✉️ Saņem šito visu e-pastā. Tā vietā, lai palaistu garām kaut ko no tā, ko es rakstu savā blogā, tagad vari pierakstīties un saņemt e-pastā visu, ko es te rakstu. Tas nav bieži.

← Uz sākumu

MMS saņemšana

2005. gada 20. septembrī, 10 komentāri

Skumji, ka LMT nesaņemto MMS ziņojumu apskate online ir realizēta kā parastas e-pasta vēstules apskate (skat. ekrānšāviņus). Protams, var jau teikt, ka nafig investēt izstrādē un tā tālāk, ja pakalpojums ir mazpieprasīts un haļavnijs, bet tas nemaz tik sarežģīti takš nav! Lūk, primitīvs MMS vieweris (bāzējoties uz SMIL prezentāciju) ir gatavs (skat. piemēru). Tās ir dažas stundas izstrādes un pēc tam nenoteikts laiks integrācijas.

Kā arī, ne vienu vien reizi esmu minējis, ka LMT pietrūkst šīs online pieejamo pakalpojumu centralizācijas. Vispār, LMT attieksme pret saturu un citām lietām ir virspusēja. Teiksim, viņu WAP lapa (lepni nodēvētais WAP parks) ir vienkāršs primitīvs feislifts. Lai apskatītu nesaņemtos MMS, vai nosūtītu īsziņas grupai, nākas rakāties pa LMT mājaslapu un darīt to vairākās atsevišķās vietās, pa ceļam reģistrējoties.

Pakalpojumu sniedzēja kopējo līmeni nosaka atsevišķu pakalpojumu kvalitāte. Un tā ir aksioma - jo nepopulārāku pakalpojumu Tu lietosi, jo sliktāks tas būs. Diemžēl.

Stagnējam, mīlīši. Ai, kā stagnējam.

Tu atbildi augstāk redzamajam komentāram. Atcelt

Gravatar Arturs

2005. gada 20. septembrī, plkst. 12:50

Pie tam ar visu to jauno operatoru ienākšanu, baigi neizdevīgs laiks stagnēšanai izvēlēts.

Gravatar mmk

2005. gada 20. septembrī, plkst. 13:47

nu jā, salidzīnot ar Toxic lapas funkcionalitāti.. nu nav tur ko salīdzināt!

Gravatar laacz

2005. gada 20. septembrī, plkst. 14:25

mmk: Ko tieši Tu ar to vēlējies teikt? To, ka LMT smirž, vai ka Toxic smirž? :) Tikai vēlos noprecizēt :P

Gravatar LaStar

2005. gada 20. septembrī, plkst. 14:44

a neapnik laaczam kapāties? mās jau visi zinam, ka tikai un vienīgi zetcom rullē, ka tikai hallo un amigo ir super-truper-mega! :)

Gravatar laacz

2005. gada 20. septembrī, plkst. 14:48

LaStar: Konkrētajā gadījumā es vairāk runāju kā LMT pastāvīgā pieslēguma lietotājs, kuram tik tiešām sāk šķist, ka šis operators stāv uz vietas vairāk, nekā iet uz priekšu.

Mani, piem., neinteresē GPRS, EDGE u.c. draza, ja es to reāli nekur lietderīgi nevaru izmantot (kā lietotājam).

A par konkrēto piemēru - minēju tālab, lai ilustrētu, ka to uztaisīt nemaz ij nav tik sarežģīti. Nejau tāpēc, ka tas ir Amigo :)

Gravatar LaStar

2005. gada 20. septembrī, plkst. 14:52

Ir jau labi, LMT tiešām daudz ko dara garām. mani MMS neskar, bet voice mail aizvēršana, piemēram, arī mani reāli izbesīja.

Tikai tu nekad neko labu ne par vienu nepasaki, un mal te telekomunikācijas, itkā citās jomās nebūtu vēl absurdāku problēmu...

Gravatar laacz

2005. gada 20. septembrī, plkst. 14:57

LaStar: telekomunikācijas man tā kā tagad kļūst aizvien tuvāka un tuvāka joma :P A par to "nekad neko labu ne par vienu" - cilvēki jau vienmēr liek uzsvaru uz negatīvo. Tas ir neapzināti :)

Gravatar carlo

2005. gada 20. septembrī, plkst. 15:07

Nu voicemail nav vienīgais pakalpojums, kas ir aizvērts, es par 10Ls nopirku SIM karti ar pakalpojumu Dialogs, tagad tas arī ir aizklapēts.

Gravatar archaic

2005. gada 20. septembrī, plkst. 19:37

Toties TOXIC lapai ir indīgs dizains. Nav mazsvarīgi:)

Gravatar 29A

2005. gada 22. septembrī, plkst. 14:08

archaic: Haotiskajai Amigo lapai ne mazāk indīgs.