✉️ Saņem šito visu e-pastā. Tā vietā, lai palaistu garām kaut ko no tā, ko es rakstu savā blogā, tagad vari pierakstīties un saņemt e-pastā visu, ko es te rakstu. Tas nav bieži.

← Uz sākumu

Newsvine

2006. gada 6. janvārī, 5 komentāri

Esmu sareģistrējies desmitos dažādu the next big thing, web 2.0 daudzsološajos überprojektos, potenciālajās tūkstošu un miljonu zaļo naudiņu spiestuvēs. Palēnām sāk nākt visvisādi ielūgumi. Pēdējais bija (pagaidām gan visiem jaunajiem projektiem raksturīgā pazīme pimeīt piemīt arī šim - pasākums ir private beta) projekts Newsvine.

Visai interesants koncepts ar to, ka papildus lapā esošajam parastajam ziņu portālam, Tev tiek izdalīta sava vietiņa (kura tiek lepni, bet psiholoģiski perfekti dēvēta par tavu sleju [“your column”]), kurā, ja Tu labi un daudz rakstīsi, iespējams, ka tiksi arī pirmajā lapā. Protams, ka ir arī visas web 2.0™ noklusētās iespējas - sindikācija, tegi, (dis)lokalizācija, tā visa komentēšana, u.t.t.

Būtībā, digg sarežģītāka versija cilvēkiem, kam kā jau vienmēr ar esošo ir par maz.

Ja ir nepieciešams uzaicinājums iekš Newswine, sūtiet e-pastu uz laacz iekš laacz taška el vē.

Tu atbildi augstāk redzamajam komentāram. Atcelt

Gravatar ledusledus

2006. gada 6. janvārī, plkst. 11:40

taa kaa www.kuroshin.org, tikai ar kaut kaadaam jociigaam lietaam?

Gravatar jugg

2006. gada 6. janvārī, plkst. 14:14

Izskatās normāli, īpaši iepatīkas default avatar :]

Gravatar areg

2006. gada 7. janvārī, plkst. 01:09

Ja esi papeetiijis digg.com tad patiesiibaa taa ir kruta fiicha, it seviksji, ja tu neskaties tikai pirmo lapu, bet paroc arii dziljaak peec jaunaakaam zinjaam kas veel nav aizgaajushas liidz pirmajai lapai. un tieshi taa balsoshana un biidiishanaas uz pirmo lapu ir tas veertiuigaakais, kas piesaista tautu. Veel vinjiem kruta sisteema kas neljauj divreiz tev vienu un to pashu linku postot, liekas, plus veel lasiitaaji, kas ja tu atkaartojies par jau runaatu teemu - uz to noraada.

Un nesen lasiiju, ka vinji nenormaalos tempos ir gada laikaa taa izaugushi ka apsteigusho slešdotu! Protams, ka citiem arii sagribeejaas, un te nu tev rezultaats.

Gravatar Arturs

2006. gada 18. janvārī, plkst. 15:01

5 min. pameginaju Newsvine un viena lieta viniem baigi ierulleeja (liekas ka digg.com ari ir tada patilieta) - liekot klat jaunu linku tas jau automatiski nocekojas un tev paradas vai par to jau ir kads raxtijis, vai ne.