✉️ Saņem šito visu e-pastā. Tā vietā, lai palaistu garām kaut ko no tā, ko es rakstu savā blogā, tagad vari pierakstīties un saņemt e-pastā visu, ko es te rakstu. Tas nav bieži.

← Uz sākumu

Ass

2005. gada 1. novembrī, 19 komentāri

Atceros, ka skolā šķita mega perverss un ķecerīgs domeina vārds ass.lv. Sākotnējā versija. Bwahahaha. Manis uzfrišinātā :) Tolaik lieti noderēja robežsardzē pašmācības ceļā apgūtās ColdFusion (tolaik tas vēl bija nu jau Macromedia apēstās Allaire produkts) zināšanas. Tās man noderēja arīdzan tad, kad nācās pārņemt bank.lv uzturēšanu un izstrādi.

Ass.lv logotips tālajā 1998. gadā
Ass.lv logotips tālajā 1998. gadā

Gauži žēl, ka apollo.lv ir nolaidis podā tik perspektīvu projektu.

Nostaļģiska atkāpe. Atceros pirmo profesionālo darba uzdevumu. Tas notika 1999. gadā. Sākot savas gaitas Mediaparkā, nācās sagriezt HTML Renault lapai (ja pareizi atminos, pasūtītājs bija Mūsa auto). Ilgi mocījos (miljons tabulu, daudz bildīšu), bet galu galā tika paziņots, ka tas nevienam nav vajadzīgs, jo Renault ir korporatīvais piegājiens visām savām lapām.

Tu atbildi augstāk redzamajam komentāram. Atcelt

Gravatar Kirils

2005. gada 1. novembrī, plkst. 16:59

jaa. jau sen zheel. :/

Gravatar Piu

2005. gada 1. novembrī, plkst. 17:23

A kas tur nolaists podā? Nekas netiek uz priekšu baigi attīstīts, bet nu contents papildinās katru dienu...

Gravatar misame

2005. gada 1. novembrī, plkst. 17:23

Visvairāk skrobe par joku mailinglisti, kuru vienā brīdī norāva podā. Neba nu tā ir, ka letiņiem joku trūktu.

Gravatar bush

2005. gada 1. novembrī, plkst. 19:13

abet bank.lv to, kas fonta lielums. nepakam vismaz par vienu lielāku?

Gravatar pljerdaks

2005. gada 1. novembrī, plkst. 19:22

niderlandee vienam krodzinjam Flying Pig ir tieshi taada pat izkaartne kaa ass logo - lidotaajs-pakaljsejaijnis! kursh no kura diez ir nospeeris vai neviens no neviena vai tas kaut kaads parasts cliparts hvz

Gravatar UL

2005. gada 1. novembrī, plkst. 22:43

Autoritatīvi ziņoju - ASSa stilu taisīja Krišs, zīmējot to pilotu uz papīra manā klātbūtnē. Pēc tam ieskanēto zīmējumu 5jā vai 6jā Corelī pārvilkām uz vektoriem. Labas idejas laikam gaisā virmo. Cik zinu, Krišs Nīderlandē nebija uz to brīdi bijis. Nemaz nerunājot par klipārtu izmantošanu. Ja nu kādam interesē Kriša daiļrade, tad - www.lamatas.lv; Kas attiecas uz nolaišanu podā - tas ir Laacza personiskais viedoklis. Es uzskatu, ka faktiski šādos projektos daudz ko nosaka personālijas. Tā ka ASS ir faktiski... ē.. nu, ASSu varēja uzskatīt par to laiku manējo personīgo humora blogu. Nu un intereses cilvēkiem mainās... tāpēc arī man vairs nav ASSa. Tas, ir, ass man ir, bet www nav. Nu, apmēram tā. Esmu runājis. Hau! UL aka ASSmASSters 1997 - 2000+

Gravatar acid|burn

2005. gada 1. novembrī, plkst. 23:08

hmm... www.ura.lv - tele2 paarklaajums

Gravatar Raikons

2005. gada 1. novembrī, plkst. 23:30

Manuprāt, arī pašreiz viss ir ok!

Gravatar Kirils

2005. gada 2. novembrī, plkst. 02:03

acidburn: un? www.toxic.lv - bite paarklaajums

Gravatar ZBH

2005. gada 2. novembrī, plkst. 09:34

UL : thx par link uz lamataam, es jau biij samierinaajies, ka kserokopijs ar banaan lash vietaa un neeger dziesmsveetkiem iraid aizgaajuss nebuutiibaa ar Silikon kaarteejo paarvaaksanos, autor ta es nezinaaj.

Gravatar REMBRANTS

2005. gada 2. novembrī, plkst. 09:45

Piekriitu Laacz. Tas, ka nemaina lapas dizainu ir viena lieta, bet tas, ka lapas kontents tiek ar apskauzhamu trulumu kopeets no ikdienas anekdot.ru un tulkojums ir bezgaumiigs- vienkaarshi zheel UL un citu izniekotaa laika. Un stulbie tulkojumi ljoti kriit aciis. Priecee, ka vismaz video ir daudz maz daudzveidiigs. Joku listi gan prasaas atjaunot. TIeshaam- vai tad letinjiem nav savu gaumiigu joku?

Gravatar Beaviz

2005. gada 2. novembrī, plkst. 10:27

Mani gan liekas ka ass.lv tagad ari ir OK. Nesaprotu, ko Laacz domaa ar "nolaishanu podaa"? Anekdotes ir, video ir, bilde ir- viss ir kas vajadzigs 15 min. atputai darba dienas laikaa...

Gravatar anti-ZBH

2005. gada 2. novembrī, plkst. 11:03

Žēl, ka ZBH vēl joprojām bokstierē, nevis normāli raksta.

Gravatar Cypher

2005. gada 2. novembrī, plkst. 11:30

Neuzskatu, ka tur kaut kas būtu nolaists. Ir un ir tā lapa. Kā jau Piu teica - kontents papildinās un viss ir kārtībā.

Gravatar Rumpis

2005. gada 2. novembrī, plkst. 11:49

Piekrītu UL, ka daudz, un varbūt pat izšķiroši daudz nosaka personālijas, un šī projekta kontekstā - cilvēks, kas katru dienu atjauno. Ja to darbu dara kā algas dabu, bez iedvesmas, tad rezultāts būt tāds kāds būs.

Gravatar moonlight

2005. gada 2. novembrī, plkst. 14:43

Ja pareizi atceros ASSam ir bijušas 3 versijas uz doto brīdi - 1) pieminētā pirmā 2) pieminētā uzfrišinātā un 3) kad pasākumu savā paspārnē paņēma Apollo un ar Rhino Dizaina Aģentūras ieguldījumu izstrādē un re-dizainā "palaida" jaunu. Par konkrēti saturu man grūti diskutēt, bet produkts funkcionē vēl jo projām, kas arī priecē. Grūti gan komentēt kāpēc Apollo nepapūlas to akcentēt mazliet vairāk, kā alternatīvu draugiem un citiem darba devēju biediem. Par personālijām - 100% piekrītu. Lauvas tiesa satura kvalitātes ir atkarīga no redaktora spējas piemeklēt attiecīgu materiālu. Nekas jau jauns tur netiek radīts - viss ir veiksmīga vai mazāk veiksmīga copy + paste no plašajām WWW dzīlēm.

Gravatar waldis

2005. gada 3. novembrī, plkst. 05:58

nu nez, imho ass jau vairaakus gadus iebuksee. ja v1 un v2 lasiiju katru dienu, tad nu jau pat biju aizmirsis par shaada saita existenci. zheel gan.

Gravatar karlis

2005. gada 3. novembrī, plkst. 20:25

"Mūsa auto" = Mūsa motors

Gravatar Roze

2005. gada 4. novembrī, plkst. 10:58

Pēc rhino redizaina apollo piekjekseeja savu headeru/footeri kas aiznjem 1/3 ekraana un atnjem saitam savu individualitaati ;(