✉️ Saņem šito visu e-pastā. Tā vietā, lai palaistu garām kaut ko no tā, ko es rakstu savā blogā, tagad vari pierakstīties un saņemt e-pastā visu, ko es te rakstu. Tas nav bieži.

Tu atbildi augstāk redzamajam komentāram. Atcelt

Gravatar taku

2005. gada 4. decembrī, plkst. 11:38

Tas tiesa, ar Red Bull var nobraukt 36h pie stūres ka nemetās (ja jābrauc no vai uz Eiropas talākiem nostūriem).

Gravatar r21vo

2005. gada 4. decembrī, plkst. 12:40

Tas ir tikai viens aspekts, jo enerdžī drinku bundžu tilpumi ta atšķiras. Tāpat atšķiras cenas. Vajadzētu vērtēt price/performance attiecību, tāpat kā datordaļām :D Personīgi man patīk Battery un XTC red cactus, lai gan visus neesu nomēģinājis vēl.

Gravatar esuntu

2005. gada 4. decembrī, plkst. 13:27

A man likās, ka energy dzērienu stiprā puse ir nevis kofeīns, bet gan guarana. Un Latvijā pieejamais visguaraniskākais dzēriens ir XTC.

Gravatar laacz Autors

2005. gada 4. decembrī, plkst. 19:09

esuntu: Guaranas augs ir viens no daudzajiem augiem, kurš satur kofeīnu :) Nu labi - guaranīns, kurš sastāva un efekta ziņā identisks kofeīnam (kafeīnam?) Tas ir vienkārši augs. Nevis kaut kas pārāks par parastu kofeīnu :P

Gravatar laacz Autors

2005. gada 4. decembrī, plkst. 19:10

Sīkāks info - <a href="http://www.guarana.com/" title="Everything you always wanted to know about Guarana" rel="nofollow">guarana.com</a> (ir arī pieejama <a href="http://www.guarana.com/" title="Everything you always wanted to know about Guarana" rel="nofollow">salīdzinšā tabula</a>, kurā ir info par to, cik kas satur kofeīna, arī pati guarana:)

Gravatar Viesis

2005. gada 4. decembrī, plkst. 19:24

Ak, kas tādus draņķus dzer!!!

Gravatar Luuseens

2005. gada 4. decembrī, plkst. 20:10

teiksim es. un liela dalja visu manu klasesbiedru :) pamataa visam ir maaciibas naktii ;)

Gravatar s_e

2005. gada 5. decembrī, plkst. 08:13

Vairums te nopeerkamo tur nemaz arii nav... Kafeiina saturs kaut vai DarkDog (80mg/250ml)un Shark (0.32%) ir kaa reiz tas pats, kas Red Bull. Arii pie mums nopeerkamajos XTC paveidos apmeeram taads pats, vai nedaudz mazaaks - nu jaa, Kanaadaa un veel shur tur tik kofeinizeeti dzeerieni jau vairs nav paartikas produktu statusaa.

Energy drinkos bez kofeiina/guaranas veel parasti un ogljhidraati+B vitamiini (tai skaitaa riboflaviins un niaciins) vielmainjas veicinaashanai un daudz tauriina - http://en.wikipedia.org/wiki/Taurine Nu B vitamiinu daudzums sheit nopeerkamajos atshkjiras visai buutiski... bet siikaak peetiit kaut kaa shobriidnevelk.

Gravatar JustMe

2005. gada 5. decembrī, plkst. 08:48

...un besides tam, ka citreiz vajag nakti turēties uz kājām, otrs labs pielietojums tiem drinkiem ir 'nākamā rīta efekta' mazināšana, kad nedēļas vidū gadās uz kādu pasākumu uzrauties... ;)

Gravatar vvvk

2005. gada 5. decembrī, plkst. 09:54

Nssen noprovēju LB kaznačeikas energy - garša laba, cena bodē 1,20 Ls par litru, efekts arī tā neko - it īpaši ja ir "blaue montāg" pirmadienas rītā, bet jāsēž pie klavietes, jajādriķē daudz un dikti - galva strādā kā pulkstenis! Vienīgā skāde - jāizlemj, kurš ies uz bodi pakaļ. :))