✉️ Saņem šito visu e-pastā. Tā vietā, lai palaistu garām kaut ko no tā, ko es rakstu savā blogā, tagad vari pierakstīties un saņemt e-pastā visu, ko es te rakstu. Tas nav bieži.

← Uz sākumu

Pandora

2005. gada 8. novembrī, 10 komentāri

Kas līdzīgs last.fm - Pandora. Radio, kurš pieskaņojas Tavai gaumei. Pagaidām šķiet, ka ir maķenīt precīzāks, izvēloties līdzīgās dziesmas. Projekts izceļās ar to, ka ir pietiekami vienkārši lietojams, bez [radio klausītajam nevajadzīgām] papildus fīčām, u.t.t.

Papildināts Tikai tagad piefiksēju mazmazītiņo tekstiņu: “Your first 10 hours are free”.

Papildināts Katram trekam var (uzspiežot uz tā) uzvaicāt - “Why did you play this song?”. Un tad jamais gana detalizēti paskaidro :)

Papildināts Šitais bija smieklīgi:

Based on what you've told us so far, we're playing this track because it features a repetitive verse, a repetitive chorus and many other similarities identified in the music genome project.

Tu atbildi augstāk redzamajam komentāram. Atcelt

Gravatar normunds.com

2005. gada 8. novembrī, plkst. 09:31

<i>Your first 10 hours are free.</i> Iemesls, kapēc es neklausos personalizējamos web radio un esmu apstājies pie iTunēs atronamā 3WK classic underground radio, kas, starp citu, muzīku spēlē no platēm.

Gravatar laacz Autors

2005. gada 8. novembrī, plkst. 09:36

normunds: Pirmām kārtām, cena ir smieklīga (3 zaļie, jeb ~1,70 lati mēnesī!). Otrām kārtām - ja personlizācija ir tik tiešām kvalitatīva (Pandora pagaidām tāda izskatās), tad nav žēl arī šīs summas.

Gravatar laacz Autors

2005. gada 8. novembrī, plkst. 09:38

normunds: Ja arī tomēr lauž maksāt, tad var ar vienkāršu dažu pogu nospiešanu izvairīties no tām pirmajām desmit stundām (sākt to skaitīšanu no jauna).

Gravatar ev

2005. gada 8. novembrī, plkst. 10:21

riebīga parādība, kas mazliet atsita - neļauj pārāk bieži pārlēkt gabaliem, kas nepatīk. teksts par to, ka "mūsu licencēšanas kārtība neļauj mums to darīt, sēdi vien ka rāms".

Gravatar mxz

2005. gada 8. novembrī, plkst. 10:38

Last.fm turpretī atļauj "skip this song" neierobežotā daudzumā. Starpcitu, jā - dažas no iTunes integrētajām radiostacijām ir dikti labas.

Gravatar ns

2005. gada 8. novembrī, plkst. 12:38

nav jau $3 daudz, bet tas ir vairāk par $0 un taču galvenais ir princips for free:) tapēc palieku pie last.fm

Gravatar normunds.com

2005. gada 8. novembrī, plkst. 14:24

laacz - 3$ arī ir $ :)

Gravatar zvz

2005. gada 8. novembrī, plkst. 21:16

un patiesiibaa ir taa, ka peec 10it stundaam vareesi turpinaat na haljavu klausiities, ja vien esi gatavs samierinaaties ar to, ka visas izveidotaas "stacijas" pazuud

Gravatar Ruffian

2005. gada 11. novembrī, plkst. 07:33

Tagad šis serviss ir pilnībā bezmakasas.To raksta digg.com