✉️ Saņem šito visu e-pastā. Tā vietā, lai palaistu garām kaut ko no tā, ko es rakstu savā blogā, tagad vari pierakstīties un saņemt e-pastā visu, ko es te rakstu. Tas nav bieži.

← Uz sākumu

Pirmā video filma

2005. gada 14. oktobrī, 7 komentāri

Tik tiešām, neatceros, cik man bija gadu. Daudz nu gan nevarēja būt. Kura no videofilmām bija mana pirmā, precīzi nepateikšu. Bet varianti ir tikai divi. Vai nu tie bija “Svešie” (pie kam tieši otrā daļa) k/t Aina videozālē (atrašanās vieta - Vaļņu iela), vai arī “Ņinzjas kaujas laukā” tagadējās vernisāžas telpās tolaik esošajā videozālē.

Ja tā piepūlu smadzenes, tad atceros pat pa kādam skrīnšotam kā no vienas, tā no otras.

Kinoteātris, kurš man sniedza pirmo filmu uz lielā ekrāna, ja nemaldos, bija Kosmoss. Vai arī Maskava. Viens no diviem :) Pionieris tas toč nebija. Tiesa, uz Pionieri notika iešana pamatskolas klases pilnā sastāvā (skolotāju pavadībā).

Inspired by.

Tu atbildi augstāk redzamajam komentāram. Atcelt

Gravatar MrProxy

2005. gada 14. oktobrī, plkst. 09:46

Pirmaa video filma cik atceros laikam bij kaut kada komedijija vai katu kas tamlidziigs kur kjipa dzeks ar kaut kaadu sporta vaagji no mentiem muka un shamejo pieseda viiri ar smagajiem. Bandiits laikam shim bij iesauka vai katu kas tamlidziigs. Vieta: laukos pamatskolaa direktors 1x nedeljaa sporta zalee uzlika tv ar psrs razjotu videomagji un tad krukjija.

Gravatar Lauris

2005. gada 14. oktobrī, plkst. 09:54

Blues Brothers (btw rullee veel shobaltdien) skatiijos maajaas, kad videomagji veel nelegaali bija - logus vecaaki aizsedza ar matrachiem, lai menti neredz

Gravatar eg

2005. gada 14. oktobrī, plkst. 10:40

kādā 1986.gadā Star Wars sērija par lāčcilvēkiem un nāves zvaigzni. pie tēva darbā tika sarīkot tāds kā "bērnu vakars" visas dienas garumā, kur tad mēs, neatejot no kases, stundas sešas skatījāmies multenes un SW.

Gravatar Es

2005. gada 14. oktobrī, plkst. 12:31

Lielās autosacīkstes bija nepārprotams hīts. Noskatījos reizes 12, vienmēr Pionierī.

Tad vasarās Klapkalnciemā klubā divreiz nedēļā bija izbraukuma kino - kas gan tur netika rādīts: komisārs Miklovans un Gojko Mitičs...

Vispār padomju laikā dzīve bija laba, par veselību nesūdzējos :))

Gravatar Shadowbird

2005. gada 14. oktobrī, plkst. 14:16

Vai nu "Asinskārie policisti" (nezinu oriģinālo nosaukumu) vai "Star Wars - The Empire Strikes Back". Pirmā ķinītī (cūl. mājās nākot, atceros, bija bail, ka no afalta izšausies roka un pieķēdēs mani ar rokudzelžiem pie zemes), otrā pa TV kaut kur. Varēja kādi 4-7 gadi būt.

Gravatar Agzas

2005. gada 15. oktobrī, plkst. 22:47

vot par sevi neatceros - vai nu bij Karalis Lauva pie māsas mājās uz maģa vai arī kkāda filma Oskarā, uz kurieni veda no skolas. Liekas, ka vietējo Ogres ķinīti sāku izmantot vēlāk..

Gravatar es un zis

2007. gada 28. oktobrī, plkst. 10:09

vot sitas cista ir debil kurvarsss maukaass loseness. \