet kāda vaina var būt novārītam ūdenim sterilizācijai?[pasterizācijai?]

Gravatar laacz

2005. gada 31. maijā, plkst. 15:27

Piu: Jelgavas ūdeni novārot var obzervēt daudz un dažādus nosēdumus (dzelzs, kas tur vēl?), kas mazam bērnam nebūt nav nepieciešams. To visu viņš saņem ar mātes pienu.

Gravatar --

2005. gada 31. maijā, plkst. 15:27

Ūdens pārtikai jāpērk; un pie viena iesaku pielikt vannas istabā arī ūdens filtrus (t.s. mehānisko + ogles filtru) - mūsdienās daudzi mazuļi ir kļuvuši visai alerģiski.

Gravatar laacz

2005. gada 31. maijā, plkst. 15:28

--: Man vannas istaba ir pēdējā neizremontētā platība dzīvoklī. Līdz ar ko, tas pagaidām paliek. Virtuvē gan ir filtri. Bet nav izlietnes <g>

Gravatar raish

2005. gada 31. maijā, plkst. 15:37

Par to uudeni toch taisniiba. Reaals drankjis no kraana tek aaraa. Sensenos laikos jelgavaa gribeeja ievilkt atseviskju uudeni arii tehniskajaam vajadziibaam. Beigu beigaas taads arii ir rezultaats. Tehniskais uudensmezgls pilseetaa ir(iespeejams dala vienu un to pashu trubu ar kanalizaaciju) bet dzeramaa takaa tagat pietruukst...

Gravatar Spoks

2005. gada 31. maijā, plkst. 16:21

tuvākā "izprieca" varētu būt gāzes vēderā vai kaukas tml (aurēšana pa naktīm) pēc tam nāks zobu augšana, arī aurēšana pa naktīm:)

Gravatar Spoks

2005. gada 31. maijā, plkst. 16:24

piebilde, trotuāri vēl ir normāli, redzēs kādu dziesmu dziedāsi ziemā, kad būs ar ratiem pa putru jābrauc jo dēļ maitām sētniekiem kas kaisa ietvi, ar ragavām nevar pabraukt :)

Gravatar Piu

2005. gada 31. maijā, plkst. 16:38

hmz, es ar padzīvojos Jelgavā pāris gadus. Un dzēru to ūdeni... hmz... :D /me paklepo...

Gravatar e-remit

2005. gada 31. maijā, plkst. 17:03

laacz, atliek mainīt dzīves vietu uz pilsētu, kur ir daudz draudzīgāks krāna ūdens ;)

Gravatar Endzelīns Bomja izskatā

2005. gada 31. maijā, plkst. 18:57

Grīdlīstes un kājlīstes ir viena un tā paša dažādi nosaukumi. Un ir skrūvgriezis, nevis skrūvgrieznis. Vai, teiksim, skrūvjgriezdnis. Vait' ne?

Gravatar laacz

2005. gada 31. maijā, plkst. 19:00

Bomis: Par skrūvgriežņiem nestrīdēšos, bet kājlīste nav tas pats, kas grīdlīste (IMHO, protams). Ibo, grīdlīstes ir gar sienām, bordas (bordes?) ir gar griestiem, aber kājlīstes ir uz sliekšņiem. Tā man šķiet.

Gravatar Kirils

2005. gada 31. maijā, plkst. 20:00

beebis Mišelins? uu?

Gravatar www.brille.lv

2005. gada 31. maijā, plkst. 22:30

nu man ar viens tāc mājas:D viņai (gabrielai) pašlaik 7 mēneši šī baigi veļāds tapē tagat vairs nevar atstāt tuvu pie malām utt. tā jau baigi forši visi tie ģīmji un kutības(imēram zeķes un visas kājas bāšana mutē:D) ir izcilas un mana galerija ar bildēm katru dienu top arvien lielāka!!!visiem novēlu to laimi ko piedzīvo pateicoties bērniem!!

Gravatar Kasp

2005. gada 31. maijā, plkst. 22:55

Nezinu, es Jelgavas uudeni trektereeju pa taisno no kraana jau tresho gadu desmiti un veel neesmu nospraadzis! :D Bet par trotuaariem tiesa.

Gravatar K-teevs

2005. gada 31. maijā, plkst. 23:00

Jāizbauda šis laiks ar maijā dzimušo jaunkundzīti. Man arī viens maijā dzimis, viens divi tagad 20, draugos var aplūkot-Dāvis Kaža (nu atklāju kas aiz vecā čata nika slēpjas) otram izlaidums, trešajam teju 10. Visi parāk veci laaczmeitiņai :(

Gravatar imy

2005. gada 1. jūnijā, plkst. 01:06

laacz, bet ievēro, ka par tām ielām pamanīji tikai tad, kad pašam nācās saskarties, t.i. stumt ratus.

Gravatar Kirils

2005. gada 1. jūnijā, plkst. 07:09

kāpēc, ta pārāk veci.

20 gadu starpība ir nieks.

Gravatar laacz

2005. gada 1. jūnijā, plkst. 08:39

imy: Ielas biju pamanījis jau dienesta robežsardzē laikos, kad nācās braukt uz Jelgavas pārvaldi. Un arī pēc tam bija nācies pabūt Jelgavā un baudīt foršos ceļus. Tagad, kad tas tiek darīts faktiski ikdienā, sāpe ir vēl jo lielāka. Bet nu, arī pie kara pierod: )

Gravatar hvz

2005. gada 1. jūnijā, plkst. 10:16

Ko ta tu tur pa vadiem vilki - home cinema? Aizmirsti tagad par tādu ierīci un iepērc labas austiņas :)

Gravatar JIB

2005. gada 2. jūnijā, plkst. 16:12

gridliste un kajliste ir viens un tas pats, bet tas ko liek zem druvim ir slieksnis, ja kas.