✉️ Saņem šito visu e-pastā. Tā vietā, lai palaistu garām kaut ko no tā, ko es rakstu savā blogā, tagad vari pierakstīties un saņemt e-pastā visu, ko es te rakstu. Tas nav bieži.

Tu atbildi augstāk redzamajam komentāram. Atcelt

Gravatar Smilgs

2005. gada 14. decembrī, plkst. 10:47

Interesanti gan, vai nevarētu šādus tweakus ietvert kā piemēram, firefox pluginu, vai kā atsevišķu programmu (lai nav tas manuāli jādara)?

Gravatar sirams

2005. gada 14. decembrī, plkst. 11:11

nu ir jau tāds extensions - FasterFox (http://fasterfox.mozdev.org)

Gravatar Smilgs

2005. gada 14. decembrī, plkst. 17:00

he hei :) kā jau parasti

Gravatar Didulis

2005. gada 14. decembrī, plkst. 22:48

Ērtāk profilu nobackupot un atjaunot ir ar MozBackup. Apskatot tos tweakus, gribas sacīt, ka tur tiek stāstīts viss iespējamais, lai sarežģītu FF lietošanu. Kāds labums no ātra pārlūka, ja vienas procedūras veikšanai vēl vismaz 2 reizes ir jānospiež uz Yes/No pogām message lodziņos, lai atļautu Cookies, JavaScript un vēl kādu tur ielādi. History tīrišana pēc vienas dienas? Ja es rūterim slēdzos klāt pēc IP adreses un nestandarta porta ne biežāk kā reizi nedēļā, papētīt log failus, vai tas ir ērti, katru reizi vadīt garo penteri? Te nu esmu ticis līdz 6. lapai un domas par rakstu sāk mainīties. Tik nesaprotu kādēļ viņiem bija nepieciešams pastāstīt tās visas garās muļķības, lai pēc tam stāstītu sakarīgus tekstus. No paplašinājumiem viņi iesaka tikai 3.5 sakarīgus (adblock ir spējīgs arī flash bannerus bloķēt, so no Flashblock vairumā gadījuma nav jēgas). Taču raksta mēŗķis ir labs, kā arī ieguldījums tajā visā ir atzīstams par ļoti labu. Katram pašam ir tiesības izvēlēties, ko lietot un ko nelietot. Šis "mazais" murgojums ir tikai mans viedoklis.

Gravatar hins

2005. gada 15. decembrī, plkst. 19:37

Vai Faijerfoksa lietotāja profilā ietilpst arī visas Thunderbird pasta mapes un iestatījumi? Un vai ir iespējams izmantot vairāk nekā 1 STMP serveri?