✉️ Saņem šito visu e-pastā. Tā vietā, lai palaistu garām kaut ko no tā, ko es rakstu savā blogā, tagad vari pierakstīties un saņemt e-pastā visu, ko es te rakstu. Tas nav bieži.

← Uz sākumu

Cebit 2k6, day 1

2006. gada 10. martā, 8 komentāri

Šodien būtībā tika izskriets caur telekomunikāciju hallēm. Izskriets, lai iepazītos ar to, kas kur ir. Rīt būs nopietnāk jāpiestaigā nolūkotajās vietās. Note to self: sestdien ar jy jāiedzer :)

Ķīnieši, korejieši, taivānieši, u.c - jūra. Impozantākie - Gazprom stends, un 3 lieli stendi Kazakhstan Telecoms.

Lai arī šogad tēma ir Digital Living, lielāko izstādes daļu kā allaž aizņem telekomunikācijas. Protams, kā jau kuro gadu - VoIP ir topā. Arī mani tas interesē (ofisa robežās - VoIP telefonija), taču, diemžēl, interkonektivitāti ar ISDN galu neviens jau sen vairs kā nepiedāvā :) Bet tas nekas. Dabūju labu kontaktu ar Nortel (ne Optikomu, kas ir ex-Bay Networks datu pārraižu tehnoloģiju izplatītājs .lv bez supporta). Sasolīja zeltu :) Redzēs.

Mobilie brendi ir visi. Samsungs, kas iekš 3GSM rādīja visiem savu HSDPA (aziātu mobilās TV apraides stndarts) pa kluso dažos nomaļos stendos ir arī izvietojis DVB-H un T-DMB tālruņus. Tā - kautrīgi :)

Sony Ericsson dižojas ar virākiem feini iekārtotiem stendiem. Wilma roq. Tie, kas ir ar rullīša navigāciju - ne pārāk. Gauži jau nu jāspiež ir tas navigācijas rullītis, lai kaut ko akceptētu.

Nokia atrāda savu esošo tālruņu līniju.

Siemens klasiski rāda vēl pagaidām par Siemens sauktos un pēcāk arī Siemens-BenQ. Aziātu pokemoninterfeisi uz Siemensa ODM OS bāzes. Drausmīgi...

Riktīgi oriģināli bija Pantech fashion (?) sērijas tālruņi. Fantastika vnk.

T-Moibile bija apēdis pusi 25. halles;)

Future parkā iečolēju un ietestēju redzes/acu navigācijas sistēmu. Tev iedod pogu (tikai pogu) rokā, nokalibrē softu savai redei un tad - kurp tu skaties, turp pārvietojas sarkans punktiņš. Ja ir OK, tad spied POGU. Strādā vienreizēji precīzi pat ar manu šķielēšanu!

Mūsu valstsvīriem noteikti patiku Public park ekspozīcija ar e-pašvaldības, e-valdības risinājumiem.

Pati Messe (izstāžu teritorija) pateicoties Expo 2k-kautkas ir ieguvusi fantastiskas būves. Lapene ir vienreizēja.

AEG, izrādās, ražo ne tikai veļmašīnas. Arī tālruņus (mobilos to skaitā) un pat automašīnu radio/cd uzpariktes.

Bija ij džakuzi ar meitenēm bikini, ij bodyartotas meitenes tikai apakšbiksītēs, ij meitenes ar nenormālām push-up krūšu sastatnēm.

Viena hallo veltīta faktiski tikai un vienīgi mobilo tālruņu aksesuāriem. Nu tad tur ir ārēji pokemonizētu tālruņu, lentīšu, kareklīšu un citu drazu paradīze. Pat putekļu slotiņa 9855 krāsās tava tālruņa ekrāna tīrīšanai komplektā ar antistatisku putekļu lupatiņu ar anime meitenītēm.

Īsumā viss. Digital Living pārāk maz iepētīju (izgāju vienu stūri), so - nekomentēšu.

Bildes slinkums lādēt, tāpēc pacietīsities :)

Tu atbildi augstāk redzamajam komentāram. Atcelt

Gravatar karlis

2006. gada 10. martā, plkst. 01:42

Gaidām bildes ar meitenēm bikini! :)

Gravatar jan09

2006. gada 10. martā, plkst. 07:26

cik zinu, Nortel Latvijaa visu laiku paarstaaveeja BELAMs Riigaa - pasham darbaa ir Nortel centraale, Pasport'i uc

Gravatar laacz Autors

2006. gada 10. martā, plkst. 08:21

jan09: Aga, tā arī ir. Tīri nortelu (balss risinājumi) un pēc apvienošanās ar bayview networks - mazliet arī datu pārraides daļu Rigā piedāvā tieši belams.

Gravatar jan09

2006. gada 10. martā, plkst. 09:16

nu ja - mumsiim taas Nortel centraales ir vairaakaas vietaas Latvijaa, un savienotas vai nu ar linkiem, vai nomaatajaam liinijaam... vinji to kaa savu monopolu uztaisiijushi, un uz apkalposhanu labi nopelna (taada vinju politika - sameeraa leeta piegaade/uzstaadiishana un tad daarga apkalposhana) ;))

Gravatar Rukicc

2006. gada 10. martā, plkst. 11:24

Belamam forshi var iegriezt peerkot lietotus ciparu telefonus ebayaa nevis no vinjiem. A viniem probleemas ar darbinieku atalgojumu... no tehnikjiem biezhi ir dzirdeetas zheelabas par to ka gruzii darbs nevaaji a meenesha beigaas ta nekas nav ..... jauni darbinieki nerodas, kas paraadaas tie notinaas peec kaada briizha...

var jau buut ka viss nav tik traki, bet taads iespaids par to kantori man ir radies....

Gravatar NR.

2006. gada 10. martā, plkst. 12:18

tosh tas lielais kinieshu veidojums ir no expo? expo teritorija ir tur blakus, pari ielai. tur starp citu vel tiek iekshaa un var paeest eksotiskaas taizemieshu iestaadees.

Gravatar Kakjis

2006. gada 10. martā, plkst. 14:53

Ne briidi neshaubos, ka patiesiibaa gan Laacz gan Jy ir pie kaajas izstaade!!! Visu izshkjir slaapes!!! :D :D :D

Gravatar kingpin

2006. gada 11. martā, plkst. 15:52

High-Speed Downlink Packet Access jeb HSDPA nav gluži tas kā tu viņu nosauci ... Viņš ir līdzīgs Triatela EVDO tik uz WCDMA(tikai?) ... Tjip itkā kad būšot dzelži tirgū pieejami , tad arī mūsu Bite viņu piedāvāšot ...