✉️ Saņem šito visu e-pastā. Tā vietā, lai palaistu garām kaut ko no tā, ko es rakstu savā blogā, tagad vari pierakstīties un saņemt e-pastā visu, ko es te rakstu. Tas nav bieži.

← Uz sākumu

Podkāstu mānija

2006. gada 9. martā, 6 komentāri

Cerēju uz kaut ko bik vairāk, bet rezultāts viņiem ir izdevies brīžiem smieklīgs :) Hehe, mani arī ir pieminējuši :) Atļaušos cerēt, ka viņi attīstīsies šajā ziņā. Tiesa, neko daudz nevajadzētu sacerēties, ibo jaffa.lv vēl aizvien nav palaists :P

Tu atbildi augstāk redzamajam komentāram. Atcelt

Gravatar mxz

2006. gada 9. martā, plkst. 10:40

Vispār jau kāds muzikāls iestarpinājums nebūtu nācis par ļaunu.

Gravatar Rectab

2006. gada 9. martā, plkst. 19:01

Diezgan interesanti man patika :)

Gravatar Archijs

2006. gada 9. martā, plkst. 19:10

nu domāju būtu jābūt jaffa.lv podcastam pēc otrās versijas palaišanas. kā bija lastfm top10 - no tā paša saraksta izveido podcastu. un tech lietas lai jau artūram paliek ;)

Gravatar Arturs

2006. gada 9. martā, plkst. 19:16

Tagad man naksies izmest papravu (ok, paris $$) naudinu par to, ka sodien tik daudzi ienaca lapa un noklausijas pirmo epizodi :). Protams, ka tas viss ta papusei nopietni, trijos nakti. Muzikalu iestarpinajumu nav jo tas tomer nav tads ists podkasts, bet vairak tikai ka Skype saruna ierakstita, tacu jau nakosaja bus ieksa ari kads muzikals skandarbs, tb, konceptuali - tikai no citiem blogiem nokacats, lielakoties mashup versijas (vakar casablanca spelejam tiesi dazas loti labas, viena no tam bus nakosaja Epizode), vai zem CC licences izdotas. Un ne, neesam nekadi techniskie dzeki, bet nu ceru ka pilnigako bukllshit nerunajam un nenpietnus jokus nedzinam.

Ak ja, un nakosa Epizode bus jau papildinata ne tikai ar muzikalu iestarpinajumu vai diviem, bet ja ar so to vel papildus. Busu loti pateicigs par ieteikumiem, tb - techniskiem padomiem :)

Gravatar h

2006. gada 9. martā, plkst. 20:14

a man nepatika godīgisakot. kaut kā leimi tās visas sarunas raisījās. gaidam otro daļu

Gravatar sindikac

2006. gada 9. martā, plkst. 22:57

kadam patik, kadam varbut nepatika, bet in general - manuprat ir ok taa njemt un papljaapaat. protams, var jau ari raskstiit savas pardomas postos. nesaskatu atksiribu informacijas expresionismam. podcastu protams var klausiities kaut vai tikai fonaa :) nav jalasa.