✉️ Saņem šito visu e-pastā. Tā vietā, lai palaistu garām kaut ko no tā, ko es rakstu savā blogā, tagad vari pierakstīties un saņemt e-pastā visu, ko es te rakstu. Tas nav bieži.

← Uz sākumu

Knupji

2005. gada 13. jūnijā, 16 komentāri

Mūsu meitiņa nekādi nebija sevišķa māneklīšu mīlētāja. Pilnīgi vienalga - kādas krāsas, formas vai materiāla. Brīdi pazēlēja un spļāva ārā. Tad nu vakar viņai tika izsniegts vairāk vai mazāk netīši atrasts (un novārīts, protams) septiņpadsmit (!) gadus vecs PSRS laiku ražojuma kunpītis. Oh. My. God. Ja ir vēlme tagad viņu aizmidzināt bez nēsāšanas uz rokām, tad viss, kas jāizdara, jāiedabū viņas mutē šis arhaiskais māneklītis un basta. Notiek nenormāli skaļš zīšanas process, kurš līgani pāriet gulēšanā :)

Man šķita visai amizants moments ;)

Tu atbildi augstāk redzamajam komentāram. Atcelt

Gravatar Despacho

2005. gada 13. jūnijā, plkst. 08:31

viņa vienkārši grib krūti!

Gravatar Khepiks

2005. gada 13. jūnijā, plkst. 08:46

Viss skaidrs, knupīšus taisīja no kolhoznieku krūtīm!

Gravatar Indzha

2005. gada 13. jūnijā, plkst. 09:21

:) Laacz nu saakot lasiit tavus tekstus domaaju re padaliishos ar savu pieredzi ar - kaa nekaa man arii ir puika kam tagad ir 5 men bet knupu taapat kaa taveejaa - spljauj aaraa vai ziizh kaa Simsonos taa mazaa meitinja protams nesanaak vinjam novaldiit un rezultaataa izkriit aaraa :) Bet vot tas atklaajums pa to PSRS razhojumu man gan neienaaca praataa :) bet nu tagad gan mans mazais jau ir pieradis bez vinaj vispaar :) un guleet ielikt nemaz nav tik gruuti bez taa arii (vajag tik mazo nolikt uz veedera un tad uz spilvena un spilvenu uz kaajaam pashuupina - padzied velcpeliite saldu smigu nogurusham papucim i viss ar to pietiek) Bet intreses peec buus jaanotestee :) Paldies tev :)

Gravatar Pekauss

2005. gada 13. jūnijā, plkst. 09:21

Nu i gan secinājumi par tām krūtīm! BTW - mans sīks arī šitos jaunos ne tā kā ļoti mīlēja - bet ir Rīgā vēl daši veikali, kuros varēja dabūt vecā CCCP parauga mānekļus. Tad tie viņam rullēja!

Gravatar moonlight

2005. gada 13. jūnijā, plkst. 09:59

No augstākminētajiem apgalvojumiem var sabīdīt biznesa plānu - jāizpēta CCCP knupīšu konstruktīvās īpašības un materiālu pielietojums, kā arī jāsāk konkurētspējīgu (lasi - kinderiem iecienītu) produktu ražošana. Galu galā - cik var attīstīt pakalpojumu sfēru un gremdēt ražošanu :)

Gravatar Kārlis

2005. gada 13. jūnijā, plkst. 10:50

Indzha: nez kādi būs bērna pirmie vārdiņi, ja dziesmiņu dzird "velcpelīte saldu šmigu..."

Gravatar gumijnieks

2005. gada 13. jūnijā, plkst. 10:59

acīmredzot CCCP bija labāka un garšīgāka gumija nekā ķīniešiem:) Iespējams pat LV sīčiem piemērotākas formas un mutes dobumam patīkamākas konfigurācijas formas mānekļi:)

Gravatar Pekauss to Kārlis

2005. gada 13. jūnijā, plkst. 11:39

Nesatraucies vecīt - tas no tā noteikti nav atkarīgs. Manējais pirmo vaardu ko pateica bija "Blin". Mēs ar cienīto bijām uz mutes jo principā ne es ne viņa šo vārdu nelieto! Tikai pēc tam naak normālie vārdi ala Mamma, tētis, bumba utml. Un mans bērns nenormāli fano pa Nirvanu, bet tāpēc viņam jau nav jāsāk skandēt Kobaina teksti :)))

Gravatar jozhix

2005. gada 13. jūnijā, plkst. 12:02

tiem padomju laika 'knupjiem' esot nelaba forma, tipa veido beernam nepareizu sakodienu vai kaut kas taadaa garaa. protams, ja shamo izmanto tikai iemidzinaashanai, tad jau po. p.s. chicco laikam bija miixtie 'dzeltenie' knupiishi

Gravatar Indzha

2005. gada 13. jūnijā, plkst. 12:29

Da visi tie čiko miko utt... visi vienādi :) un pasakiet kuram mūsu vecuma cilvēkam ir problēmas ar sakodien :) tāds kāds nu viņš ir tāds ir knupītis tur nelīdzes ja es paproovēšu manam bērnam krievu un aizies tā lieta - vis sāksim kampaņu :)

Gravatar Paksis

2005. gada 13. jūnijā, plkst. 12:56

Cik iemācījos no sava sīča knupju saimniecības, tad galvenais lai pudeles knupis un māneklis būtu vienādas krāsas un konfigurācjas. Ēē, tas laikam bija otrādāk- kad lietas nonāk līdz pudelei ,tad knupis tai jāmeklē tāds pats kā māneklis. Tā ,ka nāksies vien Tev ,lāci, meklēt arī padomju laika pudeles knupi, bet tā ,cik atceros, bija ļļoti nopietna tapa :)

Gravatar Wilx

2005. gada 13. jūnijā, plkst. 13:43

Soskas lai iemigtu, eh. Citiem sīčiem labākais ir pirkstiņš mutē. Un vienmēr pa rokai tiklīdz nāk miegs ;) Iespējams, ka lieta nav gumijas garšā, bet gan formā. CCCP ražotie varētu būt tuvāki pupa formai, nekā tie jaunmodīgie ieplacinātie ;)

Gravatar mieris

2005. gada 13. jūnijā, plkst. 23:19

Pēc gada būsi starā,ja varēsi sīclim iestāstīt, ka knupis ir kaka un tas jāizmet miskastē,tad pāris nemierīgi vakari ejot gulēt bez knupja. Sweet memory.

Gravatar Petro

2005. gada 14. jūnijā, plkst. 02:13

A kas mamma ar īstiem pupiem nav, ka bērnam jādod no vecām riepām taisītus prežus košļāt? Man divi bērni ir izauguši tā ari tos sū.. nepagaršojot. Šis nupat man šķiet īstais gadījums kad vajag būt krietni konservatīvākam par 17g. un neskriet pakaļ XX un XXI gs. tehnoloģijām. Un nepareizs sakodiens veidojas tieši no tā kad bēbis ieradinās aizmigt ar knupi mutē un tad līdz 5-7 gadu vecumam bez tā arī nevar aizmigt.

Gravatar Junda

2005. gada 14. jūnijā, plkst. 11:46

Petro, varbūt tomēr arī māte drīxt atļauties kādu laiciņu priekš sevis starp barošanas reizēm? Šeit taču neviens nav teicis, ka bērnam knupis nepārtraukti mutē...

Gravatar rediiss

2005. gada 15. jūnijā, plkst. 09:04

mazliet offtopic - laaci, es par tevi avīzē lasīju ;) jelgavnieks laacz - skanēja jauki hehe