✉️ Saņem šito visu e-pastā. Tā vietā, lai palaistu garām kaut ko no tā, ko es rakstu savā blogā, tagad vari pierakstīties un saņemt e-pastā visu, ko es te rakstu. Tas nav bieži.

← Uz sākumu

LR un LTV

2005. gada 6. jūnijā, 29 komentāri

Latvijas Radio pirmajā programmā ir vissaturīgākie un izvērstākie ziņu raidījumi un notikumu apskati.

Latvijas Televīzijas pirmajā kanālā ir riktīgi kvalitatīvi autorraidījumi. Par visu. Par dabu, ceļojumiem, vēsturi, cilvēkiem un tanti Broņislavu. Nevienā citā no mūsu valstī esošajām televīzijām nekā pat ne tuvu līdzīga nav.

Tu atbildi augstāk redzamajam komentāram. Atcelt

Gravatar Shadowbird

2005. gada 6. jūnijā, plkst. 22:36

Nē, nē, nē. LNT un TV3 ir vissakarīgākie raidījumi - "Pāru spēles", "Mīl - nemīl", "Vecpuisis", "Viltus miljonārs", "Neticamās pārvērtības", utt. Woot woot!!11oneone t3h 1337!

Bļeģ. Kāpēc es zinu visus tos nosaukumus!? >:F

Tiem [tējkannām], kas tankā - viss līdz P.S. ("bļeģ") ir sarkasms.

Gravatar ludwigs

2005. gada 6. jūnijā, plkst. 22:38

un tajā pašā laikā ir vēlējumu raidījums "Daudz Laimes"...

Gravatar [e`rix] > Shadowbird

2005. gada 6. jūnijā, plkst. 22:45

"Vecpuisis", "Viltus miljonārs", "Neticamās pārvērtības" utt. iekš LNT nav autorraidījumi - tie vienkārši ir no citu valstu televīzijām iepirkti. Pēc manām domām laacz lika uzsvaru uz pašmāju raidījumiem, kuri, pēc manām domām, ir nepamatoti vāji novērtēti latviešu sabiedrībā. Atšķirībā no iepirktajiem raidījumiem, par tiem to veidotājiem maksā pat nesamērīgi mazus honorārus.

Gravatar Kirils

2005. gada 6. jūnijā, plkst. 22:57

laa, ko Tu ar to gribeeji pateikt?

un kuram gan ir laiks luureet to zilo kasti?

Gravatar wiiiiii

2005. gada 6. jūnijā, plkst. 23:14

skaidrs, ka tev, kiril, zilaas kastes luureeshanai laiks neatliek. tu tachu esi aiznjemts maacoties araabu valodu, ak jel superslepenais agjent tu mans.

Gravatar viuks

2005. gada 6. jūnijā, plkst. 23:18

Tas viss tā arī ir, bet nu top laikā 19tos tik un tā rāda Hamelionus. Lai nu kur, bet 1. nacionālajā kanālā...

Gravatar pzrk

2005. gada 6. jūnijā, plkst. 23:41

nē, nē, hamelionus jau kuro gadu desmitu rāda pulksten 20 (tagad mana kārta šausmināties par to, ka es to zinu)

Gravatar Laps

2005. gada 6. jūnijā, plkst. 23:53

Liekas, ka labaakus raidiijumus kaa "Vides Fakti" un "Vakara Intervija" ne/esmu redzeejis.

Gravatar z

2005. gada 7. jūnijā, plkst. 00:11

Kiril, protams ka tikai ne tev, mazais pagaan. siikaa uts. kaut tevi zibens nospertu.

Gravatar aareejaiszemnieks

2005. gada 7. jūnijā, plkst. 00:24

piekriētu ka raidījumi ir saturīgi tikai tas kā tos pasniedz ir galīgi garām, man nav nekas pret cilvēkiem kas šos raidījumus vada, bet ir jāsaprot ka balss kura neliekās saistoša biezji vien atgrūdīs klausītāju (tv tas pac par izskatu)!!! zinu ka tas nav pareizi un īstenībā loti netaisnīgi ka labākie biezji vien ir atsijāti izskata vai balss dēļ bet tāda nu ir mūsdienu pasaule ka mēs visu vēlamies redzēt glīti iepakotu!!!

Gravatar danila

2005. gada 7. jūnijā, plkst. 08:48

viskrutākais raidījums bija Futūršoks/Par lietu dabu. bet :( nu jau tāda nav :(. bet vispār piekrītu, LTV1 rullē, bet no ārzemju Discovery.

Gravatar eddy

2005. gada 7. jūnijā, plkst. 09:06

Vides Fakti ir labākais, ko vietējās TV ir spējušas uzražot.

Gravatar Pekauss

2005. gada 7. jūnijā, plkst. 09:06

Piekrītu par LTV1. Autorraidījumi tiešām ir labie. [e`rix]> Tas ka to neviens nenovērtē, nav tiesa. Cilvēki skatās un ir interese, vienīgi tiem producentiem ar sponsoriem ir tā pašvaki. {reklāma} - Principā visus šos autorraidījumus var iečekot www.tv.lv. Tur viņi visi ir salikti, un aizņemtiem cilvēkiem ir iespēja palūrēt šamos tīklā. Bet runājot par autorraidījumiem, ir viens, kurš tiešām nav skatāms - sarunu šovs AINA - piedodiet veidotāji, bet man tās jūsu šausmas uzdzen šermuļus!

Gravatar dd

2005. gada 7. jūnijā, plkst. 09:14

tv5/ltv1/ltv7 peec satura ir normaalaaki, jo mazaak komerciaali.

vides fakti gan ir labs

Gravatar laacz

2005. gada 7. jūnijā, plkst. 09:20

TV5 mazāk komerciāls? Kas par buļļkaku? :) Jā, TV5 ir daži interesanti un zināmā mērā pat labi autorraidījumi, bet tie visi ir ar pirktām idejām. Ieskaitot to pašu slēpto kameru un dāvidšovu. A Aina ir slikti uztaisīta lietuviešu ideja.

Gravatar Aivis

2005. gada 7. jūnijā, plkst. 09:31

Laacz - aizmirsi LTV1 svētdienas raidījumu - "Vides vēstis". Ar Māri Olti.

Bet Latvijas Radio - tas ir dzīvesveids. It īpaši naktīs. Kad jau kuro gadu dzirdi - "Dāmas un kungi - ir pienāci laiks džezam". Principā Latvijas radio un BBC ir samērojamas vērtības.

Gravatar Kirils

2005. gada 7. jūnijā, plkst. 09:46

diivaini, bet naakas piekrist aivim. kopsh zajebala suudiigaa liinijas kvalitaate fixeetajai radiotranslaacijai, iegaadaaju Radioaparaatus Parastos. un tagad tie tik un taa staav iesleegt visu laiku uz lr1.

Gravatar N.R.

2005. gada 7. jūnijā, plkst. 10:04

ak dies, laacz tu jau laikam neesi normaals. lr un ltv ir pashi nekvalitatiivaakie un vissliktaak nofoirmeetie raidiijumi, zinjas un diktori. paskaties ltv raidijumu par celju policiju, paskaties kada zemaa liimenii ir panoraama un kada tur ir saturiskaa veertiiba, paskaties kads pilniigi stulbs sviests iet pa abiem LR ... lai gan no otras puses, ja tevi tas apmierina, tad laikam viss ir kartiba un tu klausies to kas atbilst tev, un es to kas patik man. bet viennozimigi vizualais noformeejums, tapat ka diktori un raidijumu tehniska kvalitate latvija ir pilniigaa dibenaa

Gravatar čačeris

2005. gada 7. jūnijā, plkst. 10:15

LR1 labākais raidījums ir Kultūras rondo, tas vienīgais uz kuru normāli paspēju pēc darba :)

Gravatar Pekauss > N.R.

2005. gada 7. jūnijā, plkst. 10:16

Klau - ja tu domā, ka TV3 ar savu Bez tabu un LNT ar savām ziņām ir daudz krutākas, tad tev cilvēk ir laiks pie ārsta! No ziņu raidījumiem un analītiskajiem raidījumiem LTV1 viennozīmīgi visus sit pušu. Es negrasos apgalvot, ka kvalitāte ir ideāla, protams var labāk (labs piemērs ir tas pats BBC, CNN, SKY). Runājot par radio - tā ir gaumes lieta - nevar teikt ka tas ir stulbs sviesc, ja tas netabilst tavai gaumei. citiem varbūt stulbs sviesc liekas tas ko tu klausies! Tā kā atdzesējies vecīt un esi mazliet objektīvāks!

Gravatar taalais

2005. gada 7. jūnijā, plkst. 10:17

Kvalitāte pilnīgā dibenā? Kas par muļķībām? Kvalitāte daudzkārt pārsniedz tos niecīgos ieguldītos līdzekļus, kas tiek atvēlēti raidījumu veidošanai! Neviens Rietumeiropas producents par tādu naudu nav spējīgs uztaisīt tik augsta satura raidījumus...savukārt ieved japāni Latvijas Televīzijā...tas viņam būs kā dzīvs muzejs salīdzinoši ar viņu tehnoloģiskajām iespējām!

Gravatar Helasie

2005. gada 7. jūnijā, plkst. 10:36

piekrītu lācim, reizēm gadās uzgriezt LR-1 darbā un tad aizmirst pārgriezt nedēļām ilgi

LR-1 ziņas ir labākās LV, protams, tās LETU un BNS neaizstāj

reizēm rādās, ka LR apzināti kopē BBC radio World service, sal. FM 90,7 un 100,5

patīk stabilās vērtības, piemēram, LR-1 plkst. 7 [vai 6?]: "...un tagad laiks raidījumam lauku ļaudīm..." vai LTV-1 "Daudz laimes" ar Žorža Siksnas, Noras Bumbieres u.c. estrādes mākslinieku labāko videoklipu izlasi

sašutina gan LTV un LR izmantotās t.s. "štata vienības", piemēram, LTV "Panorāmas" titri ir normālas filmas garumā, parādot, ka katram sižetam ir savs reportieris, šoferis, režisors un montāžas režisors, klāt vēl 17 gaismotāji, skaņotāji, redaktori etc.

varbūt tadēļ arī tās ziņas ir labākas kā LNT un TV3, kur ir 1 reportieris un smuki, kopti zaķi studijā, kas atreferē LETU un BNS

Gravatar skatītājs

2005. gada 7. jūnijā, plkst. 10:49

Nezinu par pārējiem raidījumiem, bet man ir palicis iespaids, ka Vides faktu taisīšanā LTV nekādas īpašās pūles nepieliek, taisa to Vides filmu studija. Ja nemaldos viņiem pat reklāmas gāja savas nevis ikdienišķās par paketēm un tml. Un atbalsta raidījumu Vides aizsardzības fonds, varbūt tāpēc viņš ir skatāms LTV nevis kaut kur citur.

Gravatar arnico

2005. gada 7. jūnijā, plkst. 12:40

LTV i tiešām labs ! Diemžēl to pamaniju tikai vakar kad tika nogriezta kabeļtelevīzija :(

(nu ja, cik tad igli var skatīties 50 kanālus un neko nemaksāt :) pa trim gadiem šamie beidzot atjēdzās un nogrieza :)

Gravatar uga

2005. gada 8. jūnijā, plkst. 01:58

mani mīļājie lv masu saziņas līdzekļi ir kā reiz LTV, LR un RadioNaba. Tiesa visos reizēm gadās arī pa kādam jocīgam raidījumam, bet tas nu tā, to var arī paciest. Kas te ko par LTV raidījumu kvalitāti ierunājās. Lielajam vairumam grūti piesieties pie saturiskās kvalitātes, tā ir ļoti pat ok. Par vizuālo, jā var piekrist, nav ne tuvu moderni un smalki. Bet man kaut kā gan šķiet, ka to var arī piedot un saprast (nauda, nauda, nauda..), jo saturs parasti ir labs.

Gravatar uga

2005. gada 8. jūnijā, plkst. 02:00

Vides faktus taisa vides filmu studija un viņi paši tam arī meklē finansējumu (gan no fondiem, gan reklāmdevējiem). LTV viņiem dod raidlaiku un reklāmas laiku.