← Uz sākumu

Ko kurš ēd?

2005. gada 4. jūnijā, 38 komentāri

Es esmu vienīgais, kurš par ēdamu atzīst speķa ādiņu? Tā takš tāda feina senlatviešu košļājamā gumija, ne? Un garšīga...

Tu atbildi augstāk redzamajam komentāram. Atcelt

Gravatar jakodo

2005. gada 4. jūnijā, plkst. 10:51

Ņamma :)! Un žāvētas cūku austiņas ir kolosāla piedeva pie alus :)!

Gravatar bush

2005. gada 4. jūnijā, plkst. 11:05

tā ir perversija, bet respektēju citu izvēli.

Gravatar decayed

2005. gada 4. jūnijā, plkst. 11:15

nu, cik zinu, tad speķim ādiņas nav :)lai vai kā, tādus istrādājumus arī lielveikalos tirgo. bet cik esmu ēdis tad mājās gatavotie ir ņamm..

Gravatar e-remit

2005. gada 4. jūnijā, plkst. 11:19

...un tagad iedomājaties, ka tas, ko košļājat, patiesībā bija kādam jaukam lopiņam...

Gravatar decayed

2005. gada 4. jūnijā, plkst. 11:20

un iedomājies, ka tas ko tu valkā mugurā, ar bija kādam jaukam dzīvnieciņam..

Gravatar cck

2005. gada 4. jūnijā, plkst. 11:29

Cūku pakaļas arī tīri ņammājamas.

Gravatar RameX

2005. gada 4. jūnijā, plkst. 12:40

nau nekādas vainas, lai gan musdienās dabūt kartīgu nožāve'tu speķīti kas pac kūst mutē ir grūti ;-(

Gravatar RameX

2005. gada 4. jūnijā, plkst. 12:40

nau nekādas vainas, lai gan musdienās dabūt kartīgu nožāve'tu speķīti kas pac kūst mutē ir grūti ;-(

Gravatar koko

2005. gada 4. jūnijā, plkst. 12:46

ņa - ideālākais, ko var iedomāties apēst :)

Gravatar alien

2005. gada 4. jūnijā, plkst. 13:01

Neēdu ne speķi, ne ādiņas.

Gravatar wiiiiii

2005. gada 4. jūnijā, plkst. 14:11

pie alus baigi labi der zhaaveeti astonjkaaji. tirgojas plastmasas iesainjojumus liidziigi kaa voblas. chista super.

Gravatar Mukadillij_doo

2005. gada 4. jūnijā, plkst. 16:05

Spekja aadinjas.. njammmaa.. nekas var buut labaaks par to!

Gravatar Dairis

2005. gada 4. jūnijā, plkst. 16:22

Starpcitu to žāvēto cūkas ādiņu sauc par kamaru.

Gravatar cabulis

2005. gada 4. jūnijā, plkst. 17:18

jaa kamaras rullee! :P

Gravatar kt315b

2005. gada 4. jūnijā, plkst. 17:25

njammaaju ar patiku, ja tikai nav tik cieta, ka nevar sanjammaat :)

Gravatar Piu

2005. gada 4. jūnijā, plkst. 18:16

weeeaaah, slikti paliek par spekji iedomaajoties vien. Aadas ar man uzdzen pretiigumu...

Gravatar zb

2005. gada 4. jūnijā, plkst. 19:31

ne pa teemu, bet no shii nummura 9853442 (tele2) LMT klientiem tiek suutiitas sms par itkaa laimeetiem 100 latiem bezmaksas sarunaam... shitos spamotaajus dereetu atspaardiit

Gravatar pecinja

2005. gada 4. jūnijā, plkst. 22:12

kad biju maziņa, man garšoja. sen nau tāda ēsta...

Gravatar Kirils

2005. gada 4. jūnijā, plkst. 22:13

un ko teica policijaa?

aadinjas ir baigi mmm :)

Gravatar Deepsider

2005. gada 4. jūnijā, plkst. 23:42

Kaads nezin kur Riigaa var nopirk Wacom ciparotajus (aka digitaizerus) ?

Gravatar skolniex`

2005. gada 5. jūnijā, plkst. 15:28

labs, pat ljoti labs. un vel svaigi cepta galja ar rupjmaizi. nekaardini

Gravatar r21vo

2005. gada 5. jūnijā, plkst. 20:57

svaigi žāvēta, sālīta gaļa ar rupjmaizi, ņam ņam :D

Gravatar zhee

2005. gada 5. jūnijā, plkst. 21:42

kamaru var košļāt stundām ilgi, kamēr tā izjūk. bet mājās ceptas cūku ādiņas - kraukšķīgas un gardas.

Gravatar acid|burn

2005. gada 6. jūnijā, plkst. 09:23

man ar' neiet pie sirds..

Gravatar pecinja

2005. gada 6. jūnijā, plkst. 11:38

es piem. ēdu biezpienu ar krējumu + medu. zinu, ka Citi viebjās un tas liekās pretīgi, bet vajaga pagaršOt. ir tiešām ļoti ēdami ;D

Gravatar justrespect

2005. gada 6. jūnijā, plkst. 11:49

es ar dievuinu zjaaveetas cuukgaljas aadinjas! njaammm... parasti kozljaaju tad kad taisu sev galjas maiziites [lai nenoeestu visu galju labaak ir pakozljaat =]

Gravatar napalmEye

2005. gada 6. jūnijā, plkst. 11:58

Pēē, vienreiz pamēģināju. Nekad vairs neko tādu mutē neņemšu.

Gravatar marexz

2005. gada 6. jūnijā, plkst. 13:09

Pie alus labinieks, un arii taa var

Gravatar arnico

2005. gada 6. jūnijā, plkst. 13:41

ādiņas ruļo :)

un tos kas arī vistiņām ņem nost ādiņas, jo esot redz neveselīgas, nesaprotu! Kārtīgai apceptai vistiņai ādiņa ir viena no labākajām daļām

Gravatar njaa

2005. gada 6. jūnijā, plkst. 14:03

paska paska kā uzraksta kauko par ēdamām ādiņām tā uzreiz visi liek postus, reti kad tik daudz:D

Gravatar Atoms

2005. gada 6. jūnijā, plkst. 14:41

gahhh tikai ne speķi ... fui pretīgi

Gravatar xxx

2005. gada 6. jūnijā, plkst. 14:44

ādiņas nepārāk! Taču skranču (tauki ar sačurkstinātu speķi) maizes ar ķiploku vai sīpolu pie alus gan var :) ja vēl dabon foršu cūku aisi tad vispār super :D

Gravatar a1zdedze

2005. gada 6. jūnijā, plkst. 16:50

āda taču ir visbagātākā ar vitamīniem :)

Gravatar mazais

2005. gada 6. jūnijā, plkst. 22:11

garšo, bet īpašā kraukšķīgā veidā! :)

Gravatar Wilx

2005. gada 10. jūnijā, plkst. 11:03

Re, re. Laacz lasa ritiik letiņ cilvēk. Nesmādē ne cūkas ādiņ, ne speķi ;) Par kamariņu saucam esu dzirdējis pie kurzemniekiem, varbūt tik tā gadījies. Man ar garšo šitie produkti. Tai ādiņai gan jābūt varen sīkstai lai stundu kožļātu. Austiņas, astīte, kājiņas arī ņam ņam.