✉️ Saņem šito visu e-pastā. Tā vietā, lai palaistu garām kaut ko no tā, ko es rakstu savā blogā, tagad vari pierakstīties un saņemt e-pastā visu, ko es te rakstu. Tas nav bieži.

← Uz sākumu

Naksnīgās domas

2005. gada 9. decembrī, 2 komentāri

Kamēt malkoju kafiju un atpūšos pirms nākamā piegājiena darāmajam darbam, nolēmu verbāli pacaurejot par dažādām nesaistītām tēmām.

Nu ir pienākuši tie laiki, kad man liek izņemt obligāto ikgadējo atvaļinājumu. Līdz šim es par atvaļinājumu eksistenci zināju teju vai tikai no nostāstiem. Un tad sākās. Kā dalīt, kad ņemt un ko darīt. Pie kam - dzert alu, gulēt un skatīties televizoru jau sen vairs nav pareizā atbilde :) Tagad ņemsim rokā autorūti un plānosim feinu tūri pa Eiropu :)

Heh. Tik tikko piefiksēju, ka uz mana Logitech klaviatūra ir Macintosh ready, jo Alt un Windows taustiņiem ir papildmarķējums: pirmais kļūst par command (ar raksturīgo simbolu uz tā), bet otrs - par option. Esmu gatavs Tev, ak jel OS X for x86.

Ik pa laikam izeju ārā uzsmēķēt. Un gūstu papildus baudu, jo daru to uz kāpņu platformas, no kuras paverās riktīgi daiļš skats uz M46 iekšpagalmu. It sevišķa daile bija tad, kad vēl sniga.

Smieklīgi sanāca, kad pirms kāda laika aizvadījām dekrētā kolēģi. Tika izveidota īsa filmiņa DVD formātā, kurā katrs no mums uzģērba kādu bērna cepurīti, paņēma rokās grabulīti un novēlēja kauč ko. Smieklīgums slēpjas tajā, ka visi tie, kuriem jau ir bērni (mani ieskaitot), novēlēja izgulēties, kamēr vēl ir tāda iespēja. Pārējie par mums tik pasmējās ;)

Izskatās, ka SC2 (as opposed to SC1) nenotiks. Vismaz ne tuvākajā laikā. Tāds bija komentārs no viena jamās “celtnieka” puses. Kamēr no SC visi nepokemoni mūk kā no grimstoša kuģa. Tikko gan ienāca prātā doma, ka, iespējams, viņi vienkārši maina dislokācijas vietu uz kauč kurieni citurieni, kas drīz drīz parādīsies :)

Vakar beidzot uzdrīkstējos paprovēt, vai lienu iekšā uzvalkā. Ņefiga. Jāpērk lielāks. Tā nu ir sanācis :(

Kad pirku LCD monitoru, speciāli mājās iegādājos 17", lai nejustu diskomfortu, ierodoties darbā. Tagad, redzot, kādas ir cenu tendences sāku mainīt domas.

Tu atbildi augstāk redzamajam komentāram. Atcelt

Gravatar mxz

2005. gada 9. decembrī, plkst. 10:30

Maini domas uz Dell platekrāna, 20 collu, augstas izšķirtspējas (1680x1050px) LCD paneli ar minimālistisku dizainu un piebookmarko Apple HD traileru sadaļu. Yea, baby :)

Gravatar nagual

2005. gada 11. decembrī, plkst. 15:55

cilvēkam patīk runāt par sevi :) lai pārējā tauta uzzin cik viņš ir svarīga persona :)