✉️ Saņem šito visu e-pastā. Tā vietā, lai palaistu garām kaut ko no tā, ko es rakstu savā blogā, tagad vari pierakstīties un saņemt e-pastā visu, ko es te rakstu. Tas nav bieži.

← Uz sākumu

Zagļi

2005. gada 3. augustā, 22 komentāri

Tad nu iedzersim nevis par to, lai cilvēki sāk vaktēt savus makus un nekļūtu par kabatzagļu upuriem, bet gan par norēķiniem ar maksājumu kartēm.

Starp citu, pēdējā laikā visām šīm akcijām (“Brauc, Dzer, Pievienojies” un arī šamajai) lapas (iespējams vēl kaut ko) veido CIMO. Ja nemaldos, tad tā ir meitene-frīlancere. Tas tā, k slovu.

Tu atbildi augstāk redzamajam komentāram. Atcelt

Gravatar PolarLacis

2005. gada 3. augustā, plkst. 09:45

riktīgs marazms tās reklāmas - aicinājumi dzert un braukt, piebāzt pilnu maku ar skaidru naudu un atstāt somas/groziņa virspusē

Gravatar voodoo

2005. gada 3. augustā, plkst. 09:48

dzer.brauc.pievienojies. Ideju un izpildījumu ir veidojuši Zoom. Un Cimo ir tikai mājaslapas pievienojies.lv autore. Un kā mani kaitina pēc vārda "brauc" nepievienotais punkts. Argghh!

Gravatar voodoo

2005. gada 3. augustā, plkst. 10:00

Atvainojos. Arī par norēķiniem ar maksājumu kartēm attiecās augstāk rkastītais.

To PolarLacis: Man nu vis neliekas, ka tas ir marasms, kad sieviete-invalīde man aicina viņai piebiedroties, vai čigāniete-kabatzagle aicina man atstāt skaidro naudu tā augstāk somiņā... Varbūt to var nosaukt kā savādāk, bet marasms tas nav.

Gravatar lasītājs

2005. gada 3. augustā, plkst. 10:08

Aicinājums dzert, braukt un pievienoties tāds humora pilns šķiet, bet šis te kabatzagļu variants tāds virspusējs humors vien ir. Tie zagļu profili it kā attaisno zagšanu. Tas nav pareizi. Vienalga kādi zagšanas atkarībnieki viņi būtu. Es vienreiz čigānietei ar lietussargu pa rokām sadevu un došu vēlreiz. Tur apkārt bija viņai sargi, bet pofig. Šitādiem jādod pa rokām un viss. Nevajag rakstīt par viņiem lapās.

Gravatar asdf

2005. gada 3. augustā, plkst. 10:46

Ja nosper maksājuma karti, tad uz pāris simtiem var iekrist...

Gravatar cashSANITAARS

2005. gada 3. augustā, plkst. 10:47

nu redz ar kartēm arī ir savs risks ....... mazliet savādāks, bet ir ...:(

cashSANITAARS http://forums.bug.lv

Gravatar red

2005. gada 3. augustā, plkst. 10:58

nesaprotu par ko ir cepiens. man tā lapele patika - izlasīju. protams, ka fokuss ir uz karšu biznesu, bet arī pārējais nav meli.

par brauc un pievienojies patiesībā ir labs koncepts. vienu dienu raļļoju savā nodabā gar ādažiem kaut kur tā diezgan spēcīgi un aizmugurē sēdošā meitenīte novilka .. "nupat arī pievienosimies" .. sabremzējos.

Gravatar ml

2005. gada 3. augustā, plkst. 11:18

Nu kartēm ir gan risks, tikai mazāks manuprāt Es ļoti daudz ar viņām internetā iepērkos, vairākas reizes mēnesī, principā arī samērā neuzticamās lapelēs, nu tādās stipri aizdomīgās. Pagaidām vairāku gadu laikā ir bijuši tikai 3 gadījumi, kad uz mana vārda iepirktas mantas, maksimālais par 600 eiro.

Nekad nav pēc tam problēmas bijušas – aizfaksēju iesniegumu uz banku (banka gan nav latviešu), ka tad un tad domāju, ka tiku apzagts. Pēc maksimums 10 dienām nauda ir atpakaļ, turklāt kad turpināju iepirkties tajās lapās, kur manu karti izmantoja, tad vienmēr uzreiz atsūta vēstuli pa pastu, kur informē, ka tad un tad veikts pirkums un lūdz mani apstiprināt, ka tiešam tur iepirkos.

Manuprāt vienkārši skaisti, turklāt viens no veikaliem pēc tam vēl atsūtīja dāvanu karti par laikam 30 eiro un iedeva mūža atlaidi 10% :)

Gravatar Jurz

2005. gada 3. augustā, plkst. 11:30

Ar karteem ir risks lielaakoties latvijas veikalos kur parakstu vietaa var rakstiit dieva ziimes un paardeveejai-kasierei pofik. Personiigi zinu cilveeku kursh ilgu laika uz chekiem parakstiijaas kaa "Jaanis" vai "Nemaksaashu" kaa juus domaajat cik reizes vinjsh iekrita? (Jautaajums retorisks protams).

Gravatar rediiss

2005. gada 3. augustā, plkst. 11:34

tā nav zagļu reklāma. tā ir cilvēka stulbuma reklāma. man, piemēram, liekas pašsaprotami, ka nevajag likt maku pakaļas kabatā tā, lai čigānietei tas būtu kārs kumoss. bet kādam, redz, tādas lietas jārāda pa TV un jāpaskaidro kā mazam bērnam, citādi šis baigi bēdīgais, ka viltīgie zaglēni nospēruši maku no tik drošas vietas, kā bikšu aizmugurējā kabata. par to jau ar tās čigānietes atklāti ņirgājas - par cilvēku stulbumu.

Gravatar shiazo

2005. gada 3. augustā, plkst. 11:58

Taa uz aci, CIMO liekas ideju pilns, jau vien peec maajas lapaam... "praata veetra" un taa.. kreatiiva meitene, kas arii priecee

Gravatar fedja

2005. gada 3. augustā, plkst. 12:24

meitenei ir laba pieredze. kas ir tas ir.

Gravatar Kāds

2005. gada 3. augustā, plkst. 13:42

Meitene - nekas īpašs. Labi klienti. Ciešams, bet vietām oriģināls piegājiens dizaina koncepcijas izstrādē ..

Par šo "akciju" runājot - šķiet, kāds(-i) vnk gribēja pareklamēt tikai banku kartes, kā tādas :) ..

Gravatar ulzha

2005. gada 4. augustā, plkst. 11:28

Jei, es ar par šito vakar iepriecājos pieturā. Bet līdz galam stilā ieturēts nebija - apakšā ar lieliem burtiem "Citiem vārdiem - lietojiet maksājumu kartes." Katram gadījumam - ja garāmgājējs ir ziemeļbriedis.

Gravatar krisha

2005. gada 5. augustā, plkst. 12:03

Un akciju apmaksaa bankserviss..

Gravatar Piepz

2005. gada 5. augustā, plkst. 13:15

Cimoška Jā, viņa tiktiešām ir kārtīga freelancere

Gravatar karlis

2005. gada 7. augustā, plkst. 12:38

Neredzu nekādu īpašu jēgu ikdienas lietošanai maksājumu kartēm. Labāk naļiks makā un miers. Protams, ka ir izņēmumi, piemēram, iepirkšanās internetā un ceļojumi...

Pie tam karšu firmas plēš reālu naudu no pārdevējiem, ja nemaldos 2.5-5% no darījumu summas, kas arī izskaidro, kāpēc ļoti daudzos veikalos ar kartēm norēķināties nevar... Starp citu austrumeiropā pos termināļu proporcija (t.i. vietas, kur pieņem kartes) ir lielāka nekā rietumeiropā vai āmerikā.

Nu un par apzagšanu ir tāpat kā ar seksu, vajag padomāt pirms darīt un tad arī nebūs problēmu. :)

Gravatar starp citu par CIMO

2005. gada 21. novembrī, plkst. 18:28

Cimo vairs nav freelancere, bet gan SIA CIMO - direktore, kas joprojam strada kaa dizainere, un vada savu firmu..;)

Gravatar 21.

2006. gada 11. jūlijā, plkst. 22:42

Cimo - kreativa meitene, direktore .... - tikai jautajums - vai vina ari veic programmesanu ?

Gravatar starp citu par CIMO

2006. gada 19. jūlijā, plkst. 14:13

Cimo ir dizainere- bet programmešanu veic viņas programmetaji