✉️ Saņem šito visu e-pastā. Tā vietā, lai palaistu garām kaut ko no tā, ko es rakstu savā blogā, tagad vari pierakstīties un saņemt e-pastā visu, ko es te rakstu. Tas nav bieži.

← Uz sākumu

Man saujā beigts kaķis

2005. gada 15. septembrī, 17 komentāri

Nekādi nespēju saprast - smieties, vai raudāt :)

Koch said around 20 dead cats added into the mix could help produce enough fuel to fill up a 50-liter (11 gallon) tank.

Inventor fuels car with dead cats. It kā jau tas ir pats CNN. Bet mūsdienās jau nekad neko nevar zināt.

Tu atbildi augstāk redzamajam komentāram. Atcelt

Gravatar napalmEye

2005. gada 15. septembrī, plkst. 16:39

Uhh, kur melni. Pieņemu, ka uz Vācijas autobāņiem beigtu kaķu netrūkst. Iedomājos milzu kaķu fermas, kur tiek iegūta degviela. Kādam tās varbūt liekas baltās šausmas, bet tam vācu vecim tā likās itin normāla parādība. Tāpat indiešiem iespējams perversa liksies doma, ka govis varētu audzēt fermās apēšanai. Tā kā pamazām attīstās klonēšana, ieteiktu īstus beigtos kaķus aizvietot ar klonētām nepieciešajām degvielas sastāvdaļām. :P

Gravatar sviestainis

2005. gada 15. septembrī, plkst. 16:44

Eediisim cilveeku locekljus.

Gravatar Piu

2005. gada 15. septembrī, plkst. 17:09

Dzirdēju par šito kādas dienas iepriekš - viņš jau tam dīzelim neizmanto tikai beigtus kaķus, bet visvisādu drazu. Ieskaitot beigtus kaķus. Uzrakstīts jau iri baigi melni, bet patiesībā onkulis taisa biodīzeli no visādiem sadzīves atkritumiem. Un brauc pa lēto... smird ar laikam... :D

Gravatar Arturs

2005. gada 15. septembrī, plkst. 17:15

laacz: Nu tev ir bijis laiks apdomām. Kā tad ir: smejies vai raudi?

Gravatar Livingston

2005. gada 15. septembrī, plkst. 17:16

kāda starpība, vai auto darbojas ar beigtiem dinozauriem vai kaķiem?

Gravatar Arturs

2005. gada 15. septembrī, plkst. 17:18

Livingston: man ir aizdomas, ka nafta nav no dzīvniekiem radusies. Tas tā - pārdomas par pamatskolas ķīmijas kursu.

Gravatar Livingston

2005. gada 15. septembrī, plkst. 17:21

Arturs, netēlo te gudru :D Patiesībā zinātnieki vēl strīdās par to, kā cēlusies nafta. Viena teorija ir, ka tā cēlusies no dzīvo organismu un augu atliekām, cita teorija ir, ka tā radusies zemes dzīlēs.

Gravatar Piu

2005. gada 15. septembrī, plkst. 17:33

nafta radusies zemes dziilees no seno augu un dziivnieku atliekaam...

Gravatar TDP

2005. gada 15. septembrī, plkst. 19:10

Princips jau nav nekas jauns - zināms jau, ka paaugstinātā temperatūrā un spiedienā organiskie atkritumi noārdās līdz ogļūdeņražiem, kuri tad arī veido to, ko mēs saucam par naftu. Par alternatīvu enerģiju to gan īsti nevar nosaukt, toties ir cerība, ka nākotnē samazināsies drazas daudzums apkārtējā vidē. http://en.wikipedia.org/wiki/Thermal_depolymerization

Gravatar Didulis

2005. gada 15. septembrī, plkst. 20:53

Kā reiz viens tāds maita aiz loga gaudo. Laikam jādodas dzīt degvielu. ;-)

Gravatar j

2005. gada 16. septembrī, plkst. 08:56

imho, tā ir kārtējā žurnaļugu uzpūstā pīle. jo tas vācietis runāja par jebkuriem atkritumiem, drošvien pieminēja arī beigtos kaķus, pie kā žurnālistiņi (un arī lācz) pieķērās. nu nevajadzēja pieminēt ..

Gravatar Mukadillij_doo

2005. gada 16. septembrī, plkst. 10:00

Tak mēs visi vislabāk atceramies un atreferējam tekstu, kas mums šķitis ir visabsurdākais, satriecošākais - īsi sakot, kas mums ir iespēris pa smadznēm. Piemēram, ja vēstures skolotāja tev noskaitīs Hitlera dzimšanas datus, vietu un tā sratp citu pieminētu, ka šamam bija sifiliss. Liģiski ka vienīgais, ko no tā Tu atcerētos, būtu "Hitleram bjia sifiliss".

Gravatar panjabi

2005. gada 16. septembrī, plkst. 10:50

Es nu kautko tagad nesaprotu. Raksts taču noliedz to, ka Kohs būtu lietojis kaķus...

Gravatar Dr_Doomz

2005. gada 16. septembrī, plkst. 11:38

Principaa baalelinju mediji jau arii shamo izzinjoja ... http://www.tvnet.lv/izklaide/weird/article.php?id=252968 Vieniigais par ko maacas shaubas ir tas, cik izdeviigi tas ir un vai razhosanas procesaa ieguutais diziizelis nesanaak daargaaks par tankaa iegaadaajamo ;)

Gravatar Shadowbird

2005. gada 17. septembrī, plkst. 12:45

Nav nekāda vaina. Tā vietā lai maksātu par degvielu UN beigtu dzīvnieku novākšanu, apvienojam abus un nemaksājam par nevienu.

BTW, iekš tvnet: "Tomēr jāatzīst, ka ne tikai Vācijas dzīvnieku tiesību aizstāvjiem šāds izgudrojums šķiet neķītrs, galu galā vairs nav tālu no kremēto vectēvu vai vecmāmiņu pelnu izmantošanas kādā citā "lietderīgā" veidā, kaut vai tomātu stādu piebarošanā.". Īsti neredzu, kur ir problēma.

Gravatar ZBH

2005. gada 18. septembrī, plkst. 09:18

da ko jūs te perās, ja jūs zināt, kādām kravām Trial ved sprāgušs govs, pie tam nepārsegtās kravs kastēs un caur pilsētai... Valmiers policijai degviels toc pietikt.