✉️ Saņem šito visu e-pastā. Tā vietā, lai palaistu garām kaut ko no tā, ko es rakstu savā blogā, tagad vari pierakstīties un saņemt e-pastā visu, ko es te rakstu. Tas nav bieži.

← Uz sākumu

Fatalis Erratum

2005. gada 31. oktobrī, 23 komentāri

Fatalis Erratum ir pacenties uzrakstīt kādu raksteli par ne nu paša pirmā svaiguma, bet tomēr - problēmu: “Starp-pārlūku alfa caurspīdīgums”. Interesanti būs obzervēt, vai arī kāpjot apmeklējumam tur parādīsies kas jauns.

Tas tā - Aside from personal impresions. Zinot to, cik dažāda ir attieksme pret šo pretrunīgo būtni, visus komentārus, kas būs par attieksmes jautājumiem, dzēsīšu ārā.

Tu atbildi augstāk redzamajam komentāram. Atcelt

Gravatar bush

2005. gada 31. oktobrī, plkst. 15:06

izskatās, ka lācis nav pārgājis uz ziemas laiku.

Gravatar laacz Autors

2005. gada 31. oktobrī, plkst. 15:16

Wordpress plusi :)

Gravatar Fatalis

2005. gada 31. oktobrī, plkst. 16:05

Paldies par manis ievadīšanu latvijas blogsfērā. :)

Gravatar c_m

2005. gada 31. oktobrī, plkst. 22:41

laacz, vai esi informēts, ka žurnālā epasaule, blakus īsai pamācībai blogošanā, atkal ir pieminēta tava dienasgrāmata?

Gravatar Kāds

2005. gada 1. novembrī, plkst. 10:04

Dienās saviem bērniem un mazmazbērniem par Laacz varēsim stāstīt kā par leģendu .. (:D)

Bet ja nedaudz nopietnāk - vai 100% zināms, ka Laacz ir pirmais in da LV blogeris? :)

Gravatar laacz Autors

2005. gada 1. novembrī, plkst. 10:12

Kāds: Par to, vai pirmais, nemāku teikt. Bet par šī bloga sākumu varētu uzskatīt pirmo datēto ierakstu - 2002. gada 22. februāris. Tad gan tas viss izskatījās savādāk. Otrais ieraksts gan nāca mazliet vēlāk - pēc nepilna mēneša.

Gravatar laacz Autors

2005. gada 1. novembrī, plkst. 10:13

Pie kam, trīs mēnešus vēlāk (maijā) lapa izskatījās šitā - http://web.archive.org/web/20020530033637/http://laacz.lv/

Gravatar e-remit

2005. gada 1. novembrī, plkst. 10:28

nu pirms tam jau bija tā statiskā lapa - laacza miga. ;) laacz, nu kādas Tavas domas, kas sagaida SPP? Vai paliksi pie wordpress, vai arī kādreiz atgriezīsies? m? m.

Gravatar Arturs

2005. gada 1. novembrī, plkst. 10:47

e-remit: man likās, ka tikai vecmāmiņas ieciklējas uz vienu dizainu un ja ģerevņas galvenajai avīzei pamaina fontu, vecmāmuļa vairs nespēj palasīt savus avīžrakstus. Mani, piemēram, jau sen interesē kā varētu izskatīties DELFI portāla jaunais dizains, jo esošais pamazām sāk ost pēc naftalīna.

Gravatar e-remit

2005. gada 1. novembrī, plkst. 11:16

Arturs: runa nebija par dizainu, bet gan par bloga dzinēju. Patiesībā saprotu laaczu - agrāk viš ar lielu entuziasmu ieviesa visu, ko vēlējās, tagad viss apnicis, un paņem gatavu risinājumu. Jautājums paliek - kas notiek ar viņa veidoto. Varianti: izmet ārā un aizmirst; uznāk iekāriens un pie tā atgriežas; opensourcē, un ļauj citiem izpausties (protams, ja kods nav tāds, ka kauns citiem rādīt, kā coolynxa gadījumā);

  1. un 2. varianta apkopojums, kad noliek plauktā, lai varbūt kādreiz pie tā atgrieztos; pārdod kādam par brangu alus daudzumu (atbilstoši SPP nosaukumam); kāds iepriekš neminēts variants ;).

Gravatar CooLynX

2005. gada 1. novembrī, plkst. 12:35

e-remit, varētu nedaudz sīkāk paskaidrot par to "kauns citiem rādīt"? Būšu laikam kaut ko palaidis garām.

Gravatar normunds.com

2005. gada 1. novembrī, plkst. 13:03

e-remit - kāda starpība kāds šai lapai ir dzinējs? Tu šo blogu lasi izmantojot view source?

Gravatar Mr. Skepse

2005. gada 1. novembrī, plkst. 13:04

...nu man Tu nerādiji, piemēram. ;)

Gravatar e-remit

2005. gada 1. novembrī, plkst. 13:23

normunds.com: vienkārši interesanti. precīzāk ir tā, ka man vienmēr paticis laacza brīvais piegājiens lietām. Bet laiks iet uz priekšu, un viņam rodas citas intereses, tā, kā citas lietas atkal paliek nesvarīgas. Tad nu visā visumā tas, vai laaczs savam blogam lieto paša mākslas darbu, vai kādu šitādu, lielā mērā norāda uz pārmaiņām, kas galu galā atspoguļojas tajā, ko viņš raksta. Bet nevajag arī meklēt zemtekstus manam tekstam - tur ir arī visvienkāršākā un visparastākā ziņkāre. coolynx: labāk atradīšu veidi privāti to uzrakstīt, bet tas nebij domāc pārmetums (piedo, ja sanāca). bet būtu ļoti jauki un mīļi no Tavas puses, ja Tu savu lapu uz kauk vai worpress uzliktu... Var jau būt, ka turos pie pagātnes, bet...

Gravatar moonlight

2005. gada 1. novembrī, plkst. 14:29

Lieta / Info nebūt ne pirmā svaiguma, bet var noderēt.

AlphaImageLoader ir izmanots venam svaigam risinājumam - praktiski neaizstājams priekš MSIE, ja uz "tile" fona ir jāuzliek bilde, kam ir "mīkstas" ēnas, piemēram. Ir vēl daudz citu pielietojumu, kam gan nav nekāda sakara ar standarta dizainiem vai risinājumiem.

Ar zināmām bažām gaidu, kas būs saviests pēdējā MSIE un kā tas strādās ar šo un vēl daudzām lietām, kas ir integrētas, zināmā mērā, caur "sētas pusi". Jautrība būs garantēta jebkurā gadījumā.

Priekā!

Gravatar normunds

2005. gada 1. novembrī, plkst. 14:35

e-remit - man kā vienkāršam cilvēkam, kas klejo interneta plašumos, ir pilnīgi vienalga uz kā griežas xyz lapa, galvenais, ka tā labi griežas :)

Gravatar CooLynX

2005. gada 1. novembrī, plkst. 14:42

e-remit, vienkārši cilvēki visādas pasakas izplata un tāpēc man tāda interese. Privāti joprojām var mani atrast nospam@domēna vārds.lv. :)

Gravatar e-remit

2005. gada 1. novembrī, plkst. 14:47

normunds: nu kā vienkāršs cilvēks vienkāršam cilvēkam - mani moca ziņkāre, kas notiks ar SPP, Tevi moca ziņkāre, priekš kam man to vajag zināt. ;) Nu dziļāk skatoties, ir pāras lapas, kuras man patīk lasīt, tad par tām gribās zināt visu. Vēl jo vairāk tāpēc, ka piemēram ar laazcu ir gadījies kopā strādāties... Tad nu interesā viņa daiļrade. Vēl protams bez datorfrīkiem mani mēdz interesēt mūzikas grupas. Un pāris no tām, kuras man ļoti patīk, mani interesē padziļināti. Ne par vienu gan nefanoju tā, ka būtu gatavs viņu apakšbikses iegūt, bet tīri intelektuālā ziņā interesējos daudz... un vai kāds man to var liegt?

Gravatar DD

2005. gada 1. novembrī, plkst. 15:19

zem bloga dziņa nevar būt nekas īpašs...

Gravatar ulzha

2005. gada 1. novembrī, plkst. 15:23

DD - un cik tev gadu? Ka jau esi zaudējis jebkādas spējas saskatīt skaisto dzīvē, patīkamo darbā, iespējamo faktiskajā utt.?

Gravatar normunds.com

2005. gada 1. novembrī, plkst. 16:04

r-emit - tev neviens nevar liegt paplašināt savu apvārsni :o) Dari to :) Mani vairāk interesē saturs nevis forma, es jau reiz rakstīiju, ka, manis pēc šis blogs var griezties uz DOSa vai mašīnkodos, mani tas neinteresē, galvenais lai ir ko palasīties.

Gravatar mxz

2005. gada 1. novembrī, plkst. 21:29

Jā, referreris no laacz lapas automātiski nozīmē statistisku "sūdu ventilatorā". Todien iešturmēja vismaz 150 unikāli kadri. Laikam paldies nepateicu. Nu tad - paldies :)