✉️ Saņem šito visu e-pastā. Tā vietā, lai palaistu garām kaut ko no tā, ko es rakstu savā blogā, tagad vari pierakstīties un saņemt e-pastā visu, ko es te rakstu. Tas nav bieži.

← Uz sākumu

UI idejas

2005. gada 12. decembrī, 7 komentāri

Dēļ Macintosh neesamības neesmu ieradis pie feina, ērta un funkcionāla lietotāja interfeisa. Viena no idejām (konkrēti, paņemta no iPhoto) attēlu izmēru mainīšanā on the fly ir realizēta arīdzan iekš JavaScript. Tehnoloģiski tas ir ellīgi vienkārši. Un smuki. Un ērti. Bitīt matos!

Tagad, lūdzu, uzlabojiet visus attēlu servisus un pielietojiet šo ideju.

Starp citu, vēl aizvien iekš Pogas nevar mainīt to, cik attēlus rādīt vienā lapā; kretinē. To vajadzētu kā maziņu dropdauniņu jebkurā attēlu sarakstu lapā. Pie kam, ar autosubmitu. Un autoseivu, lai nākamajā galerijā nebūtu jāpārslēdzās atkal.

Tu atbildi augstāk redzamajam komentāram. Atcelt

Gravatar Kirils

2005. gada 12. decembrī, plkst. 18:26

kas nu kuram <a href="http://www.neco-ti.com/sds/compo/cli/images/General.gif" rel="nofollow">eerts un funkcionaals</a>. ljoti subjektiivi vaardi. :)

Gravatar mxz

2005. gada 12. decembrī, plkst. 20:18

Tevis paša labā, es ceru, ka neesi redzējis <a href="http://mxz.lv/bildes/sync.jpg" title="bildīte" rel="nofollow">Bluetooth sinhronizācijas iespējas</a> pataisno-ārā-no-kastes iekš OS X Tiger :))

Gravatar laacz Autors

2005. gada 12. decembrī, plkst. 20:23

mxz: Un kas tur TĀDS?

Gravatar mxz

2005. gada 12. decembrī, plkst. 21:05

Pēdējo reizi, kad to mēģināju izdarīt uz PC, tam bija nepieciešamas vairākas programmas - nokia sync, outlook kalendārs, PC ražotāja Bluetooth draiveri, utīļprogrammas, kuras savā starpā vienu brīdi konfliktēja. OS X ir integrēts kalendārs, adrešugrāmata un one-click sinhronizācija - vienkārši patīkama pārmaiņa bija - kad visu var izdarīt uzreiz, tas arī viss :)

Gravatar Gacha

2005. gada 12. decembrī, plkst. 23:22

Zinu, ka kas līdzīgs ir uz Linuxa (QT interfeisā), kad uzdāvināšu sev ziemassvētkos jaunu sonyericson noteikti izmēģināšu.

Gravatar jareks

2005. gada 12. decembrī, plkst. 23:54

starpcitu šis ir vienīgais ieraksts kuram RSS barotne man rāda Latviešu burtus

Gravatar Kaklz

2005. gada 13. decembrī, plkst. 10:49

Ja godīgi, pirmo reizi, kad ieraudzīju to bilžu resize apstulbu un nekādi nesapratu, kā tur tas joks darbjoas. Tikai pēc tam ieraudzīju, ka tas mazais klucītis ir patiesībā scrollbars ar iespēju to pārbīdīt. Morāle - lai cik laba nebūtu ideja, ir jāņem vērā, ka ne visiem cilvēkiem ir monitori ar labu gaišo toņu attēlošanu. Tb. ja tas scrollbar būtu kaut nedaudz tumšāks un pamanāmāks, tad situācija būtu daudz labāka.