✉️ Saņem šito visu e-pastā. Tā vietā, lai palaistu garām kaut ko no tā, ko es rakstu savā blogā, tagad vari pierakstīties un saņemt e-pastā visu, ko es te rakstu. Tas nav bieži.

← Uz sākumu

PHP redaktēšana ar VIM

2005. gada 12. jūlijā, 3 komentāri

Tiem, kas neprot vai ir par slinku, lai meklētu, raktu un eksperimentētu. Kāda cilvēka radīts centieni .vimrc failiņa veidošanā, lai PHP rakstīšanu iekš vim'a padarītu ērtāku.

Šis tas ērti, šis tas man šķiet lieks, šis tas man šķiet ļoti neparocīgi. Bet visā visumā - labs sākums savām modifikācijām un uzlabojumiem.

Tu atbildi augstāk redzamajam komentāram. Atcelt

Gravatar Atoms

2005. gada 12. jūlijā, plkst. 10:36

nez mani vim nepiesaista, lietoju quanta (linuksiskais klients), kā arī nano kam arī ir iespējams iegūt php sintaks hailaitu.

Gravatar ulzha

2005. gada 12. jūlijā, plkst. 12:02

(Kad reiz beigs Atomi cilāt "hailaitu" kā nez kādu padarīzi... Ir miljons un viena vēl vērtīgāka lieta, ko no redaktora gribēt...)

Gravatar ns

2005. gada 12. jūlijā, plkst. 12:06

es laikam pielikšu atverošo/aizverošo simbolu autoielikšanos un pamēģināšu, vai mani tas neizbesī:) tāpat būs jaiemēģina tās konstrukcijas. varbūt izdevīgi. nu varbūt vēl funkciju autocompplete, bet parasti man pietiek ar parasto autocomplete, kas man ir jau sen.