✉️ Saņem šito visu e-pastā. Tā vietā, lai palaistu garām kaut ko no tā, ko es rakstu savā blogā, tagad vari pierakstīties un saņemt e-pastā visu, ko es te rakstu. Tas nav bieži.

← Uz sākumu

Refereri

2005. gada 10. oktobrī, 11 komentāri

Mazs spraudnītis un gotovs. Iz Mint statistikas pēdējie desmit refereri uz konkrēto lapu. Nevis tikai uz visu saitu kopumā, bet tieši uz to lapu, kuru Tu šobrīd skaties. Izņēmumi ir. Protams, ka nevienu neinteresē, ja refereris ir pats laacz.lv. Personisku motīvu pēc izņēmu no attēlojamajiem arīdzan Gūgli (visus meklētājus, ja būt līdz riebumam godīgam), Sviesta Cibu, Bloglines, kā arī TupUnTuri status. Gan jau ka laika gaitā šis saraksts papildināsies.

Pēdējo refereru paraugs
Pēdējo refereru paraugs

P.S. Tiem, prasīs, vai Mint ir tās naudas vērts, atbildēšu - ir. Tiesa, man atkal jau iestājas problēma ar statistikas attēlošanas interfeisa bremzi. Pagaidām nerisinu. Starp citu, Mintam ir viens labums. Vienu reizi ielādējot statistikas lapu, pārējo visu vari refrešot un lādēt pa moduļiem (AJAX, Iframe, whatever spēks).

Tu atbildi augstāk redzamajam komentāram. Atcelt

Gravatar Jealousy

2005. gada 10. oktobrī, plkst. 16:37

"TupUnTuri<b>es</b>" ;)

Gravatar Raikons

2005. gada 10. oktobrī, plkst. 16:54

Nu ruffian pašreiz visur topā!

Gravatar bubu

2005. gada 10. oktobrī, plkst. 22:16

Kāpēc gūgli izņēmi?

Gravatar laacz Autors

2005. gada 10. oktobrī, plkst. 22:19

bubu: Gūgle vairāk ir meklētāju rezultātu grupā, nekā refereru. Refereros mani interesē kā reizi dzīvās lapas, nevis kaut kādi sausi meklētāji un personiskās informācijas krātuves :)

Gravatar DimanC

2005. gada 11. oktobrī, plkst. 00:14

lāci, vai vari, lūdzu, izskaidrot latviski - kas ir <b>refereris</b>?

Gravatar DimanC

2005. gada 11. oktobrī, plkst. 01:05

lāci, nu... lūdzu, izskaidrosi man? lūdzu lūdzu... vai mana vīzija "refereris ir Interneta vietne, no kuras caur saiti ir nokļūts lāča blogā" ir pareiza?

Gravatar torbjon

2005. gada 15. oktobrī, plkst. 12:56

Sveiks! Man ir divi priekshlikumi: pirmaja lapa ieliec next page or prev page, preteja gadijuma jaiet arhiva! un tev links uz rss ir ar "feed"! ;) Design - OK!

Gravatar Ruffian

2006. gada 10. janvārī, plkst. 22:16

Un kur palika? Bij interesanti apskatīties.