✉️ Saņem šito visu e-pastā. Tā vietā, lai palaistu garām kaut ko no tā, ko es rakstu savā blogā, tagad vari pierakstīties un saņemt e-pastā visu, ko es te rakstu. Tas nav bieži.

Tu atbildi augstāk redzamajam komentāram. Atcelt

Gravatar e-remit

2005. gada 5. jūlijā, plkst. 08:52

vot krieviem bizness - izmantot amerikāņu paradumus tiesāties par katru sīkumu. NASA dabūs astroloģiju mācīties (ja jau nemāk), jo astrologi parasi neskatās šādas sīkas komētas.

Gravatar Kārlis

2005. gada 5. jūlijā, plkst. 10:16

Nu kā ta viņa nebij izpētījusi zvaigznēs, ka viņi ieskries tai komētā? To tak viņai vajadzēja atklāt, sastādot horoskopus...

Gravatar Kosmologs

2005. gada 5. jūlijā, plkst. 10:32

Kamēr būs idiņi kas klausās astrologos, būs arī astrologi. Padomju laikā vismaz to nepieļāva :)

Gravatar Mukadillij_doo

2005. gada 5. jūlijā, plkst. 11:13

BwaHAhahahahahahahaa.. Bļin, kāds sviests! :DDD 2 e-remit: Astrologi ņem vērā visu, kas tur augšā plezderējās - pat 2 reāli neeksistējošus objektus, tb pēc astrologu domām zemei ir 2 dabīgie pavadoņi, un vēl starp Marsu un Jupiteru vēl vienu planētu. :P

Gravatar Mukadillij_doo

2005. gada 5. jūlijā, plkst. 11:17

Ui, gandrīz aizmirsu.. 2 Kosmologs: Astroloģija ir nopietna zinātne, bet arī nopietnā līmenī. Izskatās, ka arī tev astroloģija asociējas ar ikdienas horoskopu avīzē. Bullshit! :D Tak neviena avīze var atļauties algot īstu astrologu, katras dienas 12 horoskopiem. Tos raksta īgns kantora darbinieks atkarībā no garastāvokļa maiņām - "mana sievasmāte - strēlnieks, aha tātad strēlnieki rīt mirs" :D

Gravatar spynode

2005. gada 5. jūlijā, plkst. 12:29

"Astroloģija ir nopietna zinātne" muahahahahaha

Gravatar asdf

2005. gada 5. jūlijā, plkst. 12:45

'%loģijas' nav nopietnas zinātnes.

Gravatar Arturs

2005. gada 5. jūlijā, plkst. 13:25

Heils un Bops netika iesūdzēti tiesā, kad neilgi pēc viņu vārda piešķiršanas komētai, tā ietriecās Jupiterā? Manuprāt, tur ne vienai vien tantei horoskopi mainījās.

Gravatar SpiegS

2005. gada 5. jūlijā, plkst. 13:28

  1. astrologjija nopietna zinaatne - bullshit. taa ir ne ar ko nepamatotu spriedeleejumu kopa.
  2. tas ka astrologjija nav nopietna zinatne nenoziimee, ka visas %logjijas ir taadas. piem antropologjija, filologjija ... domaaju ka gan jau kaads var veel kautko nosaukt ...

Gravatar Arturs

2005. gada 5. jūlijā, plkst. 13:31

Vai tad //antropoloģija// nav balstīta uz pamatotiem spriedumiem un pārbaudāmiem faktiem?

Gravatar Kirils

2005. gada 5. jūlijā, plkst. 15:39

jaaatziist, ka ir nedaudz tizli taa vienkaarshi iedziit miljardus veertu aparaatu kometaa. btw, kur ir rakstiits, ka es (vai NASA) nedriikst mainiit horoskopus? lieki tiesas izdevumi. sagraabstiito no klientiem naudu nav kur likt.

filologjija IMHO nav nopietna, bet taa man beerniibas trauma.

Gravatar čačeris

2005. gada 5. jūlijā, plkst. 15:48

Astroloģija tiešām ir bullshit. Bet prieks, ka šie kautko darās un neļauj kāpt uz galvas :)

Gravatar Mukadillij_doo

2005. gada 5. jūlijā, plkst. 16:00

Kā redzu te maz kam ir sajēga par debess ķermeņu ietekmi uz mūsu zemi un līdz ar to arī cilvēku. megnētiskā lauka svārstības, gravitācija, utt. , lietas, kas iedarbojas uz cilvēka fizisko un psikisko stāvokli, līdz ar to ietekmējot garstāvokli, veselību un rīcību.. Kā jau teicu - cilvēki ar astroloģiju saprot tikai horoskopus avīzē vai kāda interneta portālā.. nozēlojami.

Gravatar wewe

2005. gada 5. jūlijā, plkst. 16:42

Mukadillij_doo: ir daudz spēcīgākas lietas, kas ietekmē cilvēka psihi tepat uz zemes: laikapstākļi (gaisa spiediens, temperatūra, mitrums, ..), apkārtējā sabiedrība (darba, ģimenes attiecības), dienas režīms..

Kosmisko mērogu parādības cilvēku ietekmē ļoti minimāli, tamdēļ uzvedības novērojumus piesaistīt planētu kustībai ir ārkārtīgi apšaubāmi.

Gravatar Arturs

2005. gada 5. jūlijā, plkst. 17:03

Mukadillij_doo: varbūt painformē, kā mani ietekmē debesu ķermenis 1000 gaismas gadu attālumā ar savu gravitāciju vai magnētisko lauku? Vai tiešām, piemēram, Zemes orbīta tādas zvaigznes ietekmē mainās kaut vai par milimetra triljono daļu?

Manu psihisko stāvokli daudz vairāk ietekmē vilibaldiņš, kurš kafejnīcā man uzlej kafiju, lai arī vilibaldiņa masa un magnētiskā lauka svārstības neapšaubāmi ir niecīgas salīdzinot ar jebkura debesu ķermeņa parametriem.

Gravatar karlis

2005. gada 5. jūlijā, plkst. 20:10

vai tad astrologija nav tas pats kas astronomija?

Gravatar Mukadillij_doo

2005. gada 5. jūlijā, plkst. 21:40

karlis, pilnīgas un galīgas muļķības. Astroloģija pilnīgi un galīgi NAV tas pats, kas Astronomija!!!

wewe, fizikālie apstākļi uz zemes tiek tieši ietekmēti arī no kosmosa (triviāls piemērs - paisums un bēgums), kā arī šie apstākļi ietekmē apkārtējos cilvēkus. līdz ar to galā veidojas viena liela sistēma, kur viss ir savstarpēji saistīts.

Gravatar wewe

2005. gada 5. jūlijā, plkst. 23:14

Mukadillij_doo, viss tiešām atrodas vienotā sistēma. vienkārši ar informāciju par zvaigžņu/planētu/pavadoņu atrašānās vietu un kustību ir daudz par maz, lai secinātu kautko par cilvēka gaidāmo likteni.

pastāsti kādu konkrētu astroloģijas pielietošanas piemēru, jo vienīgais astrol. galaprodukts, kas ir lasīts ir kaukādas horoskopu grāmatas, kas satur nepamatotus un aplamus apgalvojumus.

Gravatar kzh

2005. gada 5. jūlijā, plkst. 23:30

Njā, astroloģija pēc definīcijas rullē. Jo īpaši labs piemērs ar paisumiem/bēgumiem. Btw, Zemes kustību taču arī citas planētas nosaka - acīmredzami, ka tas ietekmē arī tavu un manu likteni. Astroloģija - zinātne? Un kādi būtu tās sasniegumi? Kādas būtu tās funkcijas, izņemot naudas iekasēšanu no lētticīgiem idiotiem (atvainojos visiem tiem lētticīgajiem idiotiem, kurus šī frāze aizvainoja)? Opium fuer das Volk, if you ask me...

Gravatar Mukadillij_doo

2005. gada 6. jūlijā, plkst. 12:48

Nu tas, vai tu piķo un tici horoskopiem ir tava problēma, bet tas, nenozīmē, ka tā nav zinātne. btw astroloģiju mācīties ir pat sarežģītāk nekā astronomiju. Astroloģijas - debes ķermeņu skaikne ar cilvēku, manā uztverē sanāk tīri bioloģiska, un tam, kapē viens un tas pats debess ķermeņu stāvoklis iedarbojas uz katru cilvēku savādāk ar ir izskaidrojams neatraujot kājas no zemes. :)

Gravatar Lame

2005. gada 6. jūlijā, plkst. 15:53

Jautājums nav par to vai astroloģija ir zinātne, bet kurā brīdī tantei mainījās horoskops un kā viņa pierādīs, ka tas mainījies tieši tad, kad tā probe ienesās tajā ledus klucī :DDD Un vēl ļoti interesē tantes atbilde uz jau minēto jautājumu - kāpēc viņa neņēma laicīgi vērā, ka tā probe tur ietrieksies? Un ja teiks, ka nezināja, tad kā gan viņa sastāda horoskopus neņemot vērā visus apstākļus? :DDDD

Gravatar Mukadillij_doo

2005. gada 6. jūlijā, plkst. 15:58

NASA īpaši nepublisko tādus megasīkumus, pirms pašas operācijas veikšanas.

Bet tā tante ir viens liels ROFL, jo komētas ātruma izmaiņa ir tiešām niecīga, līdz ar to nekas īpaši nevar mainīties..

Gravatar Krotow

2005. gada 7. jūlijā, plkst. 14:09

Pilnīgs čau :))) Tante ar savām prasībām var ieskrieties, neko viņai nedos. NASA viņai var vēl piedāvāt ekskluzīvu iespēju tikt iepakotai nākošajā zondē, kas tiks sūtīta uz Marsu vai kaut kur citur un labot savu horoskopu nākamajā dzīvē.