✉️ Saņem šito visu e-pastā. Tā vietā, lai palaistu garām kaut ko no tā, ko es rakstu savā blogā, tagad vari pierakstīties un saņemt e-pastā visu, ko es te rakstu. Tas nav bieži.

Tu atbildi augstāk redzamajam komentāram. Atcelt

Gravatar hmnc

2005. gada 8. novembrī, plkst. 12:43

flash gan viņiem ir superlatviskots :D

JAUTĀJUMS: vai tur ir onscreen keyboard?!

Gravatar mxz

2005. gada 8. novembrī, plkst. 13:05

Forša ierīce, tagad Pēteris braucot no Bolderājas uz Centrāltirgu varēs visu ceļu sekot līdzi akciju kursiem. Noteikti ne mūsu tirgus produkts :)

Gravatar Piu

2005. gada 8. novembrī, plkst. 13:12

nepatīk man šitās dārgās atmiņas kartes... Bez tam - kamdēļ nav jau iebūvēta normāla izmēra atmiņa??

Gravatar Pecis

2005. gada 8. novembrī, plkst. 13:28

mxz, vairāk domāts mājām, birojiem ar wifi tīkliem lai varētu mobīli inetu iečekot. Manuprāt, kādā iestādē no tā varētu uztaisīt ideālu piezīmju bloku ko nēsāt apkārt, ja darbs piem. ir rūpnīcā, utt.

Aplikācijas šim aparātiņam ir daudzas.

Turklāt - Debian, Linux, Gstreamer :))))

Gravatar ns

2005. gada 8. novembrī, plkst. 13:57

bet nu baigi gribētos tomēr no viņa piezvanīt :)

Gravatar Runcis

2005. gada 8. novembrī, plkst. 14:04

Nu paartulkots latviski "Aizraujoss dizains" sadaljaa ir vienkaarshi lieliski.

Gravatar normunds.com

2005. gada 8. novembrī, plkst. 14:23

pirms 3 gadiem bija tablet pc bums, tad arī visi kvieca, ka šiem ir nākotne :) Neredzu es šim verķim vietu, vienkārši neredzu. Ja tā labi padomā, tad moblis ir katram sevi cienošam cilēkam. Cienījamiem cilēkiem moblis ir ar browseri, pavisam cienījamiem cilvēkiem ir Nokia 9500, kas pēc izmēriem ir stipri līdzīga un tur ir viss vienā - gsm un wifi. Lai jau Nokia veicas atrast kādu spraugu tirgū, ko aizbāzt ar šo brīnumu :)

Gravatar stripe4

2005. gada 8. novembrī, plkst. 14:43

Šī manta šobrīd ir gandrīz visiem <a href="http://planet.gnome.org/" title="GNOME izstrādātājiem" rel="nofollow">GNOME izstrādātājiem</a> (vai nu NOKIA uzdāvināja, vai arī paši iegādājās), un jamie jau kādu laiku nododas kopīgai wanking sesijai, spriežot, cik kruta, ka tiek izmantots <a href="http://www.gtk.org/" title="GTK+" rel="nofollow">GTK+</a>. Daži no viņiem jau pamazām portē visādas, ar GNOME saistītas, aplikācijas, piemēram, <a href="http://www.abisource.com/" title="AbiWord" rel="nofollow">AbiWord</a> Vai tik iekš tā paša planet.gnome.org nelasīju, ka, pērkot šī brīnuma SDK, visi ienākumi aiziet GNOME. Un jā, NOKIA būvē mobilo interneta pārlūku, kas griežas uz WebCore (KHTML). Interesantas lietas.

Gravatar Esemono

2005. gada 8. novembrī, plkst. 16:31

Price: £245.00 Availability: <b>Out Of Stock</b>

LOL :D

Gravatar whatever

2005. gada 8. novembrī, plkst. 19:26

Kaut kad vasarā vienā tusā sanāca paspēlēties ar šo daiktu. Jāsaka godīgi, ka man tas aparāts nepatika, jo bija baigā bremze un saskarne diezgan tizla.

Gravatar Raikons

2005. gada 8. novembrī, plkst. 20:28

Jautājums, cik maksā? :D