✉️ Saņem šito visu e-pastā. Tā vietā, lai palaistu garām kaut ko no tā, ko es rakstu savā blogā, tagad vari pierakstīties un saņemt e-pastā visu, ko es te rakstu. Tas nav bieži.

← Uz sākumu

Macworld Expo 2006

2006. gada 6. janvārī, 5 komentāri

Nu, ko. Pirmdien iekš Sanfrancisko iet vaļā Macworld. Interneta sabiedrības lielākā daļa ir pavisam pārliecināta par to, ka Apple anonsēs savu uz Intel bāzēto portatīvo datoru.

Pieņemu, ka tās nebūs vienīgās labās ziņas. Skatoties uz to, kas notiek šā gada Consumer Electronics Show, Apple jāsāk springt. Un mums klapēt ar ausīm.

Tu atbildi augstāk redzamajam komentāram. Atcelt

Gravatar normunds.com

2006. gada 6. janvārī, plkst. 14:58

imo īstais sprādziens varētu būt tad, kad apple paziņos, ka leopards vai kā viņi tur sauks 10.5, būs pieejams uz intel bāzētiem pc :) Tad katrs puika ar celeronu varēs iehavot OSX un pateikt "Bill, could you please kiss my ass" :D

Gravatar Enķīts

2006. gada 6. janvārī, plkst. 16:13

Vēl jau arī applim jāiespringst, jo Windows sāk viņu <a href="http://www.microsoft.com/windowsvista/" title="Windows Vista Homepage" rel="nofollow">panākt</a>. Un Bils tagad arī <a href="http://www.microsoft.com/events/executives/billgates.mspx" title="Bill Gates Webcasts" rel="nofollow">mēģina</a> būt par kruto jauno produktu pieteicēju :)

Gravatar oho

2006. gada 9. janvārī, plkst. 10:13

bet vai tagadējais max os tiger iet uz amd?

Gravatar Krotow

2006. gada 9. janvārī, plkst. 14:47

Jā, jā, jā - BET - TIKAI TAD, kad MacOS X latviešu burti būs ISO-8859-13 (kas 1257 zem win...) kodējumā.

2 oho: Ja jau būs Intel plaformai, tad ies arī uz AMD :)