✉️ Saņem šito visu e-pastā. Tā vietā, lai palaistu garām kaut ko no tā, ko es rakstu savā blogā, tagad vari pierakstīties un saņemt e-pastā visu, ko es te rakstu. Tas nav bieži.

Tu atbildi augstāk redzamajam komentāram. Atcelt

Gravatar whatever

2005. gada 19. decembrī, plkst. 08:34

veel paaris gadi un finaalos tikai 'mazie' paarstaavji vien speelees; arii tagad Dings nav vieniigais 'mazais', kas vecos papus mauc

Gravatar jam

2005. gada 19. decembrī, plkst. 08:56

afigenna. Es redzēju līdz 3:6 un jau bija nelāgas nojautas. A dings-dongs labi spēlēja. pat ļoti.

Gravatar pods

2005. gada 19. decembrī, plkst. 10:58

es ar peedeejo speeli nostiijos. nu baigie snookeristi :D

Gravatar Henrijs Pūtelis

2005. gada 19. decembrī, plkst. 11:09

Sasodīc ka tas mazais velns lika iekša vecajam. Bet vienu brīdi likās ka vecais ļauj lai jaunas spēlē. Un jaunais taisija vienu snukeru pēc otra... Kā viens normāls cilvēks var balto aiz zaļās nolikt 3x pec kārtas? So anyway biju Deivisa veintilātors(fans) un laikam palikšu. Jo ja cilvēks 18 gados!!! var vinnēt UK čempi tad ko no viņa vēl gaidīt!!!!!!! Un vispābā.....

Gravatar Kristabs

2005. gada 19. decembrī, plkst. 11:21

Ņjā, es jau arī par Deivisu biju, bet Dingam UK turnīrā jau no paša sākuma gāja ļoti labi, lai neteiktu izcili, spēlējot ar kādu jau pēc pāris partijām bija redzams, kurš dominē.

Gravatar hmnc

2005. gada 19. decembrī, plkst. 11:52

ne pa tēmu runājot: tvnet.lv arī pārgājis uz css dizainu :)

Gravatar Arturs

2005. gada 19. decembrī, plkst. 17:03

Biju uzslēdzis vienu brīdi Eurosportu, kad tur rādījā snūkeru un man bija krieviskais Eurosport variants. Pats kalngals komentēšanas neprofesionalitātē. Angliskā versijā komentē cilvēki, kas patiešām dziļi orientējas snūkerā un paredz 2-3 spēlētāju sitienus uz priekšu. Krievi nesaprot pa kurieni spēlētājs sitīs, pat tad kad tas jau ir sācis tēmēt.

Gravatar PoRToSS

2005. gada 19. decembrī, plkst. 18:36

Nu krievu eurosporta komentētāji, kad abi ir kopā, vecais un jaunais, ir apbrīnojami smieklīgi, viņi nekad nepiekrīt viens otram. Īstenībā Dins izskatījās ļoti spēcīgs, gribētos viņu redzēt pret O'Sallivanu, tas noteikti būtu ļoti interesanti. PČ jau nav aiz kalniem.

Gravatar bio

2005. gada 19. decembrī, plkst. 19:37

Mjā, no telias ir pazudis angliskais eirosports :( Tie 2 idiņi patiesībā ir pilnīgi neizturami. Vienubrīd pāris minūtes apsprieda, kuru krāsaino nu Deiviss sitīs, kad kārta bija sarkanajai. Un vēl pārgudrās runas, ko nu kurš bija gribējis un ko nebija gribējis.. :/

Gravatar parrymason

2005. gada 19. decembrī, plkst. 19:55

Man vispār neliekas, ka man būtu Eirosports, kaut kur nozudis. Bet agrāk bija, cik atceros, krieviskā versija.

Gravatar Krievu Eurosport veerotaajs

2005. gada 19. decembrī, plkst. 23:07

Reidz reaali reeku panjeema par krievu eurosporta komenteetaajiem. Futbols. Uzbruceejs iziet bez maz viens pret vienu ar vaartsargu. Vaarstsaargs drosmiigi lec kaajaaas paarkjert bumbu. Uzbruceejs, lai nesaviaontu vaarstraagu lec paari jau guljosham vaarstsaargam.. un mazliet aizjher galvu ar kaaju. Komenteetaajs: U NAS ZA TAKOJE MORDU BJUT!!!

Gravatar ZeaLot

2005. gada 20. decembrī, plkst. 05:08

Oj. Kad tas PČ būs? Nav man Rīgā Eurosports, jāpieskata, lai ap to laiku esu Valmierā :) Un jāatcerās arī TV ieslēgt :D

Man jau O'Sullivans vislabāk patīk ;)

Gravatar cx

2005. gada 20. decembrī, plkst. 13:15

Tiesam baudams finals! Es skatijos bez skanjas, jo krievu komentetaji..bez komentiem! Nez no cik gadiem mazais jau trenejies..

Gravatar danila

2005. gada 21. decembrī, plkst. 19:22

krievu komentētāji rullē, it īpaši kad runā kopā. veco gan vajadzētu ar ragaviņām uz mežu :) bet par pašu snukeru runājot, mūsu ģomenes favorīts ir Stephen Hendry. un prieks ka visi tādi inteliģenti, skatās snukeru nevis visādas tur fabrikazz. tomēr lavji rulllē :)

Gravatar Kibrika

2005. gada 21. decembrī, plkst. 22:14

Njam. Liidz shim shkjiet esmu vienu snuukera chempionaatu redzeejusi, un kopsh taa laika esmu snookera fane. Tikai nav laika prieksh TV. Arii esmu paarsteigta, ka tik daudzi zina un skataas snuukeru. Varbuut jaasanjemaas un uz pasaules chempionaatu jaasadabuu sev televizorvieta... :)

Gravatar kalfis

2005. gada 24. decembrī, plkst. 23:54

var tikai apbriinot to dzheku speeju komtroleet balto bumbu....ja kaads pats ir pameegjinaajis, tad zina,cik gruuti tas ir :)