✉️ Saņem šito visu e-pastā. Tā vietā, lai palaistu garām kaut ko no tā, ko es rakstu savā blogā, tagad vari pierakstīties un saņemt e-pastā visu, ko es te rakstu. Tas nav bieži.

← Uz sākumu

Cebit 2k6, day 1, take 2

2006. gada 10. martā, 2 komentāri

Ko es vakar piemirsu vai ne pārāk paplašināti aprakstīju?

VoIP risinājumu pasniegšanā nereti tiek izmantots jēdziens quadruple play - ja pareizi sapratu, te tiek atsevišķi izdalīts wireless komponents. Kā noprotu, termins parādījies aizgājušogad.

Interesantais (manuprāt) bija digitālā TV pārnēsajamajām ierīcēm. Pareizi izspēlējot jaunas tehnoloģijas kārti (pat, ja patērētājam tā ir dārga), var panākt, ka to adoptē gana īsā laikā, gana plašā lietotāju lokā. Konkrēti šajā gadījumā visādu mobilās televīzijas piedāvātāju kaudze būtībā ir tādi kā agregatori - piedāvā risinājumus, kuros varētu būt ieinteresēti šādu digitālās televīzijas (apraides?) pakalpojumu piedāvātāji. Un trumpis viņuprāt ir tas, ka visa Vācija un tai pieguļošās valstis uz pasaules čempionātu futbolā (Ronaldino, i shook his hand!) gribot, negribot, sāks izmantot šo pietiekami labas kvalitātes risinājumu. Lietotāja gala ierīces jau ir - daudzi jaunie (un dārgie:) mobilie tālruņi, speciāli DVB-H un T-DMB uztvērēji mazu kabatā ieliekamu displeju formā, automašīnām paredzēti dekoderi, u.t.t.

Vispār jau plāns nākamajām dienām ir tāds: šodien biznesa lietas (VoIP un handheldi), rīt patērētājiem paredzētie gadžeti (moš arī šodien mazliet detalizētāk izdosies to visu pieķert, ja izdosies).

Tu atbildi augstāk redzamajam komentāram. Atcelt

Gravatar RooC

2006. gada 10. martā, plkst. 09:49

un ko nozīmē "Ronaldino, i shook his hand!"?

Gravatar Archijs

2006. gada 10. martā, plkst. 10:38

tas, ka viņš paspieda fotbola superzvaigznes roku?! :)