✉️ Saņem šito visu e-pastā. Tā vietā, lai palaistu garām kaut ko no tā, ko es rakstu savā blogā, tagad vari pierakstīties un saņemt e-pastā visu, ko es te rakstu. Tas nav bieži.

← Uz sākumu

Google Pack un Video Store

2006. gada 10. janvārī, 3 komentāri

Gūgle jauno gadu sāk ar joni.

Pirmo viņi laida tautā projektu Google Pack. Tā būtībā ir programmatūras paka ar unificētu instalācijas un atjaunināšanas programmiņu. Lielākā daļa programmu ir par brīvu, taču izlasē ir iekļuvuši (iepirkušies:) arī vairāki trial produkti. Teiksim, Norton Antivirus, kurš pēc sešiem mēnešiem atteiksies lejupielādēt jaunu vīrusu un citu mošķu definīcijas. Produkts tiek mērķēts tiem, kas ir tikuši pie tikko izpakota datora bez jebkādas programmatūras. Par klāstu var strīdēties, bet labi ka ir vismaz kas tāds. Diemžēl, ar smuko un ērto instalāciju viss arī beidzas. Tālāk seko gemorojs ar visa konfigurēšanu (it īpaši antivīrusa:), u.c. ierastas lietas. Relīze

Google Video testa režīmā ir laidusi tautās iespēju iegādāties saturu par naudu. Ja neskaita tos klipus, kurus ir ievietojuši paši lietotāji (piedāvājot citiem tos iegādāties), tad papildus ir nācis saturs no [pagaidām] dažiem komerciāliem tā piedāvātājiem - CBS, NBA, SONY BMG un citiem relīzē uzskaitītajiem. Relīze.

Tu atbildi augstāk redzamajam komentāram. Atcelt

Gravatar indiānis jānis

2006. gada 10. janvārī, plkst. 16:47

<blockquote>Produkts tiek mērķēts tiem, kas ir tikuši pie tikko izpakota datora bez jebkādas programmatūras.</blockquote> Windows XP required.

Gravatar Esemono

2006. gada 11. janvārī, plkst. 23:17

"We're sorry, but this video is not available in your country." Šis parādījās, kad vēlējos iegādāties McGyver sēriju :/

Gravatar aakdiews

2006. gada 6. februārī, plkst. 20:22

cik maksaa shaadi datori???