✉️ Saņem šito visu e-pastā. Tā vietā, lai palaistu garām kaut ko no tā, ko es rakstu savā blogā, tagad vari pierakstīties un saņemt e-pastā visu, ko es te rakstu. Tas nav bieži.

Tu atbildi augstāk redzamajam komentāram. Atcelt

Gravatar hvz

2006. gada 21. februārī, plkst. 16:54

njā, nāksies lēnām gatavoties pareizam browserim ar [if-iem] :)

Gravatar Kirils

2006. gada 21. februārī, plkst. 21:32

maz, maz. lai gan labi, ka vismaz kaut kas. cereesim, ka pie taa nekas neapstaasies.

Gravatar Knaģis

2006. gada 21. februārī, plkst. 21:54

IE7 beta 2 pamata funkcijām jau ir bagātāks nekā FF1.5 bez pluginiem... It sevišķi man Quick Tabs patīk...

Gravatar dadzis

2006. gada 22. februārī, plkst. 09:56

es biju aktīvs IE lietotājs, nomainīju darby ~1 gadu atpakaļ sāku FF un IE lietot principā paralēli. Pēdējā laikā pārgāju uz FF, uzliku IE cerībā to sākt lietot. es nezinu kapēc, bet nevaru es vairs tādu IE pieņemt, nevaru un viss. likās forši, tabi ir utt., bet tomēr roka pēc FF stiepjās.

Gravatar Kirils

2006. gada 22. februārī, plkst. 16:41

buutu jau forshi, bet IE tagad (IE 7) var uzlikt tikai uz divaam, trim vindovsu versijaam. nepietiek ar to, ka vinjsh nekad gaajis uz citaam os (linux, bsd), vinjsh tagad neies arii uz lielaakaas daljas vindovzhu. taapeec pat gribeedams nevaru ieveerteet, cik tad tas IE 7 ir forshs un labs. :( <em>ja MS speetu uztaisiit kaadu labu produktu, tad vinji to porteetu uz visaam iespeejamajaam OS un paardotu pa 5-10 dolaariem gabalaa, nevis izplatiitu bez maksas, bet "windowszzzzz2000elven only"</em> cilveeki veeleetos sho produktu pirkt, nevis ar to samierinaaties, jo vinjsh iestumts bez maksas kaa papildinaajums "kartupeljiem free, lielajai koka kolai un chiizburgerim".

Gravatar faq

2006. gada 23. februārī, plkst. 21:22

Jaa, Kirilam taisniiba. Un varu piemetinaat veel, ka 50% no win lietotaajiem juuzo piraatiko win, un no shiem 50 labi ja 1% buus speejiigi apiet auth validaaciju, lai uzliktu to ie7. Nu ok, ja shamo protams tuvakaa laikaa ar autoupdate nepiedaavaas nosuukneet, par ko es ljoti shaubos. Un par vista. tas ir prieksh kakjiem ....