✉️ Saņem šito visu e-pastā. Tā vietā, lai palaistu garām kaut ko no tā, ko es rakstu savā blogā, tagad vari pierakstīties un saņemt e-pastā visu, ko es te rakstu. Tas nav bieži.

← Uz sākumu

ZetCOM Pospstar 2005

2005. gada 21. decembrī, 9 komentāri

Uzņēmuma ziemassvētku pasākums Pernigelē (viesu nams ~10-15 km aiz Saulkrastiem) bija labākais no tiem, kuros esmu savā 26 gadus īsajā mūžā bijis. Un nejau tāpēc, ka nodejojos līks, dabūjām popielā (starp citu, kolosāls pasākums!) skatītāju simpātiju un žūrijas lemto trešo vietu, kā arī ne tāpēc, ka ka aizlēju acis tā, kā sen to nebiju izdarījis. Bet gan tālab, ka pasākums pats par sevi bija kolosāls.

Megapaldies Sančai par organizāciju un visiem pārējiem par dalību. It īpaši nepelnīti zemu novērtētajam duetam T.A.T.U., pelnīti pirmo vietu ieguvušajai Laimai ar maestro R. Paulu, Menuetam ar dziesmu par mākonīti un mākonīti, Rimski-Korsakova Kamenes lidojuma performētājiem, un visiem, visiem, visiem :)

Pārtijs viennozīmīgi bija izdevies. Domāju, ka visi pārējie klātbijušie man piekritīs :) Bildē es un mans ietērps. Vēl bija čumodāns, pilns ar viskautko (dvielis, grāmatiņa par mīlestību fizisko, divas hanteles, binoklis, fotoaparāts). Bet tas te nav redzams. Iespējams, ka citdien. Diemžēl, tumšā telpā ar [Canon Ixus 40] zibspuldzi bildes izdodās riktīgi graudainas, tālab arī neko vairāk jums nepiedāvāšu šobrīd.

Tas es
Tas es

Tu atbildi augstāk redzamajam komentāram. Atcelt

Gravatar x-f

2005. gada 21. decembrī, plkst. 14:53

hmnc, Laacz taču saka, ka aizlēja acis tā, kā sen to nebija darījis. ;)

Gravatar taalais

2005. gada 21. decembrī, plkst. 16:49

Ar IXUS 40 graudainas bildes? nu nezinu nezinu..varbūt pleķainas, bet vai graudainas!

Gravatar danila

2005. gada 21. decembrī, plkst. 19:14

dzērām tur kāzas. šika vieta, ja vien pa pēdējiem 3 gadiem nekas nav uz sliktu mainījies

Gravatar ingus

2005. gada 21. decembrī, plkst. 20:47

jaa.. vasara biju vienu Amigo avioliiniju pasaakumaa... nepiedzeeros, bet tur bija nice.. vareja palidinaties ar mazajaam lidmasinaam.. tiesaam forshi... zheel, ka man nesanaaca pabuut uz sho.. gan jau ka es Kasparu parspeetu :)

Gravatar BH

2005. gada 22. decembrī, plkst. 06:33

Nākošajā bildē apgāzās uz priekšu.

Gravatar rediiss

2005. gada 23. decembrī, plkst. 09:23

hei, laacīc, tu tak esi apvēlies! laikam jau ģimenes dzīve nāk par labu :)

p.s. foršā klōze, ja kas :D