✉️ Saņem šito visu e-pastā. Tā vietā, lai palaistu garām kaut ko no tā, ko es rakstu savā blogā, tagad vari pierakstīties un saņemt e-pastā visu, ko es te rakstu. Tas nav bieži.

Tu atbildi augstāk redzamajam komentāram. Atcelt

Gravatar bubu

2005. gada 3. augustā, plkst. 10:17

Vismaz tai betā, tā darbošanās ar RSS likās kautkāda kreisa. Cik atradu, šis tik māk parādīt to smukā veidā, nevis xml kokā.

Gravatar mxz

2005. gada 3. augustā, plkst. 14:09

Šķiet, ka RSS lasītājs būs līdzīgs kā patreiz ir ar Safari. Ir iespēja atvērt jēlu xml koku, bet pierakstot adreses lauciņā saitei priekšā "feed" - nu piemēram feed://laacz.lv (strādā arī http://laacz.lv/feed/)- tad lasītājs automātiski no atrastā pats savā lapā uzģenerē attiecīgā resursa ierakstus, ar kuriem, vismaz Safari gadījumā var visādi ņemties - piemēram regulēt to garumu, sortēt pēc dažādiem parametriem un pat meklēt ierakstos.

Gravatar prusux

2005. gada 3. augustā, plkst. 20:54

lazha tas ie7 .. taads teletubijs ka bail :/ btw veeljoprojaam mekleeju the ultimate RSS lasiitaaju, kursh buutu binary (nekaadas instalaacijas) un kursh visus setingus glabaatu savaa binary mapee.. (respektiivi, nekaadi win regjistri vai documents and settings mapes).. ir idejas ?

Gravatar lasītājs

2005. gada 7. augustā, plkst. 14:20

Kāpēc šeit tāds nedabisks klusums?