✉️ Saņem šito visu e-pastā. Tā vietā, lai palaistu garām kaut ko no tā, ko es rakstu savā blogā, tagad vari pierakstīties un saņemt e-pastā visu, ko es te rakstu. Tas nav bieži.

← Uz sākumu

Microsoft izmanto Creative Commons

2005. gada 9. decembrī, 6 komentāri

Starp citu, pavisam netīši piefiksēju, ka Microsoft SSE specifikācijas licence ir Creative Commons Attribution Share-Alike 2.5

Tiem, kas nezin - SSE ir Microsoft ieviesti paplašinājumi RSS un OPML specifikācijām (standarta:), lai Windows Vista lietotāji un dažādas programmas ne tikai varētu publicēt savā īpašumā esošo drazu, bet ērti un saprotami to visu integrēt, šārēt un visādi citādi lietāt savā starpā.

Tu atbildi augstāk redzamajam komentāram. Atcelt

Gravatar archaic

2005. gada 9. decembrī, plkst. 10:51

Microsoft virzās pamazām cilvēcības virzienā. Kaut vai pēdējā laika aktivitātes - C++, C# un SQL Server Express Edition. Jauki.

Gravatar ulzha

2005. gada 9. decembrī, plkst. 14:22

Vojā, tie express - man liekas, nekuros medijos tā arī neuzpeldēja, tikai dt bija pieminēti. Tiem, kas tankā - apgraizīta Visual Studio bez maksas un bez nosacījumiem.

Gravatar Knaģis

2005. gada 9. decembrī, plkst. 14:24

SQL express jau bija visu laiku, saucās MSDE...

Gravatar HIGH-Zen

2005. gada 10. decembrī, plkst. 11:05

Te kautkur blogā pavīdēja kautkas par emacs. Vai gadījumā laacz nepadalītos, kā lai piedabū viņu rakstīt latviski un saglabāt piem UTF-8 kodējumā vai Unicode? Ja ar mule, tad kā to īsti izdarīt?

Gravatar ingus

2005. gada 10. decembrī, plkst. 12:09

microsofts un creative commons - izklauasaas labi... laikam beidzot nolaidushies no augstumiem.. neko, vajadzes notesteet... starp citu, Vista jau kaut kur ir pieejama?