✉️ Saņem šito visu e-pastā. Tā vietā, lai palaistu garām kaut ko no tā, ko es rakstu savā blogā, tagad vari pierakstīties un saņemt e-pastā visu, ko es te rakstu. Tas nav bieži.

← Uz sākumu

Kase Nr. 1

2005. gada 10. jūlijā, 27 komentāri

Nepārprotiet mani. Es nesaku, ka Rimi ir sūds un Citymarket laikos tur zāle un koki... Lai arī tā domāju :)

Konkrēti esmu mazliet apmulsis. Agrāk (vismaz Jelgavā) Citymarket (tagad Rimi) pirmā kase bija ar šiltīti, uz kuras bija rakstīts, ka tā ir paredzēta cilvēkiem ar bērniem, grūtniecēm, 'n stuff.

Tagad šāda uzraksta vairs nav. Neesmu nahāls un arī ar bērnu uz rokām izstāvēšu to rindu (cilvēki vismaz šodien nebija tie priekšā laidēji:), bet visā visumā - obidno.

Tu atbildi augstāk redzamajam komentāram. Atcelt

Gravatar pikc

2005. gada 11. jūlijā, plkst. 01:33

beerna mammu vienu ar ratiem vilcienaa/sabtransaa braukt neesi laidis? es diktu neticeeju, ka abi divataa nevar uz juuru aizshaut, jo NEVIENS nepiedaavaajas paliidzeet ratus iecelt, tas jau skarbaak..

Gravatar wiiiiii

2005. gada 11. jūlijā, plkst. 02:28

pikc: skarbaak ir tas, ka mamma baidijaas paprasiit paliidziibu dajebkam. 90%, ka vinju nepasuutiitu. vaaji cilveeki nav forshi, zini. nu ok, tas bija skarbi un es neko nerubiiju kas tev tur, bet nu taa no malas izskataas. un vispaar ne par to ir runa. =]

Gravatar Avellano

2005. gada 11. jūlijā, plkst. 08:27

Arī sortiments viņiem vārgāks. Fakts.

Gravatar j

2005. gada 11. jūlijā, plkst. 08:43

iesaku neiespringt par šādām lietām pārāk daudz. savādāk liekas, ka jau laiks pensijā (resp. bubināt par to cik viss ir slikti) ;)

Gravatar Platais

2005. gada 11. jūlijā, plkst. 10:29

Maigi izsakoties RIMI saliidzinaajumaa ar CityMarket ir su**s. Un tas veel ir ljoti maigi teikts. Pie mums Lieepajaa arii noveera CityMarket ciet - pazinjaam dviinji CityMarket kases ieriikotas bija taa, ka ar dviinju ratiem izbraukt nebija probleemu - RIMI pat ar parastiem ratiem tas nav no vienkaarshajiem pasaakumiem. Par prechu sortimentu un atostaavietu vispaar vareetu veselu eposu sarakstiit ... :(

Gravatar hellfsh

2005. gada 11. jūlijā, plkst. 10:59

Buržuji vēl 10 gadus atpakaļ piekopa kasītes turēšanu: "Mazāk par 10 mantām un skaidrā naudā!" Bet fakts: svētdienas vakarā, kad visi atgriežas no laukiem un dodas iepirkties, strādā tikai 1/2 kases no 20 ..

Gravatar laacz

2005. gada 11. jūlijā, plkst. 11:07

hellfish: Ne sūda. Rimi jelgavā svētdienas vakarā strādāja 4 vai 5 kases (!!) no visām 20 (?)

Gravatar Kakjis

2005. gada 11. jūlijā, plkst. 11:50

Svētdien ap plkst 23.20 RIMI kas T/C Alfa bija 4 kases no nezinu cik, un rindas bija līdz pus veikalam... es jau gribēju sākt lamāties uz pats nezin ko, bet dzjeks no elektronikas nodaļas pasauca malā, pārprasīja vai nau kau kas sverams un mierīgi pieņēma manu Minerālīti, jogurtu u.c. paiku savā nodaļā un tad es rindai lepni gaju garām... Sajūta bija kā sapnī, pilnīgi neticēju tādai haļavai, paldies tam dzjekam! :)

Gravatar Mukadillij_doo

2005. gada 11. jūlijā, plkst. 11:55

Mūsdienu trulā sabiedrība spēj vienlaicīgi domāt tikai par vienu problēmu un tās risināšanu - uztaisīs uzbrauktuvi invalīdiem, tad kasei pabraukt garām nevarēs, jo būs pa šauru. Bet nu tas vēl nekas, tur vismaz par kko domā, bet - sabiedriskajā transportā palaiž apsēsties vecākus cilvēkus tikai tad, ja redz, ka vispā kājās neturas, ar invalīdiem tas pats. Cik ir redzēts, ka topošās māmiņas pārbāztā transportā ģīpst kājāsstāvot ar visu savu 6 - 7 mēnešus nēsāto vēderu, kamēr sēž janēkļi vai jaunietes blakām un neliekas ne zinīt. Kā arī (pavisam nesen) pieceļas cilvēks, lai palaistu apsēstes grūtnieci, ka ne i acu pamirkšķināt un jau kāds jauns vīrietis ir iesēdies tajā vietā.

Kur ir problēmas sakne un kā to problēmu risināt?

Gravatar peeteris

2005. gada 11. jūlijā, plkst. 12:09

da vispaar no city marketa ir izvaakta puse no paartikas un piestuukjeets ar shmotkaam. nedaudz atgaadina centraaltirgu. protams, izveele un kvalitaate zaudee

Gravatar Kloons

2005. gada 11. jūlijā, plkst. 12:20

Vakar (tobiš Svētdien) Jelgavas RIMI: no 14 kasēm strādāja 6 (speciāli izskaitīju) Rindā pavadīju 15 minūtes... Pa skaļruņiem izskanēja info ka norēķināties varot arī pie alkahola kases (a kur tāda vells viņu zina, nēsmu vietējais) Kopumā: šitik daudz tautas šajā veikalā redzēju pirmoreiz :D

btw... franču zemē manīju vairāku veidu kases:

  • ~ 30 evrikiem skaidrā naudā

  • tikai ar visa, maestro, utt ...
  • brīva izvēle ...

Gravatar Kloons

2005. gada 11. jūlijā, plkst. 12:20

Vakar (tobiš Svētdien) Jelgavas RIMI: no 14 kasēm strādāja 6 (speciāli izskaitīju) Rindā pavadīju 15 minūtes... Pa skaļruņiem izskanēja info ka norēķināties varot arī pie alkahola kases (a kur tāda vells viņu zina, nēsmu vietējais) Kopumā: šitik daudz tautas šajā veikalā redzēju pirmoreiz :D

btw... franču zemē manīju vairāku veidu kases:

  • ~ 30 evrikiem skaidrā naudā

  • tikai ar visa, maestro, utt ...
  • brīva izvēle ...

Gravatar decayed

2005. gada 11. jūlijā, plkst. 12:31

tā šiltīte tur nav tāpēc, ka ne vienmēr 1. kase strādā. ko darīsi ja tur būs šilte ar to uzrakstu, bet neviena kasiere nebūs? gaidīsi kad atnāks? :)

Gravatar Kloons

2005. gada 11. jūlijā, plkst. 12:31

Kaukas incīgs ar Opera 7.54 notiekas .. itkā nokešo visu, jo iepostēju komentu, jamais neparādās... bet paklikojot uz pēdējiem komentiem (Pēdējie 5 komentāri) Klikojot tieši uz raksta nosaukumu... mani komenti parādās un komentu skaitītājs rāda pareizi... klikojot uz cipariņa (nu komentu skaita turpat pie Pēdējiem 5 komentiem) cipars uzreiz aizlec atpkaļ, itkā manu komentu nemaz nav bijis, pats koments ar neparādās.... Strange feeling... =/

Gravatar Kirils

2005. gada 11. jūlijā, plkst. 13:34

pikc: a vot nee, es vienmeer paliidzu. cik nu es biezhi braucu ar sabiedrisko (t.sk. vilcieniem)

Gravatar Kirils

2005. gada 11. jūlijā, plkst. 13:44

Kloons: laacz neveelas salikt pareizus nocache headerus. http://kirils.id.lv/?read=12 un hackers.lv (kaa arii daudzi mazinji blogi) joprojaam neveelas salikt pareizus redirect headerus. cuukas! :)

btw, ja par pirmo kasi - rimi "centrs" savlaik bija pirmaa kase pirkumiem liidz 3 preceem. to novaaca. luuk, tas ir abidno.

Gravatar rediiss

2005. gada 11. jūlijā, plkst. 16:48

nu zin, ja es sākšu laist priekšā visus, kas mūsu maximu apmeklē kopā ar bērniem, līdz vakaram mājās netikšu! :D nu bet ja nopietni, tad šiltīti 'kase grūtniecēm' nav nācies redzēt. toties ir nācies redzēt kasi maziem pirkumiem. un vot par to toč skāde, ka tādas vairs nav, jo tu cilvēks, zinsaproti, ieskrien nopirkt salčuku un tad 20 minūtes stāvi, kamēr kāds cits iepērkas visai nedēļai uz priekšu, vaizin! a salčuks ta kūst :(

Gravatar hellfsh

2005. gada 11. jūlijā, plkst. 17:28

laacz: precizeeju - RIMI @ T/C Alfa, Jelgavā esmu 1x 5 gados.

Gravatar Es

2005. gada 11. jūlijā, plkst. 17:51

Ja, es ar vakar biju viens no rinda stavetajiem Jelgava. Iepirkos aptuveni 5 min. Rinda nostaveju ap 20min. Tai bridi stradaja 5 kases un vien no tam vel tiesi veras ciet, ta, ka pec manis tikai 4 palikas atvertas. Ja, ar tam kasem pedeja pusgada ir galigi. Ap 17 darba dienas vispar tur nav ko darit. Nu bet neko - driz bus Maxima vala, uz gada beigam vel viena Maxima. Ari Sky driz bus atverts. Bus izvele, un neteiksu, ka Rimi no ta iegus - svakak siem ies... Bet par kasi berniem - ja, kops laika gala tur bija kase ar berniem, bet ko tas mainija, ja visi pec kartas tik un ta tai kases rinda staveja - i ar berniem, i bez, un nevins nelaida pa prieksu. Dazreiz pat bija ta, ka nu loti vajadzetu, lai kads palaiz - sikais blauj, nevar izturet, bet neka - kas tevi laidis...

Gravatar Juris

2005. gada 11. jūlijā, plkst. 20:56

RIMI un topošajā Maximā pārtikās neiepērkos un neiepirkšos. Nav laika staigāt to 1 km pa veikalu kamēr visu sameklē. Draņķa Maxima man te tagad 300 m no mājām. F@#@. Nakts gaismas spīd logā. Pa ziemu kad koki nobirs vispār būs ZB. Apmeklēju Brīvībenes Arku vai pat Ozolnieku un Helmaņielas OTTO.

Gravatar Mr. Skepse

2005. gada 12. jūlijā, plkst. 00:58

aahauM

reSiv ,saatiirk iakit sinemiil asivreS

Gravatar Mr. Skepse

2005. gada 12. jūlijā, plkst. 01:00

READO BACKWARDS uraven tiitskarzu kaadaavas idaaken x?XSO caM( irafaS zu tebv ,tiidos inam smatorp uaj iraV

Gravatar Mr. Skepse

2005. gada 12. jūlijā, plkst. 01:02

v Bet ja atsleedz "automaatisko valodas pielabotaaju" tad veel kaut ko var.

Tici man tas IR BUGS.

Gravatar dii

2005. gada 17. jūlijā, plkst. 22:02

par šitām kasēm es ar agrāk brīnijos, tieši par to, ka uz vakaru, kad daudz pircēju samazina kasieres. viena družka strādāja kādu brīdi, tad nu viņa paskaidroja, ka uz vakaru pamazām noņem kasieres, lai slēdzot ciet nevajadzētu ilgi palikt pēc darba laika un skaitīt naudu, jo viņiem tas jādara.. vēl kas - kasē cik tur tās naudas nedrīkst būt par daudz (laikam 500 Ls, bet laikam kļūdos), ja ne ta kasierei tur kaut kāds sods.. par "bērnu kasēm" pirmo reizi kaut ko tādu dzirdu.. Rīgā laikam nekas tāds vispār nav..