✉️ Saņem šito visu e-pastā. Tā vietā, lai palaistu garām kaut ko no tā, ko es rakstu savā blogā, tagad vari pierakstīties un saņemt e-pastā visu, ko es te rakstu. Tas nav bieži.

← Uz sākumu

Osmotrenno

2005. gada 11. septembrī, 14 komentāri

Osmotrenno. Bezopasnot'
Osmotrenno. Bezopasnot'

Un mans broken čumodāns ir tam kā skarba liecība. Pie kam, lai tiktu klāt čemodānas saturam, nekas nebija jālauž, jāslēdz, vai jāmin kāds kods. Tiesa - nekas nav savandīts, nekā netrūkst. Bet tomēr - “osmotrenno”.

Un Air Baltic Maskavas reisi ir glauni (vismaz tā šķiet pēc Ryanair). Ij pabaro, ij alu iedod, ij avīzes, ij žurnāli, ij ādas krēsli, ij pustukšs, ij lidojums īss un komfortabls.

Tu atbildi augstāk redzamajam komentāram. Atcelt

Gravatar UL

2005. gada 12. septembrī, plkst. 00:01

Tev vēl kaifam trūkst praktiskās pieredzes lidojumā uz Maskavu ar AEROFLOT :)

Gravatar ulzha

2005. gada 12. septembrī, plkst. 09:15

Whh. Nesapratīšu laikam, kas ādas krēslos ir labs.

Gravatar Mr. Skepse

2005. gada 12. septembrī, plkst. 09:43

jkas vainas aeroflotei? Lidoju, nekas ļauns nenotika. Pustukšā lidmašīnā ļāva nolocīt priekšējo beņķu atzveltnes (uz priekšu) un eksponēt uz tām kājas, kamē guļu... un kamēr ne.

Gravatar astp

2005. gada 12. septembrī, plkst. 10:19

cienja pret airBaltic mira kopaa ar smiekliigajaam bulcinjaam (atceela k-kad 2004 viduu), presi dod tikai vakaros, kad vairs nevar paardot, bet tas jau eiropas virzienaa, lai gan jaapienjem, ka paarvietojies business class.

Gravatar Guncha

2005. gada 12. septembrī, plkst. 10:23

Kāpēc tikai vakaros? Nekā, Briseles reisā rītos 9:00 AirBaltic iekāpjot, stāv aktuālā Diena par velti, un nekādu problēmu...

Gravatar laacz

2005. gada 12. septembrī, plkst. 11:41

Nu, lidojot uz un no Maskavas, arī dienas vidū ir visa veida avīzes (turp lidojot Čas un Diena, atpakaļ - vēl kaudze ar žurnāliem un citām avīzēm). Ēst arī dod na haļavu un pusotras stundas lidojumam pilnīgi normāls ēdiens. Protams, ja nav vēlmes ēst Lido vai restorāna cienīgu paiku lidmašīnā. Lidoju ekonomiskajā klasē.

Gravatar sfinXters

2005. gada 12. septembrī, plkst. 17:10

AirBaltic baro ekonomiskajā klasē par brīvu?! Kad lidinos uz Milānu, nekad par brīvu paiku nedod. 3ls - pusdienas (ar biku vīnu komplektā). Garšīgi, protams, bet tik un tā par maksu. Nav godīgi! Bēēēēēē...

Avīzes, gan vienmēr bijušas par brīvu. Un vispār AirBaltic rullē.

Gravatar moonlight

2005. gada 12. septembrī, plkst. 22:09

RIX - SHREMETJEVO un otrādāk tiešām baro par velti. es to uztveru kā savdabīgu kompensāciju tam, ka tiek lidots ar Boing - Kukurzņik klonu (lasi - mazāko Boing, kas ir viņu rīcībā) :)

ASTP: izstāsti kādas ir Air Baltic piedāvātās biznesa klases būtiskās priekšrocības (izņemot) par 20 cm platāku vietu kājām un avīzes / žurnālus visos maršrutos? Imho nekā tāda, kas liktu maksāt vairāk, ja nu vienīgi vēlme "pastaipīt garāku". Vēl var būt, ja tiešām neesi pārliecināts, ka lidojuma datumus / laikus zini precīzi. Ekonomiskajā klasē kā zināms biļetes nemaina...

Gravatar moonlight

2005. gada 12. septembrī, plkst. 22:18

Lācz: Mazliet nesapratu par to broken čemodānu. Manējais, pēdējā braucienā, bija aizslēgts ar atslēdziņu kā parasti. Nevienam nekas neinteresēja. Uzlīme tā pati. Citur jau arī pārbauda, tikai ne visur kaut ko ko līmē virsū.

P.S. Krievijas muitā strādā izcili deģenerāti, vienīgā muita kurā esmu kratīts un atbildējis uz jautājumiem: piem. Q: Na kakaom jazike govoritje? A: Na latiškom, angljiskom, njemnogo na njemecskom i po russki s vami; Q: Vi govoritje po finski? (Proverka na bdjiteljnostj); A: (^())(&( !!! ??? utt. Citiem vārdiem - process bija uz minūtēm 45 no kurām 35 tika meklēts muitas "darbeklis", kas mēģināja mani pārbaudīt. Rezultāts: Ieteica nomainīt pasi... Kad pajautāju "Na chego konkretno pomenjatj pozjalusita? (EU standarta tad vēl LV nav...)" A: Viltīgi smīnēja... :D (Nu normāls sviests. Bez 5 minūtēm nokavēju reisu, jo pārmaiņas pēc nebiju ieradies lidostā laicīgi.

Bet nu tas tā - no tā Maskavu nenīstam. Jebkuras pārmaiņas ir vērtīgas. Pieredze palīdz atbrīvoties no stereotipa, ka RU visur un visās jomās valda pilnīgs ()&)(&)+()()+(*+().

Gravatar raymo

2005. gada 13. septembrī, plkst. 10:24

A kaapee ar sarkanajiem burtiema ir rakstiits dosmotrenno, bet laacz raksta osmotrenno? :) Taa ir pareizi? Es ne-paaraak krievu val :P

Gravatar latvis

2005. gada 13. septembrī, plkst. 16:52

Un kāpēc "ņemnogo" būtu pēkšņi jāraksta kā "n-jemnnogo", "Šeremetjeva" kā "S-heremetjevo"??

Gravatar latvis

2005. gada 13. septembrī, plkst. 16:55

Neciešu ņaudrakstu (ņ/njaudrakstiš/shanu)!

Gravatar astp

2005. gada 29. septembrī, plkst. 07:54

moonlight : nekad ne-esmu lidojis business class, biļetes ar maināmiem datumiem pie-ejamas arī ekanomiskajā klasē.