✉️ Saņem šito visu e-pastā. Tā vietā, lai palaistu garām kaut ko no tā, ko es rakstu savā blogā, tagad vari pierakstīties un saņemt e-pastā visu, ko es te rakstu. Tas nav bieži.

← Uz sākumu

Weapons of math destruction

2005. gada 27. jūnijā, 6 komentāri

Jauns kalkulatora interfeiss. Tā vietā, lai ar peli bakstītu uzprogrammēta pogas, tajā var rakstīt (visērtāk to ir darīt uz Tablet PC) ar roku parastas aritmētiskas izteiksmes. Tiem, kas nebaidās no lieliem un bremzīgiem klučiem, ir pieejama Java versija parastiem (mirstīgiem) datoriem. Vērts iemēģināt. Pagaidām gan izskatās pēc mazliet jokaini strādājošas rotaļlietas ;) Via.

Tu atbildi augstāk redzamajam komentāram. Atcelt

Gravatar Kibrika

2005. gada 28. jūnijā, plkst. 01:51

Aga. Iespaidīga rotaļlieta, bet simulāciju neizdevās iedarbināt:/ Un viss diezgan Mac tendēts (izskatās).

Gravatar laacz

2005. gada 28. jūnijā, plkst. 08:38

Kibrika: Tā nav. Softs ir paredzēts TabletPC. Kas pagaidām lietojami ir tikai ar Windows virsū :) Mac tablešu vispār vēl nav AFAIK.

Gravatar Shadowbird

2005. gada 28. jūnijā, plkst. 12:53

Nu nezinu, es nupat diezgan izspēlējos (Windows). Vienīgi nojaucu jamam, kā kurš simbols rakstās, dalīšanu vairs tikai par kvadrātsakni uztvēra. ;)

Gravatar nezinu

2005. gada 28. jūnijā, plkst. 14:21

Kā tur pareizi piedarbināt to Java variantu?

Gravatar Kibrika

2005. gada 28. jūnijā, plkst. 22:14

Njam. Bet filminja qucktime, vai kkaa taa.. Nu, es ar dabuuju paspeeleeties:) Es savukaart kvadraatsakni gribeedama nemaaceeju dabuut:) Un secinaaju, ka reekjini ir diezgan aptuveni, bet jautri.

Gravatar ulzha

2005. gada 29. jūnijā, plkst. 10:27

Tamais man jau sen prātā kā pirmā killer-app, ko taisīšu, kad pie tablet tikšu. Vienīgais, kas ir smieklīgi - iedomāties, ka tas noder visvairāk un vienīgi matemātikai...