✉️ Saņem šito visu e-pastā. Tā vietā, lai palaistu garām kaut ko no tā, ko es rakstu savā blogā, tagad vari pierakstīties un saņemt e-pastā visu, ko es te rakstu. Tas nav bieži.

← Uz sākumu

Kamēr Tu gūglēji

2005. gada 12. oktobrī, 5 komentāri

Gūgle pa kluso ir ieviesusi saglabāto meklēšanas rezultātu tegošanas (birkošanas :P; atslēgvārdošanas :D; tagging) opciju. T.i. - reģistrējoties Gūglē un atļaujot tai saglabāt, ko tu meklē, ir iespēja šos meklēšanas pieprasījumus arī organizēt pēc atslēgas vārdiem.

Kamēr Gūgle pēdējā laikā aizvien vairāk un vairāk piedāvā, kvalitāte un jēga sāk zust. Galvenokārt tādēļ, ka visi tās servisi ir savstarpēji neatkarīgi. Teiksim, Y! savus produktus spēj savā starpā integrēt daudz patīkamāk.

Tu atbildi augstāk redzamajam komentāram. Atcelt

Gravatar taalais

2005. gada 12. oktobrī, plkst. 14:35

a interesanti ir ar to googli. Uztaisīju lapai jaunu dizainu, nedaudz arī tehnoloģijas pamainīju un pēc jaunās indeksācijas apmeklētāji no google kritušies par aptuveni 80% Tas nu gan neiepriecina:/

Gravatar x-f

2005. gada 12. oktobrī, plkst. 15:06

taalais: Pačeko error_log, droši vien daudzi dodas pēc vecajām lapām. Man arī pirms gadiem diviem bija šī problēma, kad nomainīju lapai dizainu un tehnoloģisko pusi. Kopš tā laika guvu mācību, :) un paralēli atstāju iespēju darboties arī vecajiem linkiem.

Gravatar taalais

2005. gada 12. oktobrī, plkst. 16:24

Tur jau tā lieta ka saites kā tādas nav mainījušās, bet googlim kaukas nepatīk laikam.

Gravatar misame

2005. gada 13. oktobrī, plkst. 09:59

Googlim nepatīk redirekti (reizēm), vēl viņam nepatīk lapas, kas uzspiež PhpSessid, gan jau vēl ir kaut kas.

Gravatar kvakers

2005. gada 16. oktobrī, plkst. 01:24

es gan nesaprotu, nafig vajag taisīt visādus Google Earth u.tt.t. Interesanti jau ir, taču man google pilnīgi asociējas ar search engine.