✉️ Saņem šito visu e-pastā. Tā vietā, lai palaistu garām kaut ko no tā, ko es rakstu savā blogā, tagad vari pierakstīties un saņemt e-pastā visu, ko es te rakstu. Tas nav bieži.

← Uz sākumu

Brjūss Lī

2005. gada 25. augustā, 28 komentāri

Vakar ar pārsteigumu atklāju, ka daži nezin, kas ir Bruce Lee. To var piedot, tā bija daiļā dzimuma pārstāve. Interesanti būtu uzzināt, kā ir mūsu jaunatnei ar šī ļautiņa atpazīšanu? :)

Tu atbildi augstāk redzamajam komentāram. Atcelt

Gravatar Jirma

2005. gada 25. augustā, plkst. 09:53

http://eatliver.com/i.php?n=613

Bruce Lee just fucking loved birthdays.

Tādu elku nevar nezināt. Wahaaaaa!

Gravatar Piu

2005. gada 25. augustā, plkst. 10:21

Oj, ar shamaa filmaam pagaaja mana beerniiba, kaa gan var nezinaat ((:

30 sitieni sekundee...

Gravatar Qued

2005. gada 25. augustā, plkst. 10:42

Nu un, ka nezina? Ne jau visi varēja skatīties un skatījās tās filmas. Domāju, ka Džekijs Čans ir populārāks.

Gravatar JustMe

2005. gada 25. augustā, plkst. 11:17

gan jau ka i kāds arī kas nezin kas i Elviss...

...leģendas nemas tik ilgi nedzīvo kā rādās :/

Gravatar whateva

2005. gada 25. augustā, plkst. 11:18

30 sitieni sekundē??? kadam te nav lieluma mānija??

Gravatar čačeris

2005. gada 25. augustā, plkst. 11:34

Gan jau ka kāds kam ir (laacz gadi + 30) nevar saprast kā Hemfriju Bogartu var nepazīt...

Gravatar red

2005. gada 25. augustā, plkst. 12:09

;) atceros parādījās pirmie videomaģi. provinces kinoteātrī smaidīgas kasieres pārdeva biļetes, kas likās sasodīti dārgas. Tad ieveda kinozālē, taču lielais ekrāns bija tumšs un kluss, savukārt pie lielā ekrāna bija izvietoti 3-4 televizori, kuri bija saslēgti pie videomaģa. rādīja filmu 'drakona ceļš'. ilgi pēc tam bija ko runāt un pārrunāt ar draugiem, tikai pirktas visādas mistiskas mazas grāmateles 'kung-fu', 'karate', 'ushu', 'taekwondo', 'judo', 'aikido', 'jiujitsu'.

Gravatar x-f

2005. gada 25. augustā, plkst. 12:29

Red, es arī atceros, ka filmas rādīja uz vairākiem nelieliem ekrāniem. :) Es gan biju pārāk mazs, lai atcerētos, ko tur rādīja, bet vismaz atceros, ka reiz biju arī uz tādu seansu.

Gravatar Juris

2005. gada 25. augustā, plkst. 12:31

Tas ir tas, kas tēloja nigeru teksasas reindžerā?

Gravatar N.R.

2005. gada 25. augustā, plkst. 13:02

kads vel dzhekijs chans :)) dzekijs chans ir aktieris, bruss lii bija legenda

Gravatar Qued

2005. gada 25. augustā, plkst. 15:32

NR Kurš skatītājs redz atšķirību?

Gravatar Mfz

2005. gada 25. augustā, plkst. 16:27

Vienkarsi musdienu jaunatne zin toties kas ir pikacu un raicu... :|

Lai izzinatu pats sevi, jaizin pagatne (vesture).

Gravatar lasītājs

2005. gada 25. augustā, plkst. 16:45

Es arī vienmēr brīnos, kad jaunieši nezina manu visu laiku mīļāko Playboy modeli Alliju Bagetu.

Gravatar KrizZ

2005. gada 25. augustā, plkst. 18:54

Nodefinējam, kas ir jaunieši, jo savādāk īsti nevar saprast par o tad īsti jārunā.

Gravatar Junda

2005. gada 25. augustā, plkst. 22:11

un šā vai tā nesaprotu, kas tik drausmonīgi svarīgs ir palaists garām? :)

Gravatar mxz

2005. gada 25. augustā, plkst. 22:38

Bruce Lee zin daudzi, bet nākotnes analoģisku varoni http://www.imdb.com/name/nm1388074/ Tony Jaa nezin neviens.

Gravatar Chem

2005. gada 26. augustā, plkst. 11:15

Beerniibaa nebija nekaads Bruce Lee-bija Brusljiks! Un ilgi vinjsh veel bija Brusljiks:)))

Gravatar John

2005. gada 26. augustā, plkst. 11:32

25 gadu vecumaa veel labi atceros :)

Gravatar andro

2005. gada 14. novembrī, plkst. 04:12

Bruce Lee nebija legenda, vinjsh bija 20.gadsimta labakais Martial art paarstaaavis.dazhi saliidzinaajumi: *Jet Li dzimis un audzis Pekinaa. kur arii treneejaas ushu maakslu un atshkjiriibaa no Bruce nekad nebija uzaudzis uz ielas un kopsh 5 .gadiem piedaliijies Hong-kongas ielu ciinjaasun vinja labaakaa filma ie Fist of Legent, kura ir tik vien kaa muusdieniigs klasiskaa kung-fu filmas ar Bruce piedaliishanos Fist of fury remeiks.Atshkjiriiibaa no jackie Chan. kursh vispaar nebija maaciijies(Bruce Lee skolotaajs bija izcilaakais Shaulina templja Wung Chun pasniedzeejs)martial art un tikai pateicoties tam, ka bija izcils akrobaats noleema kljuut par jokdari, kursh paziistams vieniigi Honh-kongaa.inja kontaa ir 52 joku movie, kuras vispaar Shtatos skataas tikai un vieniigi kaa komediju.Pirms Bruce Lee Amerika nezinaaja, ka neZheeliiba var buut tik fascineejosha.Brece unikaalaais aatrums, kas bija spiests operatoriem paleeninaat kadru freimu, lai skatiitaajs vispaaar ieraudziiitu vinja zibenim lidziigaas kustiibas nav nekas saliidzinaajumaa vinja Harismu, kura apbuura taadus juusupraat izcilus action movie paarstaavjus kaa Chuck Norriss, to pashu Jackie Chan, kaa arii taaa laika izcilo basketbolistu Kareem Abdool Jabarr, izcilo aktieri Stieve Mcquinne.Tas iisumaa, ak jaa, filmaa The Way Of The Dragon ciinja starp Bruce Lee un Chuck Norrissm veel joprojaam tiek uzsskatiita par visu laiku izcilaako divciinju action kinomotograafa veestureee un ticiet man , trosee iekaartais muusdienu "cikstonis" nekad nepaarspeesto, ko uz lielaa ekraaana savaaas 4(!!!)fimaas nodemonstreeja Bruce Lee, bet Tony Jaaa filmas eklaama balstaas uz to, ka vinsh redz esot nu ljoti liidziigs Bruce Lee!Bet patsa galvenais, kas zelta burtiem ierakstiits kinomotograafa vestuures ailes ir tas, ka Hang Kongas kinemotograaafu, pateicoties savai izcilajai kung-fu tehnikai, kas bija apvienota ar taaadu nervuss stindzinoshu Harismu, ka to, ka vinjsh visus savus ienaidniekus filmaa nogalinaaaja ar iipashi izzsmalcinaatu nezheeliibu tika Amerikaa uznjemts art aplausiem.Par Jeet Kune Do es sheit neizteikshos, jo Bruce Lee apsprieshana nav paredzeeta chatos un forumos, bet gan Kopotajos rakstos.Iesaku, bet tikai tiem , kas jel reizi dziivee ir kaavushies uz ielas pret lielaakiem puishiem!;)

Gravatar Kitekat

2006. gada 22. janvārī, plkst. 18:14

Bruce Lee ir leģenda. Viņš piedzima 1940. gadā 27 Novembrī Sanfransisko. Viņš mācijās daudzas Austrumu cīņas veidus. Viņš nomira 1973. gadā 20 Jūlijā Hon Kongā.

Gravatar jack

2006. gada 5. oktobrī, plkst. 18:47

Jaa es arii to nesaprotu. Kaa var nezinaat, kas ir Brucee Lee. IIsteniibaa bruusli sita 12 siteinus sekundee nevis 30.

Gravatar Raitis Brinkuss

2006. gada 12. decembrī, plkst. 23:52

Brusli ir mans lielakajs elks.Es nodarbojos ar Brusli cinas veidu,nujou,18 gadus.pirmstam nodarbojos ar,karate,kung fu.To ko man deva saprast Brusli,to neviens pirmstam nau devis.Pec pieredzes.Varu pateikt.Ka vins savejaa darbaa bija,un paliks labakaijs.To ko dazi te komentee,ir galigi garaam.Tie ir cilveki,kas pasi nenodarbojaas.piedidiet vecci.

Gravatar Cyberwolf

2007. gada 20. februārī, plkst. 22:00

Ja kāds jel zin kur Latvijā pasniedz Kung-Fu...pasakiet!!! Es ļoti ceru ka latvijā ir kāds speciālists... Bruce Lee neizdomāja jaunu cīņas veidu...Tas ir tikai kā katram raxturīgais stils...pamatā ir Kung Fu.. Bet paveids saucās Interceptin Fist... Viņš tā arī teica-es neizdomāju jaunu stilu.. Karoče,liels lūgums..nosūtiet man uz meilu visu ko zinat par Kung-Fu Latvijā!!! PALDIES!!! CYBERWOLF@INBOX.LV

Gravatar Fegja

2007. gada 13. septembrī, plkst. 21:41

Tauta lūdzu palīdziet! Gribu mācīties Bruce Lee cīņas stilu (viņš ir mans elks. viņam par godu tiks nosaukti mani bērni un viņu bērnu bērni) Lūdzu pasakiet kur es Latvijā varu apgūt Jeet Kune Do ? plzz. ja var tad trenera numuru arī iedodiet ;) deepack@inbox.lv

Gravatar Kapitalists

2007. gada 4. oktobrī, plkst. 23:53

Brūs Lī (Lī Jun Fan) tiešām ir dižens cilvēks :) Izcils cīņu speciālists un lielisks filozofs.

p.s. tie, kas grib "apgūt B.L. cīņas stilu", jeb Jeet kune do, varu jūs atbēdināt - JKD pamats - neizmanto stilu kā stilu. T.i. JKD katrs veido pats sev, persoīgi. JKD arī ir domāšanas veids, ne tikai cīņu mākslas koncepcija. Ā, vēl pirmatnējais JKD balstās uz ātrumu un kontruzbrukumiem.

Protams ir skolas, kas pasniedz tā, kā trenējās Lī, tomēr, tas mūs aizved no ceļa, ko vēlējās sniegt B.L.

Tiem, kam ļoti interesē, B.L. savu personīgo cīņas stilu izveidoja uz Wing Chun pamatiem, līdz pat savai nāvei to aizvien papildinot ar visiem iespējamajiem elementiem, ko viņš uzskatīja par noderīgiem. No paukošanās stājas līdz muai-thai. Viņš diemžēl nepaguva īpaši plaši izstrādāt cīņu uz zemes (t.i. ja balanss tomēr zaudēts (wingchun vispar maksimali izvairas no nokrishanas)

deepack@inbox.lv - varu tev iemacit paric prijomus par brivu :D bet labak iesaku - ej trenejies kikboksa. tas ir labs, realitatei pietuvinats sports ;)

Gravatar Fegja

2007. gada 26. oktobrī, plkst. 15:39

Kapitalists paldies par ieteikumu. Esmu jau apsvēris šo variantu, bet esmu nonācis pie slēdziena ka tas nav priekš manīm :) vai tu lūdzu nebūtu tik laipns un nepateiktu kurā vietā es latvijā varu apgūt JKD vai arī Wing Chun?

Gravatar ttt

2007. gada 28. oktobrī, plkst. 10:42

Ka tev saka. Tas pats B. Lī pēdējos dzīves gados vairāk koncentrējās uz kikboksu (daudz ko inkoorporēja no tā). Trenējies kikboksā.

cik zinu, piemēram var Rīgas sprota centrā . tur, Pārdaugava, Arkādija 10 laikam. Citas adreses meklē google vai 1188 uzņēmumu katalogā. Tagad jau pārsvarā piedāvā karate vai džudo tādiem patērētāj-cilvēkiem :)