✉️ Saņem šito visu e-pastā. Tā vietā, lai palaistu garām kaut ko no tā, ko es rakstu savā blogā, tagad vari pierakstīties un saņemt e-pastā visu, ko es te rakstu. Tas nav bieži.

← Uz sākumu

Prezentācija

2005. gada 28. novembrī, 9 komentāri

CaptSolo saiti uz šo prezentāciju gan ievietoja pie cita raksta, taču domāju, ka ir vērts jamo ievietot atsevišķā postā. Liekot vairāk uzsvaru uz prezentācijas mākslu.

Nav svarīgi, vai Tevi interesē prezentācijā apskatītā tēma. Šo prezentāciju no A līdz Z ir noskatījies pat cilvēks, kuram ir svešas Interneta tehnoloģijas. Tikai dēļ pašas prezentācijas ;) Un atzina par superlabu esam.

Gandrīz pašu saiti aizmirsu: Web 2.0 High Order Bit - Identity 2.0.

I’ve been giving quite a few presentations lately, and my style means I am clicking about 600 times in 12 minutes.

Tu atbildi augstāk redzamajam komentāram. Atcelt

Gravatar Luudzu

2005. gada 28. novembrī, plkst. 13:43

perfect. Pat ja tēma būtu galīgi neinteresanta, auditorija nemaz nevarētu paspēt aizmigt.

Gravatar viestards

2005. gada 28. novembrī, plkst. 15:16

jauks puisim vārds- Dick Hardt :D

Gravatar ELs

2005. gada 28. novembrī, plkst. 16:00

Super! Tam džekam ir talants. Ne tur ko pielikt, ne ko atņamt. Perfekti!

Gravatar CaptSolo

2005. gada 28. novembrī, plkst. 16:03

labs prezentācijas stils puisim - un perfekti slaidi - interesanti cik daudzi taisiitu prezentaaciju ar vienu pashu vaardu uz katra slaida?

kaa noprotu vinjsh prezentaacijas stilu ir panjeemis no Lawrence Lessig - to ar' buutu veerts paskatiities.

Gravatar normunds

2005. gada 28. novembrī, plkst. 16:23

Teikšu godīgi - noskatījos 4:35min un izslēdzu. Nevaru arī teikt, ka nepatika, informācijas pasniegšanas stils aizgūts no headline news un ja kādā konferencē būtu jānoskatās vairāk par 1 runātāju, manis tur nebūtu.

Gravatar Arturs

2005. gada 28. novembrī, plkst. 17:12

Piekrītu normundam par to ka vairāk kā 1 tāds prezentētājs uz konferenci un vairs nebūtu interesanti.

Otra lieta, ka informācija nāk tik lielā ātrumā, ka ir bīstami zaudēt koncentrēšanos pat uz 10-15 sekundēm. Aizdomājies par to vai mājās gludekli izslēdzi un tu jau esi izsists no prezentācijas ritma.

Treškārt, acīmredzams, ka cilvēks iekalis no galvas visu runājamo tekstu un runā vienā elpas vilcienā. Tas nozīmē, ka atliek vienreiz aizķerties taustiņam uz klaviatūras un nepārlekt uz nākamo slaidu, lai pats prezentētājs būtu izsists no sliedēm.

Ceturtkārt, vai es prezentācijas beigās saprotu, kas ir Identity 2.0? Labākajā gadījumā - par 50%

Gravatar Beaviz

2005. gada 29. novembrī, plkst. 13:58

Bija interesanti, bet keksa balss diezgan monotona (iekalts no glavas+stastishanas temps) kaa ari daudzie kadri mazliet nogurdinaja. Gribetos kadu pauzu, kadu uzsvaru, utt. Praktiski sanak 13 min neksutigi sedet un visu aatri uztvert, kas var but nogurdinoshi, ja tadas prezentacijas ir vairakas. P.S. Neesmu tomer amerikaniski runajosh un miegs ari naak, varbut tapec tada uztvere, mozj ar svaigu galvu sedoshiem amerikanjiem pashaa laikaa...

Gravatar comats

2005. gada 2. decembrī, plkst. 08:49

Apskatiijos speciaali, lai varbuut vareetu panjemt kaa piemeeru - kaa veidot prezentaaciju ... Neteikshu, ka izcila taa prezentaacija, viss vienaa elpas vilcienaa, nu nav nevienas pauzes, vismaz vienu atkaapi vareeja uztaisiit, uzliekot kaut vai Canada dabas skatu un mazliet paimprovizeet, tieshaam monotoni un iekalts no galvas.(noskatiijos liidz pusei un delete) Ja es buutu zaalee, speciaali pameegjinaatu izsist no ritma, un lai to izdariitu, nevajag jau uzdot jautaajumu pirms prezentaacija ir pabeigta (kas buutu nosodoshi), ir citi panjeemieni ... :)