✉️ Saņem šito visu e-pastā. Tā vietā, lai palaistu garām kaut ko no tā, ko es rakstu savā blogā, tagad vari pierakstīties un saņemt e-pastā visu, ko es te rakstu. Tas nav bieži.

Tu atbildi augstāk redzamajam komentāram. Atcelt

Gravatar Piu

2005. gada 7. decembrī, plkst. 10:31

Labs. Nebiju tik daudz par FF gaidījis... :D Latvijā gan jau ka būtu vairāk par IE :/ vai arī reāli daudz būtu tādi, kas nezin ar ko darbojas vai arī vispār internetu nelieto. Atbildes bija labas... :D Īpaši par fox & fire. ((:

Gravatar kaads

2005. gada 7. decembrī, plkst. 10:35

mūzika fonā ir vienkārši burvīga :)

Gravatar Piu

2005. gada 7. decembrī, plkst. 10:39

mhm - kaut kāda koklētāja... :D

Gravatar fx

2005. gada 7. decembrī, plkst. 10:46

screw them both. Opera is the answer.

Gravatar skatītājsX

2005. gada 7. decembrī, plkst. 10:47

baigi labās atbildes :) Par FF - safer, works faster, better, I like it more, bet par IE - I haven't tried FF, I'ts the only one I know un viens čalis kam IE asociējās ar internetu, lai gan reāli - gan, jau ka šis FF nemaz nav mēģinājis.

Gravatar tamster

2005. gada 7. decembrī, plkst. 11:05

Interesanti, tikai IMO nedaudz pārspīlēti ar FF.. tāda kā reklāmiņa :)

Gravatar Arturs

2005. gada 7. decembrī, plkst. 11:55

Acīmredzams Firefox pasūtījums! Ievērojāt kāds bija galvenais arguments par labu Internet Explorer...? "Es vēl neesmu pamēģinājis Firefox". Ha-ha-ha!

Lai arī es pats būtu atbildējis, ka Firefox, man tomēr nekad nebūtu ienācis prātā kā argumentu minēt Firefox ātrdarbību. Common! Kāda tur ātrdarbība! Svaigi uzinstalēts IE ir daudz ātrāks par svaigi uzinstalētu FF.

Gravatar Decoy

2005. gada 7. decembrī, plkst. 12:13

Nu es sāku Mozillu un tad jau ar pirmo versiju pārgāju uz Firefox. Arguments varētu būt tāds, sākumā Mozilla bija ātrāks par IE pēc tam viņu pārbāza ar visādām nevajadzīgām fīčām, tāpēc pārgāju uz Firefox, kas dotaja momentā bija ļoti vienkārš, ērts un ātrs, bet tagad ar laiku viņš paliek tāds pats kā Mozilla, tā kā jāgaida jauns mozilla brīnums :). IE arī vairāk saķer visādus draņķus, bet ir arī savas pozitīvās lietas, kā piemērs varētu būt tas, ka izmantojot Outlook caur webu uz ekrāna parādās msg par to, ka pienācis mails un ir vēl arī citas, bet toties noderīgas lietas.

Gravatar hm

2005. gada 7. decembrī, plkst. 13:31

Es labpraat saliidzinaatu FF un IE aatrdarbiibuun nokomenteetu kursh ir aatraaks. Man tikai ir bail veert IE valjaa... Nebuus labi...

Gravatar Mr. Skepse

2005. gada 7. decembrī, plkst. 14:44

...a - ja pieliek linkam - ka tur galā QT Zilonis?

Gravatar Lauraiss

2005. gada 7. decembrī, plkst. 14:48

Ja beigās neparādītu FF bļembu, es šo pasākumu uztvertu nopietni. Pēc bļembas secinu ka visus kam palika nelabi pēc FF pieminēšanas vnk izgrieza.

Tas ir tikai tūlis, kāda starpība kuru lietot? Pirms neuzplauka pārējie, es nemaz nezināju ka IE ir atsevišķš softs kuram vispār ir alternatīvas. Kas tad ir tizlāks - milzu McDonalda rakstura korporācija (MS), vai kantoris kas dibenu rauj pušu lai tik otru nomelnotu (Moz)? Softi abi ir mēsli, izvēli nosaka attieksme.

Gravatar das killa

2005. gada 7. decembrī, plkst. 15:34

Ak dievs - FF ātrāks? Nu ja katru dienu to zombē šajos krutajos forumos to kā tad nevar nepiekrist... IE krešo? Pēdējā laikā neesmu vispār tādu parādību novērojis.. FF drošāks? Kādā sakarā, ar to ka pirms extesnion/bar instalēšnās izmet lielāku warning paziņojumu?

Gravatar hm

2005. gada 7. decembrī, plkst. 17:43

Ak dievs - IE ātrāks? Nu ja katru dienu to zombē šajos krutajos forumos to kā tad nevar nepiekrist… FF krešo? Pēdējā laikā neesmu vispār tādu parādību novērojis.. IE drošāks? Kādā sakarā, ar to ka peec exploit uzinstaleeshanas vinji konfliktee ar citiem jau uzinstaleetajiem exploitiem un tapeec nestraadaa??

Gravatar Beaviz

2005. gada 7. decembrī, plkst. 21:28

Baigi saldi un vienveidigi. Es palietoju Firefox kadu gadu un man apnika kompja bremzeshana un chakars ar dazjam lapam. Protams, ka var teikt ka lapu veidotaju vainigi un ka Exploreris jau sezj atminja, tapec atrak veras, BET man par to ir dzijsh PO, man vienkarshi jaatver lapas. P.S. Kadu veljas pulveri tu lieto - ar aktivo skabekli, zilajam molekulam, alpu svaigumu vai inteligjento formulu un kapec ? :)

Gravatar hm

2005. gada 7. decembrī, plkst. 21:52

Es ar aktiivo skaabekli. Man arii ir jaatver lapas. FF works just fine.

Gravatar egils

2005. gada 7. decembrī, plkst. 22:20

Lietoju. Patīk. Mosh taapeec ka nav IE :)

Gravatar MaxD

2005. gada 7. decembrī, plkst. 22:39

Diezgan liels sviests njemot veeraa, ka interveti tiek cilveeki NY Universitaates campusaa, kur cilvekiem lielaka saprashana par internetu. turklat vel viens konkreti pasaka ka NYU vinjiem neljauj izmantot IE lai tiktu pie dazhaam lapaam. Biased study.

Gravatar eh

2005. gada 8. decembrī, plkst. 02:47

nu ko tie cilveeki var njemties ar to vienu browseri, neba sis buutiski labaaks par operu, safari, konqueroru.

imo normals cilveks lieto webu, nevis browseri, man piemeeram ir pie kaajas, ar kuru browseri skatos.

Gravatar das killa

2005. gada 8. decembrī, plkst. 10:49

Varbūt kāds vēlas maskačkā uztaisīt līdzīgu aptauju? Ja <i>čavas</i> neatņems kameru tad būtu intersanti apskatīties, ko atbildējuši mūsu valsts iedzīvotāji. :)

Gravatar torch

2005. gada 8. decembrī, plkst. 13:32

FF ir viens ļoti spēcīgs arguments - easy to use. Pilnīgi pietiek.