✉️ Saņem šito visu e-pastā. Tā vietā, lai palaistu garām kaut ko no tā, ko es rakstu savā blogā, tagad vari pierakstīties un saņemt e-pastā visu, ko es te rakstu. Tas nav bieži.

← Uz sākumu

Alive, but not kickin'

2006. gada 15. martā, 25 komentāri

Kā nu sanāca, kā ne, bet komandējumā aizlidoju tā arī īsteni neizslimojis. Kā rezultātā ir ļoti nepatīkams (laikam pat nepatīkamākais no visiem man bijušajiem) klepus, kā arī kreisās auss iekaisums, pateicoties kuram es gandrīz vispār nedzirdu. Tas nozīmē daudz dažādas antibiotikas, pilienus ausīs un degunā, tējas non-stop, ausu skalošanu ne tikai caur ausīm, bt arī caur degunu (nākamnedēļ draud). Ik pa laikam temperatūra uzlec, regulāra svīšana un vispārējs diskomforts.

Gan jau ka izveseļošos, bet diez vai turpmāk kaut reizi atļaušos doties darba gaitās, pirms būšu pārliecināts par to, ka esmu par visiem 100 vesels.

Tu atbildi augstāk redzamajam komentāram. Atcelt

Gravatar nnnn

2006. gada 15. martā, plkst. 17:34

Uch. Jācer vien, ka nedraud iznīcīgs atpakaļceļš - 24 stundas autobusā, bet gan flāing hai.

Veseļojās!

Gravatar daysleeper

2006. gada 15. martā, plkst. 18:02

man pašam lidošana ar iesnām, tās ir vienkārši šausmas, vienmēr turiet tīru degunu, lai gaisam ir kur līdzsvaroties , savādāk .. sūdīgi pavisam. liekas ausis pārsrprāgs.

Gravatar Arturs

2006. gada 15. martā, plkst. 20:07

nnnn: jā, gan jau ka tikai ar iekaisušām ausīm un degunu var tā pa īstam izbaudīt lidmašīnas piezemēšanos, kura jau pat pilnīgi veselam cilvēkam var sagādāt īstena kaifa mirkļus.

Gravatar rr

2006. gada 15. martā, plkst. 21:05

lidot veel taadaa staavoklii galiigs nepraats. veseljojies!

Gravatar Rukicc

2006. gada 15. martā, plkst. 21:16

Zinu shito zarazu..... Es ar te ar auss iekaisumu un deguna blakusdobumiem ciinijos... tas laikam sogad taads labs viiruselis kas rinkjii celjo ar visaam shiim kaiteem....

Gravatar sg

2006. gada 15. martā, plkst. 22:11

Pagaidām priecājies, ka Tavs doct Tev nemēģina izvilkt strutas no auss caurdurot bungādiņu. Es tā vienreiz līdzīgā gadījumā "atrāvos".

Gravatar udjix

2006. gada 15. martā, plkst. 22:26

uzslēdz Nonpoint - Alive And Kicking.mp3 un veseļojies :)

Gravatar Mikiņš

2006. gada 15. martā, plkst. 23:26

Turies! lai akal var iedvesmu smelties šajā linkā, jo apslimis cilvēks lēnāk domā! sorry :)! veseļojies un ārstējies :)

Gravatar soYellow

2006. gada 15. martā, plkst. 23:34

....njaaa....beedubraalis-man ar Kreisaas austinjas klusums moka (pat ne klusums,bet piixtonja-taada kaa parasti iestaajoties kliiniskai naavei filmaas)par to ausu skaloshunu caur degunu ,jaunkundzinj-nav patiikami...nepavisam NAV patiikami-shodien to piedziivoju!!no viziites pie dakteronkulja stipri cietis arii mans kreisais dupsha vaidzinjsh-AUCH!!!!!! no visas sirds noveelu veseljoties aatri un zitikt bez taadaam exotiski nepatiikamaam-asaam izjuutaam ;D

Gravatar Rukicc

2006. gada 16. martā, plkst. 00:12

Es gan ar zaaleem cauri tiku, divas tuures ar antibiotikaam un itkaa ir labi, bet pavisam labi jau nejuutos.....

Gravatar ManInBlack

2006. gada 16. martā, plkst. 08:34

Man kaut kaa velk domaat, ka laacz seezh maajaas, pljumpee alu un shis posts ir tikai taapeec, lai shefs ticeetu, ka shim suudiigi un pastraadaat nevar. :)

Bet vispaar jaa.. Es ar aizkaatoju uz darbu, pirms biju pilniigi ticis valjaa no klepus. Vienkaarshi slimiibas lapu ilgaak panjemt nevareeja, taa jau buutu veel paguleejis maajaas filmas blenzhot un gurkjojoties. Saakumaa jau bija ok, bet peec nedeelju ilgas pastraadaashanas klepus ir back. Nu jaa, pietiek vel kaadu paveesu alu ietrektereet..

Gravatar Rukicc

2006. gada 16. martā, plkst. 09:03

Man bija Gluzhi ManInBlack variants .... noguleeju nedeelju kjipa viss ok tik bik deguns veel liek par sevi maniit, un naakamaa dienaa peec aarsta apmekleejuma aizkrita auss un veel nedeelju noslimoju.... nedeelju tad pastraadaaju un ne no kaa sestdienaa gatavs atkal tas pats viss no saakuma tikai nu jau nopietnaak, atkal divas nedeeljas... Vajadzeeja veel paguleet bet uz darbu arii kaut kaa jaaiet un kaut kas jaadara....

Par simuleeshanu man domaat ka nevar buut ne runas.....

Gravatar ugachaka

2006. gada 16. martā, plkst. 09:07

kādi tur pilieni? kādasantibiotikas? vecīt, tev groks ir vajadzīgs!! :D

Gravatar ledusledus

2006. gada 16. martā, plkst. 09:17

it hurts to be you.

Gravatar kt315b

2006. gada 16. martā, plkst. 10:35

negribu biedeet, bet man liidziigaa veidaa auss taa arii palika... tagad ar to praktiski nedzirdu vispaar... taa ja...

Gravatar robinator

2006. gada 16. martā, plkst. 11:01

Auss dobuma skalošana caur degunu ir viss sāpīgākais ko es dzīvēs esmu piedzīvojis. Sists, sasities un dauzīts esmu daudz, bet šis dūriens degunā ir ārprātīgi sāpīgs. Viņi to dara bez narkozes, prasi narkozi laacz, prasi narkozi..labāk vispārējo..un pofig ko ārsti saka.. Tas baigi sāp, ārsts teica ka nesāpēs, un piečakarēja mani, 3 māsiņas mani 10 gadīgu puiku turēja.. tas ir kā ar cirvi roku sev nocirst.. un vēl sāpīgāk.

Gravatar krizdabz

2006. gada 16. martā, plkst. 11:43

Lai spēks ir ar tevi! :D

Gravatar atis

2006. gada 16. martā, plkst. 12:27

varu tikai piekrist robinatoram

man kaut kā sanācis pie LORa pavadīt ļoti daudz sava laika, jo visu laiku deguna un līdzīgas problēmas bijušas. labāk lai uzskata par histēriķi nekā ļaut bez atsāpināšanas gar degunu grābāties

Gravatar skatītājsX

2006. gada 17. martā, plkst. 00:22

mūžu dzīvo mūžu mācies. Kad gāju 12 klasē es visu februāri pavadīju slimojot neapdomīgi ejot ne100procentīgi vesels uz skolu 3x pēc kārtas :)

Gravatar vimba_zlobnaja

2006. gada 17. martā, plkst. 00:47

Šī gada gripa ir viltīga, es jau no vairākiem paziņām esmu dzirdējis par regresijām. Itkā visu pilnīgi izārstē, bet pēc nedēļas, divām sākas no sākuma. Pašam ir bijis vairākas reizes ka aizkrīt ausis no pārāk ilgstošas un stipras deguna šņaukšanas. LORs izrakstija seansus pie mistiskas iekārtas (PSRS variants) un bija pēc nedēļas OK. Tavs gadījums izklausās nopietnāks, mazliet ielaists. Cerēsim uz labāko!

Gravatar pingus

2006. gada 17. martā, plkst. 10:10

taa ir ka njirgaajas par kirildievu!

Gravatar Helasie

2006. gada 17. martā, plkst. 10:21

Turies. Un nenokar degunu.