✉️ Saņem šito visu e-pastā. Tā vietā, lai palaistu garām kaut ko no tā, ko es rakstu savā blogā, tagad vari pierakstīties un saņemt e-pastā visu, ko es te rakstu. Tas nav bieži.

Gravatar jugg

2005. gada 8. jūnijā, plkst. 00:44

uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu cik tev lieli attachmenti ir :)

Gravatar bush

2005. gada 8. jūnijā, plkst. 07:20

tuklā valodā runājot, thebat! saspieda tavu inbox'u par gigabaitu?

Gravatar Kirils

2005. gada 8. jūnijā, plkst. 07:29

Tu izskaties peec taam birojam tanteem, kas straadaa prestizhaas iestaadees, bet taj pat laikaa kafijas pauzees apmainaas ar wii atachmentiem un domaa, ka meili ir failu glabaashanai. :)

my mail: 16134765 bytes 3059 messages

Gravatar bljaaviens

2005. gada 8. jūnijā, plkst. 09:27

piem, ir tadi kantori, kam pamata darba instruments - PowerPoints, kur manageri ar Outlookiem suuta viens otram .ppt failu dazhadas versijas, un grib redzet (tureet) to visu saskanjoshanas procesu savaa Inboxaa. vinjiem 2GB izdodas sasniegt 3...6 meeneshos

Gravatar Peeteriz, bljaavienam

2005. gada 8. jūnijā, plkst. 09:57

Nu, ja darba procesaa ir lietderiigi uztureet binaarajiem failiem versioneeshanu, un nekaads (manageriem saprotams) softs pagaidaam to nenodroshina (piem, ja failsisteema versioneeshanu uztureetu...), tad kaapeec gan nelietot e-mailus kaa 'atminjas vietu' ?

2, 200 vai 2000 gb diskspeisa nemaksaa tik daudz, kaa viens probleemgadiijums gadaa, kur taa vecaa 'saskanjotaa' versija tiktu izdzeesta un peec tam ievajadzeetos.

Man, piemeeram, reizeem darbaa vajag redzeet, ko man ir gadu atpakalj suutiijis kaads cilveeks - un suuta regulaari 30 megabaitiigus exceljus.. Taa arii taa vieta sakraajas.

Gravatar Mr.Venom

2005. gada 8. jūnijā, plkst. 10:29

gmail stats: You are currently using 1314 MB (58%) of your 2273 MB. foxmail stats: 67 856 221 bytes

Gravatar Dr

2005. gada 8. jūnijā, plkst. 11:54

par taam tanteem... liiks skatiijums. me nekad nevienu meilu (un attach arii) nav dzeesis aaraa... 3 gadi un divas dienas... since 2002, 6 Jun.

TheBataa... 19 account... uses 2,434,871,829 bytes. meili kopaa ~160 000(main account) + 32 000 (other)

a nah dzeest... arhiivs taa saciit... un nekaada vaina

Gravatar z

2005. gada 8. jūnijā, plkst. 15:00

jū!!! tagad visi lielaakas, cik kuram diskspāce aiznemta ar mailiem! Vot liimenis!

KIRILS ir atkal pirmais un izcelaas ar savu gudrību!

bļāģ tas translita konverteris: Izskatās, ka Tu raksti translitā. Raksti normāli ar garumzīmēm un mīkstinājuma zīmēm. Vai arī iespied zem teksta ievades lauka atrodamo ķeksīti, ja tiešām gribi translitā submitēt tekstu. Un piedod, ja Tavs teksts nav translitā. Esmu vienkārši mašīna un dažreiz kļūdos…Izskatās, ka Tu raksti translitā.

Gravatar Dr

2005. gada 8. jūnijā, plkst. 16:40

un tev, nabagam maz diska vietas. un taapeec liekas, ka mazs gunaars? ;)

nestraucies... paaries :)

Gravatar endrju

2005. gada 8. jūnijā, plkst. 20:23

Kiril, Tu esi tik daudz dzīvē redzējis, pieredzējis, ka es paklanos Tavā priekšā un apsveicu!!! "biroja tantes", gh. Zini, ir pat tādi tipa biznesi, kur NEVIENU meilu nedrīkst dzēst un jāglabā viss vismaz piecus gadus (un neiet runa par rezerves kopijām, bet par piekļuvi uzreiz no meila klienta).

Kas Tu esi lai salīdzinātu sevi ar kādu, teiksim ordināras firmas darbinieku? Juniors, pašdarbieks. Salīdzina end-user un savas e-pasta glabāšanas īpatnības, he. Tas ir tāpat, kā salīdzināt end-userus, kuri pārsvarā izvēlas lietot Windows un (pseido)programētājus, kuri pārsvarā izvēlas lietot Linux. Nu nav tas salīdzināms.

Pietam, Tu vienmēr tik gudri dis it kā būtu darījis visu un labāk par citiem, kaut gan ne sūa nezini. Bet uz to tāpat uzķeras tikai "bērnu rep karaļa" fani; Brīnos tik' par Tavu entuziasmu piedi*st visiem blogus ar komentāriem tikai komentāra dēļ.

Gravatar Kirils

2005. gada 8. jūnijā, plkst. 21:50

nelaamojies - saliidzini manu komentu (3) ar , piemeeram, (1) vai (8), vai (10).

ja kaadam interesee, es arii neesmu nevienu meilu dzeesis aaraa. pirmais meils - 2002. gada martaa.

redzi, veeleejos noraadiit uz to, ka manupraat e-pasts NAV failu glabaashanas/paarsuutiishanas riiks. tam ir ftp un failserveri (ko tam arii izmantoju), nevis smtp un mailserveri.

Gravatar Livingston

2005. gada 8. jūnijā, plkst. 22:21

Ideālā pasaulē vajadzētu būt pH ar kādiem līdzekļiem kaut as kaut kur ir nosūtīts, galvenais - lai ir nosūtīts, saņets un pieejams jebkur, ātri un vajadzīgajā formā.

Gravatar ljaunumz

2005. gada 8. jūnijā, plkst. 23:29

Shitas jau izskataas kaa Outlook`aa, kur ja .pst faila izmeers paarsniedz 2 GB saakas shaize. Un pietam biezhi diezgan liela.

Bet nerunaajot par biznesa nepiecieshamiibu, vnk latvieshu cilveekam tveramaaka shkjiet faila ieglabaashana pastkastee, nekaa mekleet un likt kkur diskaa. Meili tak nekad nepazuud. :)

Gravatar Peeteriz, Kirilam

2005. gada 9. jūnijā, plkst. 10:15

Ja cilveekam no citas firmas ir jaanosuuta Tev paarmegabaitiigs dokuments, tad vinjsh to Tev pa ftp uploado, vai arii Tu no vinja webservera nokachaa ?

Gravatar sn

2005. gada 9. jūnijā, plkst. 10:29

da labi - Kirilam vieniigaas veestules ir spami, un tiem attachmentus neviens nepievieno.. vieniigi enlarge your penis banneriishus.. un ja piemeeram tev, Kiril, kaada ne-tik-advanceeta bet noziimiiga persona (piemeeram kliente) grib aizsuutiit savu garadarbu, bet vinja nezin ne to, kas ir webserveris, ne ftp ne arii p2p klietni, tad vinja NEDRIIKST tev mailos sho failu kaa attachmentu? a varbuut tev ir uuber-kruts maila filtrs, kas apgraiza attachmentus? mosh pietiks tev seedeet uz aizveesturiskiem pc, nopeerc cieto un sanjem mailus ar attachmentiem, kaa muusdieniigs cilveeks?

Gravatar Kirils

2005. gada 9. jūnijā, plkst. 10:53

Peeteriz - kaa kuru reizi. parasti pa ftp. kaapeec cilveeki var iemaaciities lietot smtp klientu, bet ftp klientu nevar, ko?

sn: kaa ne-tik-advanceeta kliente man suutiis meilu, ja vinja arii to visdriizaak nemaak. edukaacijas probleema taa ir. vajadzees ar MIB pakonsulteeties :> un jaa, man ir taads filtrs. un arii cietais man ir, bet atachmenti IMO ir gjemoroj. nezinu huljish kaads taadus izdomaaja.

teksts "http://my.url/your.file" veestulee ir labaakais atachmenta pievienoshanas veids, kaads var buut.

Gravatar Dr

2005. gada 9. jūnijā, plkst. 12:01

es taa parasti nedaru. bet shoreiz sor... teikshu taa - piedod Kiril, bet tu esi dumsh